Dvory nad Žitavou – Nitra 0:7 (kon.) | Gerlachov – Ružomberok 2:6 (kon.) | Kechnec – Podbrezová 0:2 (kon.)
Švošov – Trenčín 3:6 (kon.) | Galanta – Sereď 0:2 (kon.) | Hlohovec – Senica 1:2 (kon.)
koniec
OŠK Švošov
3:6 (1:3)
AS Trenčín
Streda 05.09.2018, 16:30 • OŠK Švošov • Slovenský pohár - Slovnaft cup • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj druhý polčas ponúkol divákom presné zásahy. Švošov zaznamenal famózny vstup do druhého polčasu, keď v 48. minúte znížil na 2:3. Domáci pokiaľ vládali, tak predvádzali veľmi sympatický výkon a nezastavili ich ani ďalšie góly súpera. Do 66. minúty domáci prehrávali stále len o jeden gól, ale napokon sa zrodilo víťazstvo Trenčínu 6:3! Domáci futbalisti ako aj celá obec si však toto stretnutie poriadne užili, veľkému favoritovi nasúkali tri góly a tak sa nemajú za čo hanbiť. Trenčín podľa očakávania teda postupuje v pohári ďalej.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:27:31)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Do konca druhého polčasu ostáva posledná minútka, zrejme sa už nadstaveného času nedočkáme, domáce tribúny už tlieskajú.
     
    88
    Vstávanie do roboty však bude pre domácich zajtra veľmi náročné. Takéto stretnutie však tak často nehráte a s tým sú teda spojené aj určité náležitosti po skončení stretnutia.
     
    87
    Už aj únava domácich futbalistov kúskuje toto stretnutie, po každom kontakte padajú na zem. O pár minút však budú môcť toto stretnutie poriadne osláviť.
     
    86
    Domáci hlásateľ už pomaly poskytuje aj určité organizačné pokyny. Zápas sa už len dohráva, zrejme sa ani nebude nadstavovať. Švošov si však dnes toto stretnutie určite poriadne užil.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Ertl (OŠK Švošov).
     
    84
    Veľká bojovnosť dnes zdobila domáci celok, ešte v 53. minúte Švošov prehrával len o jeden gól. Pri pohľade na zostavu Trenčína to je určite veľké prekvapenie.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Umeh (AS Trenčín).
     
    81
    Z pravej strany smeroval celkom zaujímavý center pred bránu domáceho tímu, ale Mance v tomto prípade nezakončil presne. Domáce tribúny už troška stíchli, zrejme si užívajú to spomínané pivo, ktorého je dostatok. Dnes to vyzerá na poriadnu veselicu v Švošove.
     
    80
    Ešte približne desať minút potrvá veľký futbalový sviatok na Švôšove. Domáci fanúšikovia sa stále bavia futbalom, aj keď už guláš došiel. Piva je vraj ešte dostatok, takéto stretnutie bude treba osláviť.
     
    79
    Domáci hlásateľ teraz poriadne pobavil divákov! Ohlásil striedanie a bezproblémovo vyslovil meno Chukwuemeka Chukwugozie Umeh. Následne si zakričal: dal som to!
     
    79
    Striedanie v tíme OŠK Švošov: z ihriska odchádza J. Roštek, prichádza Ertl.
     
    78
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Zubairu, prichádza Umeh.
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Yem, prichádza Slávik.
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Bukari, prichádza Kvocera.
     
    77
    Ako som však spomínal, na domácich futbalistoch bádať veľkú únavu. Predsa len, nie sú to profesionáli a futbal hrajú pre radosť. Dali však tri góly Trenčínu, čo si zaslúži obdiv.
     
    76
    Švošov sa ešte pokúša o zakladanie útočných akcií, ale pozorná obrana súpera už nechce pripustiť žiadny gól vo svojej bráne.
     
    75
    Dnešné stretnutie sleduje 1275 divákov. To je však len počet platiacich divákov, určite je ich na štadióne viacej. Veľký sviatok pre túto obec sa však čoskoro skončí.
     
    74
    Trenčín dal gól!

    Zrejme je už teda definitívne rozhodnuté! Trenčín založil rýchly útočný výpad a centrovanú loptu pred domácu bránu upratal hlavou do siete ANTONIO MANCE – 3:6! Domáci hlásateľ zagratuloval Mancemu k tomuto gólu a diváci poriadne aj zatlieskali.

    Miroslav Revaj

    Góly: 23. Marcoň, 48. J. Roštek, 54. Dauda – 17. Bukari, 19. Sleegers, 33. Mance, 53. El Mahdioui, 66. Bukari, 74. Mance

    Karty:   85. Ertl (SVS) – 72. Yem (TRE), 83. Umeh (TRE)


    OŠK Švošov: Poništ – Marcoň, Gerec, M. Žiara (C), L. Drdák, T. Drdák, J. Roštek, Kajan, Dauda, T. Lacko, D. Lacko
    Náhradníci: Sliacky – S. Roštek, Š. Žiara, Ďugel, Babec, Ertl

    AS Trenčín: Hrdlička – Yem, Kleščík, Skovajsa, Zubairu, Ubbink, Sleegers, Bukari, van Arnhem, El Mahdioui (C), Mance
    Náhradníci: Chudý – Umeh, Slávik, Letenay, Petro, Kvocera

    Rozhodca: Erik Gemzický – Mária Súkeníková, Juraj Halíček

    Diváci: 1275