GKS Tychy – IFK Helsinky 3:5 (kon.) | Třinec – Djurgården 1:6 (kon.) | Kärpät – Rouen 4:0 (kon.)
Něman Grodno – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Redhawks – TPS 8:4 (kon.) | Eisbären – Zug 3:5 (kon.)
Mníchov – Junosť Minsk 4:3 (kon.) | Storhamar – Tappara 3:2 (4:3 po s.n.)
koniec
HC Oceláři Třinec
1:6 (0:2, 1:0, 0:4)
Djurgårdens IF
cz Piatok 31.08.2018, 17:30 • WERK ARENA, Třinec • Liga majstrov • Skupina E
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:49 WIDING - 1:6
     
    58:49
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Oceláři vrhli všechny své síly do útoku a Djurgården trestá z rychlého brejku! Hosté se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, Sebastian Strandberg dojel odražený kotouč, okamžitě jej posunul na najíždějícího DANIELA WIDINGA, který jej z první uklidil do sítě! Asistence: Sebastian Strandberg.
    57:26 BEMSTRÖM - 1:5
     
    57:26
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Hosté od úvodního buly nepustili kotouč ze svých holí a nakonec se radují z páté branky. Puk šel skrz celé pásmo až ke střílejícímu EMILU BEMSTRÖMOVI, který z první propálil Hrubce mezi betony! Asistence: Olle Alsing, Jacob Josefsson.
    47:19 DAVIDSSON - 1:4
     
    47:19
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Hráči Djurgårdenu pokračovali v aktivní hře a jsou odměnění čtvrtou brankou! Třinecká defenzíva se nemohla dostat z velkého tlaku útočících hráčů, střelu Linuse Hultströma od modré čáry, která mířila vedle branky, mezi Hrubcovy betony šikovně usměrnil MARCUS DAVIDSSON! Asistence: Linus Hultström, William Wiå.
    46:36 JOSEFSSON - 1:3
     
    46:36
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Nepřesnost Lukáše Kováře v rozehrávce znamená třetí branku pro švédský celek! Třinecký obránce namazal kotouč na hůl forčekujícího JACOBA JOSEFSSONA, který si následně najel do mezikruží a nechytatelně zavěsil pod horní tyč! Bez asistence.
    31:22 ADAMSKÝ - 1:2
     
    31:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další nápor domácích již končí v síti, Oceláři snižují své manko na jedinou branku! Hráči s drakem na hrudi opětovně obléhali branku gólmana Reideborna, který zlikvidoval další tři pokusy, na tvrdou dorážku MARTINA ADAMSKÉHO z levé strany již však nedosáhl! Asistence: Michal Kovařčík, Jakub Matyáš.
    19:37 POSSLER - 0:2
     
    19:37
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Další akce hostujícího týmu již končí gólem! Odražený kotouč od zadního hrazení se dostal k Niclasi Bergforsovi, který jej okamžitě adresoval na nehlídaného GUSTAVA POSSLERA! Tomu nezbylo nic jiného, než usměrnit puk do odkryté branky Třince! Asistence: Niclas Bergfors.
    09:01 JOSEFSSON - 0:1
     
    09:01
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Další akce švédského celku již končí v síti, Djurgården se ujímá vedení! Hosté se velmi rychle dostali do útočného pásma, střelu Jakoba Lilji od modré před Hrubcem šikovně tečoval JACOB JOSEFSSON! Třinecký gólman byl bez šance: Asistence: Jakob Lilja, Robin Norell.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 32. Adamský (M. Kovařčík, Matyáš) – 10. Josefsson (Lilja, Norell), 20. Possler (Bergfors), 47. Josefsson, 48. Davidsson (Hultstrůom, Wiå), 58. Bemström (Alsing, Josefsson), 59. Widing (Strandberg)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C, TS), Adámek, Musil, Haman, M. Doudera, Matyáš, Kovář – Bukarts, Marcinko, Martin Růžička (A) – Cienciala, Viedenský, O. Kovařčík – Adamský (A), Polanský, Svačina – M. Kovařčík, Hladonik, Hrňa – Raška. Trenér: Václav Varaďa.
    Djurgårdens IF: Reideborn (Jensen) – Hultström, Urbom, J. Pettersson, Norell, Nilsson, Alsing, Walli-Walterholm, B. Petersson – Bergfors, Engqvist (C, TS), Possler – Brodin, Josefsson (A), Lilja – Bemström, Davidsson, Wiå – Widing, Strandberg, Eriksson (A). Trenér: Robert Ohlsson.

    Rozhodca: Peter Staňo (SVK), Robin Šír – Václav Hanzlík, Rudolf Tošenovjan (všichni CZE)

    Diváci: 3 669