NY Rangers – Florida 5:2 (kon.) | Columbus – Arizona 1:4 (kon.) | Montreal – Calgary 3:2 (kon.)
Ottawa – Boston 1:4 (kon.) | Nashville – San Jose 4:5 (kon.) | Chicago – Anaheim 3:1 (kon.)
Dallas – LA Kings 4:2 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 5:6 (po pr.)
koniec
New York Rangers
5:2 (0:1, 3:0, 2:1)
Florida Panthers
cz Streda 24.10.2018, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Kevin HAYES - 5:2
     
    59:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Brady Skjei neúspěšně střílel přes celé hřiště. Icing se ale nepískal, protože u puku byl jako první Jesper Fast a zleva ještě přihrál před prázdnou branku skórujícímu KEVINU HAYESOVI. Asistence: Jesper Fast, Brandon Skjei.
    50:31 Mike HOFFMAN - 4:2
     
    50:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Důležitá trefa Panterů, kteří ještě dramatizují blížící se koncovku zápasu! MIKE HOFFMAN zavezl puk do útočného pásma a zastavil ho pro Huberdeaua. Ten mu kotouč zase vrátil a bývalý útočník Ottawy po objetí branky trochu nachytal Georgijeva, jenž pomohl jeho nahození z úhlu do branky. Asistence: Jonathan Huberdeau, Aaron Ekblad.
    41:27 Mats ZUCCARELLO - 4:1
     
    41:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí skórují ihned z vhazování v útočném pásmu a kráčí za vítězstvím! Z buly mezi Zibanejadem a Barkovem vyletěl puk před pravý kruh, odkud to rychle zkusil MATS ZUCCARELLO a po prvním gólu v sezóně může slavit i druhý zásah. Kotouč totiž od horní tyčky zapadl za záda klečícího Hutchinsona. Asistence: Mika Zibanejad.
    36:08 Mika ZIBANEJAD - 3:1
     
    36:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jako přes kopírák sehráli domácí hokejisté i tuto přesilovou hru, po které vedou 3:1 i přesto, že na střely prohrávají 14:22! Kreider vrátil puk na modrou, ze které Pionk přenesl hru zprava doleva na MIKU ZIBANEJADA. Ten měl spoustu času na střelu tahem z vrcholku kruhu a Hutchinson tentokrát nestihl pokrýt svou pravou tyč. Asistence: Neal Pionk, Chris Kreider.
    31:36 Mats ZUCCARELLO - 2:1
     
    31:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Z přesilovky neuteklo ani pět vteřin a Newyorčané už slaví vedení 2:1! Základem toho bylo vyhrané buly Zibanejada, po kterém Pionk přihrál doleva MATSI ZUCCARELLOVI. Norský útočník si popojel do levého kruhu a Hutchinsonovi propadla jeho střela přes velkou díru mezi nohama. Asistence: Neal Pionk, Mika Zibanejad.
    23:10 Mika ZIBANEJAD - 1:1
     
    23:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí skórují ve vlastním oslabení a srovnávají na 1:1! MIKA ZIBANEJAD byl Huberdeauem donucen zajet za branku, zpoza které bleskurychle vyjet a u pravé tyče stihl zasunout puk za překvapeného Hutchinsona. Asistence: Adam McQuaid.
    18:15 Vincent TROCHECK - 0:1
     
    18:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers těží z velkého tlaku a dávají zasloužený vedoucí gól! Huberdeau byl u volného puku rychleji než unavení obránci, z krátkého mantinelu jej vrátil VINCENTU TROCHECKOVI, který si pohodlně připravil střelu z pravého kruhu a nasměroval ji k bližší tyči, kde Georgijev sice byl, ale přes Barkova toho zřejmě moc neviděl. Asistence: Jonathan Huberdeau, Jevgenij Dadonov.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 24. Zibanejad (McQuaid), 32. Zuccarello (Pionk, Zibanejad), 37. Zibanejad (Pionk, Kreider), 42. Zuccarello (Zibanejad), 60. K. Hayes (Fast, Skjei) – 19. Trocheck (Huberdeau, Dadonov), 51. Hoffman (Huberdeau, Ekblad)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – McQuaid, Skjei, Shattenkirk, Br. Smith, Pionk, M. Staal (A) – Zuccarello (A), Zibanejad (A), Kreider – Fast, K. Hayes, Chytil – Bučnevič, B. Howden, Vesey – Spooner, Namestnikov, C. McLeod.
    Florida Panthers: Hutchinson (42. Reimer) – Ekblad, Matheson, Petrovic, Yandle (A), Weegar, Kiselevič – Bjugstad, Barkov (C), Dadonov – Malgin, Trocheck (A), Huberdeau – Hoffman, McCann, Vatrano – Sceviour, Lammikko, Mamin.

    Rozhodca: Rank, Pochmara – Alphonso, Nowak

    Diváci: 17 016