Novosibirsk – Jekaterinburg 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Jaroslavľ 1:3 (kon.)
Riga – D. Moskva 4:2 (kon.) | HC Slovan – Čerepovec sk 2:1 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Utorok 11.09.2018, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    44:57 Kirill KAPRIZOV - 1:3
     
    44:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali a dávají dost možná branku, která je může vrátit do hry. KIRILL KAPRIZOV si všiml odraženého kotouče od betonu Saláka a poté z bekhendu uklidil puk za jeho záda – 1:3. Asistence: Michail Grigorenko a Michail Pašnin.
    27:35 Brandon KOZUN - 0:3
     
    27:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita a Lokomotiv vede rozdílem tří gólů. BRANDON KOZUN dostal přihrávku na levou stranu, kde zblízka propálil Johanssona a vyhnal ho z branky – 0:3. Asistence: Daniil Apalkov a Petri Kontiola.
    25:09 Jakub NAKLÁDAL - 0:2
     
    25:09
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. JAKUB NAKLÁDAL získal kotouč a z vrcholu levého kruhu se opřel do střely, která poté zaletěla až za Johanssonova záda – 0:2. Domácí tým tak bude muset dohánět už dvoubrankové manko. Bez asistence.
    13:48 Alexandr JELESIN - 0:1
     
    13:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí sice diktovali tempo úvodní části hry, do vedení však jdou z ničeho nic hosté. Kontiola našel přihrávkou od domácí branky volného ALEXANDR JELESINA, který poté svou pohotovou střelou dokázal prostřelit Johanssona – 0:1. Asistence: Petri Kontiola a Andrej Loktionov.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 45. Kaprizov (Grigorenko, Pašnin) – 14. Jelesin (Kontiola, Loktionov), 26. Nakládal, 28. Kozun (Apalkov, Kontiola)


    CSKA Moskva: L. Johansson (28. Sorokin) – Pašnin, Naumenkov, Dahlbeck, M. Robinson (A), Nesterov (A), Marčenko, Romanov – Telegin, Andronov (C), Hansen – Kaprizov, Vey, Grigorenko – Slepyšev, Šalunov, Tolčinskij – Popov, Svetlakov, Kalinin.
    Lokomotiv Jaroslavľ: Salák (Konovalov) – Afanasjev, Nakládal, Jelesin (A), Pajgin, Kutuzov, Čerepanov, Averin – Loktionov, Kontiola, Kozun – Iljenko, Kraskovskij, Averin (A) – Sannikov, Alexejev, Jurtajkin – Kajumov, Ivanov, Apalkov (C) – Denisenko.

    Rozhodca: Beljajev, Akuzovskij – Goljak, Dědjulja

    Diváci: 10 868