NY Rangers – Florida 5:2 (kon.) | Columbus – Arizona 1:4 (kon.) | Montreal – Calgary 3:2 (kon.)
Ottawa – Boston 1:4 (kon.) | Nashville – San Jose 4:5 (kon.) | Chicago – Anaheim 3:1 (kon.)
Dallas – LA Kings 4:2 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 5:6 (po pr.)
koniec
New York Rangers
5:2 (0:1, 3:0, 2:1)
Florida Panthers
cz Streda 24.10.2018, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Kevin HAYES - 5:2
     
    59:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Brady Skjei neúspěšně střílel přes celé hřiště. Icing se ale nepískal, protože u puku byl jako první Jesper Fast a zleva ještě přihrál před prázdnou branku skórujícímu KEVINU HAYESOVI. Asistence: Jesper Fast, Brandon Skjei.
     
    57:29
    Hosté se po buly rychle dostali do držení puku a na to reagoval Reimer, který odjel na střídačku, aby pustil do hry šestého hráče do pole.
     
    54:51
    Rozhodčí jsou dnes hodně hákliví na jakékoliv nedovolené bránění. Za faul na Vatrana míří za katr Mike Zibanejad a tlak Floridy může pokračovat.
    50:31 Mike HOFFMAN - 4:2
     
    50:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Důležitá trefa Panterů, kteří ještě dramatizují blížící se koncovku zápasu! MIKE HOFFMAN zavezl puk do útočného pásma a zastavil ho pro Huberdeaua. Ten mu kotouč zase vrátil a bývalý útočník Ottawy po objetí branky trochu nachytal Georgijeva, jenž pomohl jeho nahození z úhlu do branky. Asistence: Jonathan Huberdeau, Aaron Ekblad.
     
    44:43
    A dokonce je z toho trest pro Vincenta Trochecka, jenž u zadního mantinelu zbytečně fauloval Pinoka a dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    41:27
    A to už je všechno, u čeho dnes byl brankář Michael Hutchinson. Pro zbytek zápasu jej v kleci Panterů nahrazuje James Reimer.
    41:27 Mats ZUCCARELLO - 4:1
     
    41:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí skórují ihned z vhazování v útočném pásmu a kráčí za vítězstvím! Z buly mezi Zibanejadem a Barkovem vyletěl puk před pravý kruh, odkud to rychle zkusil MATS ZUCCARELLO a po prvním gólu v sezóně může slavit i druhý zásah. Kotouč totiž od horní tyčky zapadl za záda klečícího Hutchinsona. Asistence: Mika Zibanejad.
     
    38:57
    Jonathan Huberdeau se všemi možnými způsoby snažil udržet puk na hostujících hokejkách. Přitom ale v rohu útočného pásma podrazil Zuccarella a hrát se bude ve čtyřech.
     
    37:51
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Jesper Fast – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:47
    Mamin se mezi střídačkami střetl se Smithem. Oba hráči se během vteřiny domluvili na bitce, kterou poměrně jasně vyhrál domácí útočník, jenž ani nemusel použit údery pěstí. Oba dostávají tresty na pět minut a Brendan Smith dokonce osobní trest za nepřiměřené protesty k rozhodčím.
    36:08 Mika ZIBANEJAD - 3:1
     
    36:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jako přes kopírák sehráli domácí hokejisté i tuto přesilovou hru, po které vedou 3:1 i přesto, že na střely prohrávají 14:22! Kreider vrátil puk na modrou, ze které Pionk přenesl hru zprava doleva na MIKU ZIBANEJADA. Ten měl spoustu času na střelu tahem z vrcholku kruhu a Hutchinson tentokrát nestihl pokrýt svou pravou tyč. Asistence: Neal Pionk, Chris Kreider.
     
    35:16
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Frank Vatrano – 2 min., podrážení).
    31:36 Mats ZUCCARELLO - 2:1
     
    31:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Z přesilovky neuteklo ani pět vteřin a Newyorčané už slaví vedení 2:1! Základem toho bylo vyhrané buly Zibanejada, po kterém Pionk přihrál doleva MATSI ZUCCARELLOVI. Norský útočník si popojel do levého kruhu a Hutchinsonovi propadla jeho střela přes velkou díru mezi nohama. Asistence: Neal Pionk, Mika Zibanejad.
     
    31:30
    Denis Malgin podruhé míří na trestnou lavici. Tentokrát za vysokou hůl, která se ocitla ve tvářil skloněného Chytila.
     
    24:21
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Alex Petrovic – 2 min., podrážení).
    23:10 Mika ZIBANEJAD - 1:1
     
    23:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí skórují ve vlastním oslabení a srovnávají na 1:1! MIKA ZIBANEJAD byl Huberdeauem donucen zajet za branku, zpoza které bleskurychle vyjet a u pravé tyče stihl zasunout puk za překvapeného Hutchinsona. Asistence: Adam McQuaid.
     
    22:09
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Brendan Smith – 2 min., hákování).
    18:15 Vincent TROCHECK - 0:1
     
    18:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers těží z velkého tlaku a dávají zasloužený vedoucí gól! Huberdeau byl u volného puku rychleji než unavení obránci, z krátkého mantinelu jej vrátil VINCENTU TROCHECKOVI, který si pohodlně připravil střelu z pravého kruhu a nasměroval ji k bližší tyči, kde Georgijev sice byl, ale přes Barkova toho zřejmě moc neviděl. Asistence: Jonathan Huberdeau, Jevgenij Dadonov.
     
    17:27
    Vyloučení v týmu New York Rangers (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Pavel Bučněvič.
     
    04:18
    Kevin Hayes využil své proporce a u mantinelu si kryl kotouč před Denisem Malginem tak dlouho, až byl nedovoleně podražen. Domácí mají první přesilovku!

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 24. Zibanejad (McQuaid), 32. Zuccarello (Pionk, Zibanejad), 37. Zibanejad (Pionk, Kreider), 42. Zuccarello (Zibanejad), 60. K. Hayes (Fast, Skjei) – 19. Trocheck (Huberdeau, Dadonov), 51. Hoffman (Huberdeau, Ekblad)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – McQuaid, Skjei, Shattenkirk, Br. Smith, Pionk, M. Staal (A) – Zuccarello (A), Zibanejad (A), Kreider – Fast, K. Hayes, Chytil – Bučnevič, B. Howden, Vesey – Spooner, Namestnikov, C. McLeod.
    Florida Panthers: Hutchinson (42. Reimer) – Ekblad, Matheson, Petrovic, Yandle (A), Weegar, Kiselevič – Bjugstad, Barkov (C), Dadonov – Malgin, Trocheck (A), Huberdeau – Hoffman, McCann, Vatrano – Sceviour, Lammikko, Mamin.

    Rozhodca: Rank, Pochmara – Alphonso, Nowak

    Diváci: 17 016