AS Rím – Lazio 3:1 (kon.) | Juventus – Neapol 3:1 (kon.) | Inter – Cagliari 2:0 (kon.)
koniec
AS Rím
3:1 (1:0)
Lazio Rím
cz Sobota 29.09.2018, 15:00 • Stadio Olimpico • Talianska Seria A • 7. kolo
Predzápasové kurzy
    86. Federico FAZIO - 3:1
     
    86
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Je tu rozhodující branka tohoto zápasu! Na luxusní centr si naskočil FEDERICO FAZIO, který důraznou hlavičkou nedal Strakošovi sebemenší šanci na reakci. Domácí obránce tak trochu odčinil svojí chybu před vyrovnávací brankou, římské derby zřejmě poznalo vítězné mužstvo.
    71. Aleksandar KOLAROV - 2:1
     
    71
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení zpět, domácí kotel je ve varu! K rozehrávce přímého kopu se postavil ALEKSANDAR KOLAROV, který to zkusil na brankářovu stranu. Strakoša zřejmě míč neviděl, nakonec reagoval na poslední chvíli, což ale logicky nestačilo.
    67. Ciro IMMOBILE - 1:1
     
    67
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, je tu vyrovnávací branka, která doslova rozburácela hostující fanoušky! Fazio udělal v roli posledního obránce fatální chybu, k míči se tak dostal CIRO IMMOBILE, který z úhlu propálil brankáře Olsena přízemní ránou ke vzdálenější tyči.
    45. Lorenzo PELLEGRINI - 1:0
     
    45
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Domácí se ke konci prvního poločasu dostávají do vedení! Džeko prodlužoval míč za sebe, tam byl poslán k zemi El Shaarawy, což ale nemuselo příliš vadit. U malého vápna se totiž nejlépe zorientoval LORENZI PELLEGRINI, jehož patička zamířila do opuštěné svatyně.

    David Suchý

    Góly: 45. Lorenzo Pellegrini, 71. Kolarov, 86. Fazio (Lorenzo Pellegrini) – 67. Immobile

    Karty:   55. Olsen (ASR), 62. Džeko (ASR), 66. Lorenzo Pellegrini (ASR) – 70. Badelj (LAZ)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 8:9. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 10:9.
    AS Rím: Olsen – Santon, Manolas, Fazio, Kolarov – De Rossi (74. Cristante), N´Zonzi (C) – Florenzi (82. Juan Jesus), Pastore (37. Lorenzo Pellegrini), El Shaarawy – Džeko.
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Luca Pellegrini, Lorenzo Pellegrini, Schick, Ünder, Zaniolo, Kluivert, Karsdorp, Juan Jesus, Cristante, Marcano.

    Lazio Rím: Strakoša – Cáceres, Acerbi, Luiz Felipe – Marušić, Parolo (53. Badelj), Lucas Leiva, S. Milinković-Savić, Lulić (C) (81. F. Caicedo) – Immobile, Alberto (53. Correa).
    Náhradníci: Guerrieri, Proto – Patric, Valon Beriša, Correa, Wallace, Durmisi, Bastos, F. Caicedo, Badelj, Murgia, Cataldi.

    Rozhodca: Rocchi – Liberatore, Tonolini