Jekaterinburg – Vladivostok 2:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Red Star Kunlun 3:1 (kon.) | Riga – Čerepovec 2:3 (po pr.)
Novgorod – Barys 6:5 (po pr.) | HC Slovan – Jaroslavľ sk 1:4 (kon.)
koniec po predl.
HC Torpedo Nižnij Novgorod
6:5 (0:2, 2:1, 3:2 - 1:0)
Barys Nur-Sultan
cz Nedeľa 09.09.2018, 16:30 • Nagorny Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:16 Andrew CALOF - 6:5
     
    63:16
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec přesilovku využívají, a v prodloužení tak dokonávají parádní obrat! Mieleho rána z levého kruhu se od zadního mantinelu odrazila na hokejku Roberta Saboliče, který poté chytře našel před Karlssonem volného ANDREWA CALOFA, jenž si se zakončením poradil mazácky. Asistence: Robert Sabolič a Andy Miele.
    52:32 Andy MIELE - 5:5
     
    52:32
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, o necelou minutu později přidává Torpedo další gól a začínáme opět od nuly! Anton Šenfeld chytře oslovil rozjetého ANDYHO MIELEHO a ten svůj bekhendový blafák dotáhl až do gólového konce. Asistence: Anton Šenfeld a Philip Holm.
    51:53 Vladimir GALUZIN - 4:5
     
    51:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo rychle využívá početní výhodu a náskok Barysu je opět jen jednogólový. Denis Paršin parádním křižným pasem vyzval ke skórování VLADIMIRA GALUZINA, jehož střela z pravého kruhu skončila až v síti! Asistence: Denis Paršin.
    46:25 Patrick CORMIER - 3:5
     
    46:25
    Astana právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují! André Petersson ujel domácí obraně a poté našel v předbrankovém prostoru PATRICE CORMIERA, který se tváří v tvář Tichomirovi nezmýlil. Asistence: André Petersson a Darren Dietz.
    44:14 Andrew CALOF - 3:4
     
    44:14
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Dvougólový náskok Barysu ale nevydržel ani minutu. Nikým nehlídaný ANDREW CALOF totiž dostal nabito na levý kruh, připravil si kotouč ke střele a následně zakončil přesně pod břevno. Bez asistence.
    43:28 Roman STARČENKO - 2:4
     
    43:28
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté na začátku třetí třetiny odskakují zpět na rozdíl dvou branek, svým druhým přesilovkovým gólem v tomto utkání se o to postaral ROMAN STARČENKO, proti jehož dorážce z předbrankového prostoru byl Tichomirov krátký. Bez asistence.
    36:16 Damir ŽAFJAROV - 2:3
     
    36:16
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Drama je na světě, Novgorod snižuje na rozdíl jediného gólu! Pavel Makarenko ujel po levém křídle a poté našel na úrovni kruhů nikým nehlídaného DAMIRA ŽAFJAROVA, který se tváří v tvář Karlssonovi nezmýlil. Asistence: Pavel Makarenko.
    30:37 Daniil ILJIN - 1:3
     
    30:37
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod měl k dispozici výhodu, během které se domácím podařilo z nenápadné akce snížit! Karlsson teď vůbec nic neviděl, čehož využil DANIIL ILJIN a ztečoval nahození od modré za jeho záda. Bez asistence.
    20:48 Brandon BOCHENSKI - 0:3
     
    20:48
    Astana právě vstřelila branku!
    Hned v úvodu druhé třetiny je tu další komplikace pro Torpedo, Astana přidává další gól! Postaral se o něj přesnou střelou zkušený BRANDON BOCHENSKI a vypadá to, že Denis Kostin půjde střídat. Asistence: Maxim Semjonov.
    17:29 Alichan ASETOV - 0:2
     
    17:29
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to je velký šok pro Torpedo, Barys zničehonic odskakuje na dvougólový rozdíl. ALICHAN ASETOV se z pravé strany prokousal až do mezikruží, odkud vystřelil a Kostinovi jeho nenápadná střela propadla do sítě. Asistence: Dmitrij Ševčenko.
    16:41 Roman STARČENKO - 0:1
     
    16:41
    Astana právě vstřelila branku!
    Vzápětí se už ale hosté prosadili a v přesilovce se dostávají do vedení. Ránu Darrena Dietze dezorientovaný Kostin jen vyrazil, načež se v předbrankovém prostoru nejrychleji zorientoval ROMAN STARČENKO a dopravil puk do odkryté domácí svatyně. Bez asistence.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 31. Iľjin, 37. Žafiarov (Makarenko), 45. Calof, 52. Galuzin (Paršin), 53. Miele (Šenfeld, Holm), 64. Calof (Sabolič, Miele) – 17. R. Starčenko, 18. Asetov (Ševčenko), 21. Bochenski (M. Semjonov), 44. R. Starčenko, 47. Cormier (A. Petersson, Dietz)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: D. Kostin (21. Tichomirov) – Barancev, Orlov, Bodie, Holm, Sergijenko, Korobov, Rodionyčev – Galuzin, Varnakov, Paršin – Miele, Sabolič, Calof – Makarenko, Šenfeld, Žafiarov – Smolin, Iľjin, Urakov – Veriajev.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dallman, M. Semjonov, Makljukov, Dietz, Orechov, Blacker, Lipin, Polochov – Bochenski, Valk, A. Petersson – Frattin, Cormier, R. Starčenko – Akolzin, Michajlis, Grents – Ševčenko, Sagadejev, Asetov.

    Rozhodca: Gašilov, Beljajev – Palej, Syjusev