Montreal – Tampa Bay 1:4 (kon.) | Washington – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Islanders – NJ Devils 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 0:5 (kon.) | Detroit – Edmonton 3:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:5 (kon.)
Nashville – Boston 1:0 (kon.) | Vegas – Carolina 3:0 (kon.) | Calgary – Chicago 5:3 (kon.)
LA Kings – Columbus 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 4:3 (po pr.)
koniec
St. Louis Blues
1:5 (1:3, 0:1, 0:1)
Minnesota Wild
cz Nedeľa 04.11.2018, 01:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:15 Eric FEHR - 1:5
     
    49:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Markus Foligno na levém křídle vystřelil od hrazení a před bránou jeho střelu zablokoval ERIC FEHR, který se poté rychle zorientoval a z otočky puk těsně nad ledem zametl do odkryté brány! Asistence: Marcus Foligno a Nick Seeler.
    35:32 Matt DUMBA - 1:4
     
    35:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jordan Greenway ve středovém kruhu rozjel rychlý protiútok a přihrál doprava, kde si na puk najel Mikael Granlund a krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma oslovil v levém kruhu MATTA DUMBU, který mezi betony Jakea Allena střelou zápěstím procedil kotouč do sítě – 1:4! Asistence: Mikael Granlund a Jordan Greenway.
    18:09 J.T. BROWN - 1:3
     
    18:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Alex Pietrangelo u střídaček v blízkosti obranné modré čáry přišel o puk a J.T. BROWN se řítil z pravé strany do samostatného úniku, který zakonči krásnou střelou nad lapačku Jakea Allena a vymetl bližší pravý horní roh brány! Obrovská chyba a je to 3:1. Asistence: Eric Fehr.
    11:32 Ryan O'REILLY - 1:2
     
    11:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Všichni si mysleli, že Vladimir Tarasenko bude střílet, jenže ruský útočník z pravého kruhu přenesl hru krásnou přihrávkou doleva, kde si v levém kruhu zpracoval puk RYAN O'REILLY a poté ho z úhlu poslal nad vyrážečkou Devana Dubnyka pod víko! St. Louis využilo přesilovou hru a vrátilo se zpět do zápasu. Je sníženo na 1:2. Asistence: Vladimir Tarasenko a Vince Dunn.
    05:27 Nick SEELER - 0:2
     
    05:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    NICK SEELER před pár okamžiky asistoval o gólu Erica Staala a nyní po odrazu kotouče sám skóroval, když na vrcholu levého kruhu napřáhl bez přípravy k jedovaté střele s příklepem, která se od přední tyče odrazila těsně nad ledem do vzdálenější pravé a poté do brány! Wild vstřelili dva góly v rozmezí 45 sekund! Ostrý začátek. Asistence: Charlie Coyle a Jordan Greenway.
    04:42 Eric STAAL - 0:1
     
    04:42
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ERIC STAAL v levém kruhu pro vhazování vyhrál v útočném pásmu buly a po nahození Nicka Seelera předvedl zády k bráně parádní teč, když se na přední tyči puk od jeho hole odrazil nad levým betonem Jakea Allena ke vzdálenější tyči! Wild vedou rychle 1:0. Asistence: Nick Seeler.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 12. R. O'Reilly (Tarasenko, Dunn) – 5. E. Staal (Seeler), 6. Seeler (Coyle, Greenway), 19. J.T. Brown (Fehr), 36. Dumba (Mikael Granlund, Greenway), 50. Fehr (M. Foligno, Seeler)


    St. Louis Blues: Allen (Ch. Johnson) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Dunn, Gunnarsson – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko (A) – Sanford, R. O'Reilly, Perron – Maroon, Bozak, Steen (A) – Fabbri, Thomas, Sundqvist.
    Minnesota Wild: Dubnyk (A) (Stalock) – Suter (A), Dumba, Brodin, Spurgeon, Seeler, Pateryn – Parise (A), M. Koivu (C), Mikael Granlund – Greenway, E. Staal, Coyle – Zucker, J. Eriksson Ek, Niederreiter – M. Foligno, Fehr, J.T. Brown.

    Rozhodca: Kyle Rehman, Brad Meier. Čároví: Darren Gibbs, Tony Sericolo

    Diváci: 17767