Ružomberok – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Trenčín – Dunajská Streda 3:3 (kon.)
koniec
AS Trenčín
3:3 (0:1)
DAC 1904 Dunajská Streda
Nedeľa 19.08.2018, 19:00 • Štadión Spartaka Myjava • Niké liga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Žltá karta
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+3
    Osman Bukari sa postavil na nohy a hlavný rozhodca Michal Očenáš mu po chvíľke čakania udeľuje spomínaný kartový trest. Hráme už cez nadstavený čas a zrejme sa zápas čoskoro skončí.
     
    86
    Michal Očenáš sa dnes poriadne zapotí. Vyťahuje už ôsmu žltú kartu, z toho štvrtú na strane domáceho celku. Jej autorom je holandský futbalista Joey Sleegers.
     
    80
    Kristián Koštrna môže byť rád, že po tomto zákroku nemusí ísť predčasne pod sprchy. Joey Sleegers dostal vynikajúcu prihrávku, smeroval sám na bránu, no hosťujúci hráč ho fauloval. Pokojne sa mohlo aj začervenať.
     
    76
    Tvrdých zákrokov pribúda a hlavný rozhodca to rieši ďalším kartovým trestom. Tentokrát dostáva žltú kartu Lukáš Skovajsa a zápas bude dohrávať pod hrozbou vylúčenia.
     
    74
    Tentokrát to prehnal so svojim dôrazom strelec úvodného gólu stretnutia Tomáš Huk. Odmenou mu za to je žltá karta, ktorú mu udelil rozhodca Michal Očenáš.
     
    62
    Hostia sú poriadne frustrovaní a prejavuje sa to na ich hre. Teraz zbytočne fauloval zozadu Zsolt Kalmár a je ďalším potrestaným hráčom dnešného zaujímavého súboja.
     
    38
    Teraz na ihrisku trošku zbytočne splynuli vášne. Hlavný rozhodca Martin Očenáš si okamžite zjednáva poriadok a šalamúnskym spôsobom potrestáva Milana Šimčáka aj Martina Šuleka.
     
    4
    Už v štvrtej minúte hlavný rozhodca vyťahuje prvú žltú kartu. Potrestaným hráčom je domáci kapitán Cornelius Ubbink, ktorý sa snažil nafilmovať pád pred pokutovým územím súpera.

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 51. Mance (Bukari), 56. Mance (Bukari), 81. Ubbink – 30. Huk (Koštrna), 70. Herc (Vida), 87. Bayo (Pačinda)

    Karty:   4. Ubbink (TRE), 38. Šulek (TRE), 76. Skovajsa (TRE), 86. Sleegers (TRE), 90+3. Bukari (TRE) – 38. Šimčák (DUN), 62. Kalmár (DUN), 74. Huk (DUN), 80. Koštrna (DUN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 4:7. Fauly: 18:9.
    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Lawrence, Mašović, Šulek – Zubairu – Ubbink (C), Paur (68. Čataković) – Sleegers, Umeh (46. Mance), Bukari.
    Náhradníci: Hrdlička – Kvocera, Mance, Slávik, Čataković, Kleščík.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Šimčák (41. Záhumenský, 85. Bilenkyi), Koné (60. Vida), Šatka, Koštrna – Herc, Huk (C), Kalmár – Pačinda, Bayo, K. Vida.
    Náhradníci: Macej – Záhumenský, Vida, Davis, Špiriak, Divković, Bilenkyi.

    Rozhodca: Michal Očenáš – Milan Štrbo, Peter Chládek – Pavel Ochotnický

    Diváci: 964