Jekaterinburg – Vladivostok 2:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Red Star Kunlun 3:1 (kon.) | Riga – Čerepovec 2:3 (po pr.)
Novgorod – Barys 6:5 (po pr.) | HC Slovan – Jaroslavľ sk 1:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
Lokomotiv Jaroslavľ
Nedeľa 09.09.2018, 17:05 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Brandon Kozun - 1:4
     
    59:40
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Posledný kúsok do siete domácich, prečíslenie hostí tri na jeden a puk z ľavej strany dostal do siete Čiliaka po nezištnej prihrávke Loktionova BRANDON KOZUN. Asistencie: Andrej Loktionov a Zijat Pajgin.
    53:25 Grigorij Denisenko - 1:3
     
    53:25
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Prečíslenie hostí dva na jeden, Alexejev poslal puk z ľavej strany na pravú a videli sme prvý gól mladého GRIGORIJA DENISENKA, ktorý si vypýtal po oslave gólu puk z rúk rozhodcu. Asistencie: Denis Alexejev a Danil Jurtajkin.
    45:22 Andrej Loktionov - 1:2
     
    45:22
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Ani to dlho netrvalo, strela od modrej v podaní Nakládala skončila Čiliakovým vyrazením späť do hry, rovnako tak puk z hokejky Kozuna z ľavej strany, no z pravej strany už uspel ANDREJ LOKTIONOV, ktorý sa postaral o zmenu skóre. Asistencie: Brandon Kozun a Jakub Nakládal.
    33:20 Michal Sersen - 1:1
     
    33:20
    Slovan Bratislava dal gól!
    Na pravom kruhu sa k puku dostal MICHAL SERSEN, puk si narazil o betón Saláka, aby ho potom dopravil do prázdnej bránky súpera. Bez asistencií.
    10:40 Jegor Averin - 0:1
     
    10:40
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Brejk hostí končí pukom v sieti Čiliaka. Po pravej strane ušiel kapitán hostí JEGOR AVERIN a strelou švihom zavesil. Asistencia: Pavel Kraskovskij.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 34. Sersen – 11. Averin (Kraskovskij), 46. Loktionov (Kozun, Nakládal), 54. Denisenko (Alexejev, Jurtajkin), 60. Kozun (Loktionov, Pajgin)


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Gélinas, Grman, Meszároš (A), Schaus, Jánošík, Bačík – Řepík (A), Taffe, Červený – Liška, Chipchura, Lunter – Virta, Rau, Hrnka – Buc, Šimun, Sloboda
    Lokomotiv Jaroslavľ: Salák (Konovalov) – Nakládal, Afanasiev, Pajgin, Jelesin (A), Čerepanov, Koledov, Kutuzov – Kozun, Kontiola, Loktionov (A) – Averin (C), Kraskovskij, Ilienko – Sannikov, Alexejev, Jurtajkin – Kovalenko, Ivanov, Kajumov – Denisenko

    Rozhodca: Vasiliev, Hofman – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 8.467