Belgicko – Kostarika 4:1 (kon.)
koniec
Belgicko
4:1 (2:1)
Kostarika
Pondelok 11.06.2018, 20:45 • King Baudouin Stadium (Brusel) • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia reprezentácie Belgicka a Kostariky. Zápas sa začína o 20:45.

    Majstrovstvá sveta vo futbale 2018 sa už nezadržateľne blížia, v prípravných zápasoch ešte pokračujú celky, ktoré sa predstavia na tomto vrcholnom podujatí a majú tak ešte k dispozícii jedno prípravné stretnutie, aby doladili svoju formu a definitívne sa pripravili na svetový šampionát.

    Belgicko:
    Po úspešnej kvalifikácii sa na svetovom šampionáte predstaví aj Belgicko, ktoré je už tradične pasované do úlohy čierneho koňa. Aj v príprave dosahuje Belgicko priaznivé výsledky, naposledy dokázalo zdolať Egypt výsledkom 3:0 a určite by rado zvládlo podobným spôsobom aj generálku pred MS.

    Kostarika:
    Takisto aj Kostarika sa predstaví na svetovom šampionáte, ale tejto reprezentácii sa nič veľkolepého nepredpokladá, navyše má aj náročnú základnú skupinu. V príprave sa až tak Kostarike nedarí, naposledy podlaha Anglicku 0:2 na jeho pôde. Uvidíme, ako Kostarika zvládne generálku pred MS.

    Favoritom tohto prípravného zápasu je určite Belgicko, ale čaká nás zaujímavá konfrontácia dvoch celkov, ktoré sa o pár dní predstavia v Rusku. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

    Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Belgicko: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco – Mertens, Lukaku, E. Hazard (C)

    Náhradníci: Casteels, Mignolet – Batshuayi, Ciman, Dembélé, Dendoncker, Fellaini, T. Hazard, Chadli, Januzaj, Tielemans

    Kostarika: Navas – Gamboa, Duarte, Acosta, González, Oviedo – Bolaňos, Tejeda, Borges, Ruiz (C) – Ureňa

    Náhradníci: Pemberton, Moreira – Azofeifa, Calvo, Campbell, Colindrés, Guzmán, Matarrita, Smith, Venegas, Wallace, Waston

    Rozhodca: Ovidiu Alin Hațegan – Octavian Șovre, Sebastian Eugen Gheorghe – Radu Marian Petrescu (všetci Rumunsko)
     
    Prajem príjemný večer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku prípravného zápasu pred svetovým šampionátom medzi reprezentáciami Belgicka a Kostariky už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. Pre oba tímy je to teda generálka pred MS, takže sa už zrejme predstavia v zostavách, v akých vybehnú aj na svoj prvý zápas na tohtoročnom šampionáte. Toto stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni z Rumunska a to konkrétne Ovidiu Alin Hațegan – Octavian Șovre, Sebastian Eugen Gheorghe – Radu Marian Petrescu. V dejisku stretnutia, ktorým je King Baudouin Stadium v Bruseli je už všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Tesne pred výkopom sa vám opäť prihlásime.
     
    Obe reprezentácie sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, pred úvodným výkopom sú na programe ešte štátne hymny. Po nich sa už naplno rozbehne prvý polčas tohto prípravného zápasu.

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. Belgicko odohrá toto stretnutie v žltých dresoch, Kostarika v červenej kombinácii.
     
    2
    No a hostia sa rýchlo snažili o útočný výpad a tak v strehu musela byť obrana domácej reprezentácie. Tá napokon všetko zvládla a už si vybojovala loptu na svoje kopačky.
     
    3
    Aj domáci už majú za sebou prvú útočnú akciu, ale podobne ako ich súper, tak sa ani Belgicko ďaleko nedostalo a tak na svojej polovici už kombinuje Kostarika.
     
    4
    Boli sme už svedkami prvého rohového kopu v tomto zápase. K dispozícii ho mali hostia, ale obrana domácich dostala loptu do bezpečia. Kostarika ešte chvíľu kombinovala na útočnej polovici, ale už nič zaujímavého nevymyslela.
     
    5
    Na útočnej polovici sa už postupne usadzuje Belgicko. Obrana súpera je však takisto pozorná a zatiaľ súpera do ničoho nepúšťa. Uvidíme, kedy budeme svedkami niečoho zaujímavejšieho.
     
    6
    V úvode zápasu sa zatiaľ striedajú útočné výpady na oboch stranách, ale stále sme nič zaujímavého nevideli. Defenzívy oboch národných mužstiev však pracujú úspešne a zatiaľ sme žiadne pochybenie nezaznamenali.
     
    7
    Pred pokutovým územím súpera sa k lopte dostal Hazard, postupne sa už prebíjal do zakončenia, ale napokon bol včas od lopty odstavený. Dopredu tak teraz môže preniknúť Kostarika.
     
    8
    Zakrátko však domáci celok vymyslel ďalší útočný výpad, ale ani ten nič zaujímavého nepriniesol. Meuiner v rozhodujúcej chvíli takisto stratil loptu a tak nič pre svoj celok nevymyslel.
     
    9
    Belgicko už absolvovalo prvý rohový kop v tomto zápase. Mertens sa snažil dostať sa k centrovanej lopte, ale napokon mu to nebolo umožnené a tak sa Kostarika ubránila aj teraz.
     
    10
    Postupne sa prejavuje tlak domácej reprezentácie. Lukaku teraz padol v pokutovom území na zem, ale penalta sa nepíska. Hlavný rozhodca nechal hru plynúť ďalej.
     
    11
    Domáca reprezentácia kombinuje aj naďalej na útočnej polovici a tak sa hostia musia mať na pozore. Stále však čakáme na výraznejšiu situáciu pred jednou či druhou bránou.
     
    12
    Kostarika čelila ďalšej útočnej akcii zo strany súper, pred ich bránu smeroval center od Mertensa, ale hostia upratali loptu do bezpečia. Belgicko však ešte ostáva na útočnej polovici.
     
    14
    Belgicko získalo ďalší rohový kop. K centrovanej lopte sa dostal Boyata, ale jeho zakončenie smerovalo vysoko nad bránu hosťujúceho celku. Kostarika sa tak na chvíľu môže oslobodiť.
     
    15
    O individuálnu akciu sa teraz pokúšal kapitán domácich Hazard, ale nepodarilo sa mu prejsť cez obranu súpera. Hostia sú však stále pod tlakom, čo môže čoskoro priniesť aj chyby.
     
    16
    Túto útočnú akciu prerušil postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd domáceho Lukaku. Kostarika tak získava loptu na svoje kopačky, ale zatiaľ sa smerom dopredu neponáhľa.
     
    17
    Dlho si hosťujúca reprezentácia loptu na svojich kopačkách neudržala a znova teda útočí domáce Belgicko. Stále však čakáme na zaujímavejšiu situáciu.
     
    18
    Belgicko sa tak znova usadilo na útočnej polovici a skúša niečo zaujímavé vymyslieť. Kostarika však dnes predvádza úspešnú defenzívu a tak súpera do šancí nepúšťa.
     
    19
    Hostia však budú musieť čeliť ďalšiemu rohovému kopu. Navas si tak už organizuje spoluhráčov pred svojou bránou, zatiaľ domácim futbalistom rohové kopy nič neprinášajú.
     
    20
    Realizáciu tohto rohového kopu si na starosť zobral De Bruyne, ktorého center sa dostal na hlavu Vertonghena, ale jeho pokus zmenu skóre nepriniesol.
     
    21
    Črtala sa veľmi zaujímavá situácia zo strany domácich, keď Lukaku sa dostáva k veľmi dobrej prihrávke od Hazarda, ale prvý menovaný sa ocitol v ofsajde.
     
    22
    Obraz hry sa teda stále nemení, aktívnejšie hrá domáce Belgicko, ktorému sa však stále nedarí v zakončení. Dostali sme sa už za polovicu prvého polčasu, na prvý presný zásah stále čakáme.
     
    23
    Po nedovolenom zákroku skončila aj táto snaha domácich futbalistov a tak je pri lopte opäť Kostarika. Hostia sa však nikam neponáhľajú, snažia sa kombinovať na svojej polovici.
     
    24
    Costa Rica dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto prípravného zápasu! Prekvapivo ho dávajú hostia, ktorí sa azda po prvýkrát v tomto zápase poriadne dostali na súperovu polovicu. Pred bránu Belgicka smerovala centrovaná lopta, ktorú ešte obrana domácich odvrátila, ale ihneď sa k nej dostal kapitán BRYAN RUIZ a ten ukážkovým volejom posiela Kostariku do vedenia 1:0!
    24. Ruiz (CRC) - 0:1
     
    25
    Aktívnejší domáci celok bude musieť teda doťahovať náskok súpera. Ak však bude pokračovať aj naďalej v predvedenej hre, tak čoskoro by sme mohli byť svedkami vyrovnávajúceho gólu.
     
    26
    Boli sme svedkami nepresného zákroku zo strany hostí na Hazarda a tak Belgicko získava priamy kop z veľmi zaujímavej vzdialenosti. Uvidíme, či to aj niečo prinesie.
     
    27
    Realizáciu priameho kopu si na starosť zobral De Bruyne, ale jeho center neponúkol nič zaujímavého a hostia sa bez problémov ubránili. Kostarika sa tak teraz nemá kam ponáhľať.
     
    28
    Predsa len sa hostia snažili o založenie útočnej akcie, ale Gamboa sa ocitol len v postavení mimo hru a tak sme nič zaujímavého zo strany hosťujúcej reprezentácie nevideli.
     
    29
    Sledovali sme peknú útočnú akciu zo strany domácej reprezentácie. V pokutovom území súpera sa k lopte dostal Mertens, ale pálil z uhla a tak len preveril pripravenosť brankára Navasa.
     
    31
    Belgicko dalo gól!
    Moje slová sa predsa len dosť rýchlo naplnili! Belgicko pokračovalo vo svojej aktívnej hre a tlačilo sa do pokutového územia. Tam sa napokon k lopte dostal Hazard, ktorý poslal strieľanú prihrávku pred bránu hostí na DRIESA MERTENSA a ten pohodlne doklepol loptu do siete – 1:1!
    31. Mertens (BEL) - 1:1
     
    32
    Po necelej polhodine hry je teda stav opäť vyrovnaný a toto stretnutie sa začína odznova. Aktívnejšie je aj naďalej Belgicko, ktoré napĺňa úlohu favorita tohto zápasu.
     
    33
    Domáca reprezentácia sa tak usadila na útočnej polovici a snaží sa vymyslieť ďalšiu nebezpečnú akciu, aby tak ešte strhla vedenie do konca prvého polčasu na svoju stranu.
     
    34
    A to sa aj mohlo stať! V pokutovom území opäť vyprodukoval parádnu prihrávku Hazard, ktorý tak oslovil lepšie postaveného Lukaku, ale ten už loptu poslal len do Navasa.
     
    36
    Dianie na ihrisku sa teraz muselo prerušiť. Na zemi ostáva ležať brankár hostí Navas, ktorý si vyžiadal ošetrenie po jednom z osobných súbojov. Snáď bude jednotka kostarickej reprezentácie v poriadku.
     
    37
    Navas je napokon v poriadku a bude môcť v zápase pokračovať. V prípade zranenia by to bolo veľké oslabenie Kostariky, hlavne na skvelé výkony brankára sa bude tento tím spoliehať na svetovom šampionáte.
     
    39
    Po ďalšom drvivom tlaku domácich sa už priaznivci Belgicka radovali z druhého gólu v Navasovej sieti, ale Vertonghen zakončoval z jasného ofsajdu.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne 5 minút, možno ešte nejaký ten nadstavený čas. Skóre zápasu je stále vyrovnané 1:1, pokračuje aj aktivita domácej reprezentácie.
     
    41
    K lopte sa teraz dostal autor vyrovnávajúceho gólu Mertens, ale jeho nepresný center nič zaujímavého neponúkol. Kostarika už rozbieha kombináciu na svojej polovici.
     
    42
    Hosťujúca reprezentácia má však stále problémy so založením útočnej akcie. Uvidíme, či teda ešte prídu nejaké zaujímavé situácie do konca prvého polčasu.
     
    42
    Belgicko dalo gól!
    Obrat domácej reprezentácie sa predsa len podaril ešte pred koncom prvého polčasu! Túto útočnú akciu potiahol veľmi aktívny Mertens, ktorý pred pokutovým územím našiel svojou prihrávkou dobre postaveného ROMELUA LUKAKUA, ktorý parádnou strelou pod brvno posiela Belgicko do vedenia 2:1!
    42. Lukaku (BEL) - 2:1
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa už čoskoro naplní. Uvidíme, či ešte budeme svedkami aj nadstaveného času alebo nie.
     
    45
    Žltú kartu dostáva González (Kostarika).
     
    45+1
    V závere prvého dejstva ešte domáci získali rohový kop, ale ten nič zaujímavého neponúkol a to už zrejme bolo z prvého polčasu naozaj všetko.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas tohto prípravného zápasu. Po celý čas bolo aktívnejšie domáce Belgicko, ale v 24. minúte prišiel gól Kostariky, o ktorý sa postaral kapitán Ruiz. Dlho však vedenie hostí netrvalo a aktívny domáci celok otočil vývoj zápasu vo svoj prospech gólmi Mertensa a Lukakua, takže Belgicko vyhráva po prvom polčase 2:1!

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 21:50.
     
    Obe reprezentácie sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!

    Keďže sa jedná o prípravné stretnutie, tak sa dajú očakávaj aj viaceré zmeny v zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Kostarika: z ihriska odchádza Marcos Ureňa, prichádza Johan Venegas.
    Striedanie v tíme Kostarika: z ihriska odchádza Bryan Oviedo, prichádza Francisco Calvo.
     
    46
    Striedanie v tíme Belgicko: z ihriska odchádza Carrasco, prichádza Chadli.
     
    47
    Druhý polčas tohto prípravného zápasu je už v plnom prúde, výkop malo Belgicko. Napokon sa udiali aj nejaké tie spomínané zmeny, Kostarika má však pred sebou náročnú úlohu.
     
    48
    No a Belgicko však pokračuje aj naďalej vo svojej aktivite a tak sa hostia musia brániť. Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že podobný obraz hry uvidíme až do konca zápasu, ale ešte nepredbiehajme.
     
    49
    Postupnou kombináciou sa domáca reprezentácia dostala až do zakončenia, ale to nebolo nijak presné a tak uvidíme iba odkop od Navasovej brány.
     
    50
    Hostia sa už postupne snažia dostávať aj do útoku, ale domáci dobre bránia stred poľa a tak dnes takisto predvádzajú úspešnú defenzívu. Sme tak zvedaví, kedy príde nejaká prvá zaujímavejšia situácia v druhom polčase.
     
    51
    Belgicko dalo gól!
    Tak som to zrejme privolal! Domáci reprezentant Chadli potiahol loptu smerom dopredu, následne sa mu podarilo vyslať presný center pred hosťujúcu bránu, v pokutovom území sa najlepšie zorientoval ROMELU LUKAKU a hlavou dáva svoj druhý gól v tomto prípravnom zápase – 3:1!
    51. Lukaku (BEL) - 3:1
     
    52
    Striedanie v tíme Belgicko: z ihriska odchádza Mertens, prichádza Batshuayi.
     
    53
    Pred Kostarikou tak už teda stojí ešte náročnejšia situácia. Domáci hrajú aj naďalej veľmi aktívne a idú si teda za víťazstvom, ktoré ich pred svetovým šampionátom môže posilniť.
     
    54
    Hostia teda čelia ďalším nebezpečným výpadom zo strany súpera. Snáď teda ešte uvidíme aj ďalšie zaujímavé momenty, do konca zápasu je ešte dostatok času.
     
    55
    Lopta však teraz len doputovala k brankárovi Navasovi, ktorý ju už musel trikrát loviť zo svojej siete. Aj tak je však brankár Realu Madrid veľkou oporou svojho tímu.
     
    57
    Kostarika ustala ďalší tlak a tak sa pokúšala založiť rýchly protiútok. Ten však hosťujúcemu celku nič nepriniesol a tak sa už smerom dopredu prebíja domáca reprezentácia.
     
    58
    To už mohla byť pohroma pre Kostariku! V pokutovom území súpera sa k lopte dostal De Bruyne, ktorý bez prípravy vystrelil, ale jeho pokus tesne míňa Navasovu bránu.
     
    59
    Aj naďalej však avizujeme tlak domácej reprezentácie, hostia sa tak musia len brániť. Smerom k svetovému šampionátu tak Belgicko ukazuje veľký potenciál.
     
    60
    Hodina z tohto prípravného zápasu už uplynula, domáce Belgicko vyhráva nad Kostarikou 3:1 a je tak na najlepšej ceste sa správne naladiť pred svetovým šampionátom.
     
    61
    Kostarika sa ešte snaží po zisku lopty o nejaký ten útočný výpad, ale ďaleko sa hostia nedostávajú. Zdá sa teda, že je už o osude zápasu rozhodnuté, ale ešte nepredbiehajme.
     
    62
    Belgicko sa však sťahuje späť na svoju polovicu, ale je aj naďalej v držaní lopty. Súper sa moc o vysoké napádanie nesnaží, teraz tak sledujeme nudnejšiu pasáž hry.
     
    63
    Striedanie v tíme Kostarika: z ihriska odchádza Bolaňos, prichádza Guzmán.
     
    64
    Domáci futbalisti sa už postupne presúvajú na útočnú polovicu, ale hostia sa momentálne úspešne bránia. Priaznivci domácej reprezentácie by určite ešte radi videli góly v sieti súpera.
    Batshuayi (BEL) - 4:1
     
    64
    Belgicko dalo gól!
    A aj sa tak stáva! Aktivita domáceho tímu prináša ich štvrtý gól, celkovo to je však už piaty v tomto zápase! Sledovali sme ďalšiu peknú útočnú akciu domáceho celku, po úspešnej kombinácii sa k lopte dostal MICHY BATSHUAYI a z vnútra pokutového územia pohodlne dostal loptu do siete – 4:1!
     
    65
    Striedanie v tíme Belgicko: z ihriska odchádza Lukaku, prichádza T. Hazard.
     
    66
    Striedanie v tíme Belgicko: z ihriska odchádza Boyata, prichádza Dendoncker.
    Striedanie v tíme Kostarika: z ihriska odchádza Gamboa, prichádza Smith.
    Striedanie v tíme Kostarika: z ihriska odchádza Ruiz, prichádza Campbell.
     
    67
    O víťazstve Belgicka v tomto prípravnom zápase už zrejme nieje pochýb. Momentálne však sledujeme pokojnejšiu pasáž hry, ktorá sa aj často kuskuje vlnou striedaní.
     
    69
    Domáci sa však už postupne opäť dostávajú na útočnú polovicu a tak sa hostia musia mať na pozore. Útočná sila domácich sa dnes prejavuje naplno.
     
    70
    Striedanie v tíme Belgicko: z ihriska odchádza E. Hazard, prichádza Dembélé.
     
    71
    Striedanie v tíme Belgicko: z ihriska odchádza De Bruyne, prichádza Tielemans.
     
    73
    Dlhšiu dobu sme však nič zaujímavého nevideli, ale pri lopte je aj naďalej častejšie Belgicko. Kostarika sa tak zrejme už len snaží dohrať toto stretnutie, rýchlo naň zabudnúť a naplno sa sústrediť na svetový šampionát.
     
    74
    Belgicko presúva svoju kombináciu na vlastnú polovicu, do hry sa tak dostáva aj brankár Courtois. Ten dnes nemal takmer žiadnu robotu, ale ako prvý musel vyberať loptu zo svojej siete.
     
    75
    Po veľmi dlhej dobe sme videli aj útočný výpad zo strany hostí, ale kedže Smith ťahal tento útok sám bez podpory, tak nič zaujímavého nevymyslel a loptu len odovzdal súperovi.
     
    76
    Striedanie v tíme Belgicko: z ihriska odchádza Borges, prichádza Azofeifa.
     
    77
    Domáci získali rohový kop, s ktorým však nenaložili podľa predstáv a tak je už pri lopte Kostarika. Hosťujúca reprezentácia má však opäť problém založiť útočnú akciu.
     
    78
    Strelou z väčšej vzdialenosti to vyskúšal Witsel, ale jeho pokus bol nepresný a tak Navasa nijak neohrozil. Ten sa tak už chystá k ďalšiemu odkopu do svojej brány.
     
    79
    Vedenie domácej reprezentácie sa mohlo navýšiť! Thorgan Hazard predviedol výbornú útočnú akciu, po nej sa dostal aj do zakončenia, ale v dobrej pozícii bránu hostí prestrelil.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času tohto prípravného zápasu ostáva necelých 10 minút, zrejme sa už nič nadstavovať nebude, nieje na to dôvod. Ale, nechajme sa prekvapiť.
     
    82
    Pomaly tak už môžu oba celky premýšľať smerom k svetovému šampionátu. Snáď obom tímom niečo tento zápas poskytol a môžu z neho niečo vyťažiť.
     
    83
    Belgicko je aj v závere zápasu usadené na útočnej polovici. Sme tak ešte zvedaví, či do záverečného hvizdu príde nejaká zaujímavá situácia.
     
    84
    V pokutovom území hostí teraz dobre zapracoval Navas, keď včas išiel von z brány a prevzal si prihrávku súpera. Kostarika tak už kombinuje na svojej polovici.
     
    85
    O malú chvíľu získali domáci ešte rohový kop, ale ani ten nič zaujímavého nepriniesol. Belgicko však ešte stále ostáva na útočnej polovici.
     
    86
    Domáci reprezentanti sa stiahli na svoju polovicu, zrejme tak už do konca nič zaujímavého neuvidíme, oba tímy sa už budú snažiť len dohrať toto prípravné stretnutie.
     
    87
    Útočnú akciu sa teraz snažil rozvinúť Batshuayi, ale ocitol sa len v postavení mimo hru a tak je lopta prisúdená súperovi.
     
    89
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa už čoskoro naplní. Čakáme na údaj o nadstavenom čase, ale zrejme to už hlavný rozhodca nebu chcieť naťahovať.
     
    90
    Tak predsa len sa ešte nadstavujú dve minúty!
     
    90+1
    Už sa však nič zaujímavého nedeje, Belgicko sa stane víťazom posledného prípravného zápasu pred svetovým šampionátom v Rusku, ktorý štartuje o tri dni!
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase ešte domáci pridali dva góly a jasne dominovali počas celého tohto stretnutia. Za Belgicko sa tak ešte na listinu strelcov zapísal Batshuayi a Lukaku pridal svoj druhý gól v tomto zápase, takže sa toto stretnutie končí výhrou domácej reprezentácie 4:1!

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:42:45)

    Miroslav Revaj

    Góly: 31. Mertens, 42. Lukaku, 51. Lukaku, 64. Batshuayi – 24. Ruiz

    Karty:   45. González (CRC)


    Belgicko: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco – Mertens, Lukaku, E. Hazard (C)
    Náhradníci: Casteels, Mignolet – Batshuayi, Ciman, Dembélé, Dendoncker, Fellaini, T. Hazard, Chadli, Januzaj, Tielemans

    Kostarika: Navas – Gamboa, Duarte, Acosta, González, Oviedo – Bolaňos, Tejeda, Borges, Ruiz (C) – Ureňa
    Náhradníci: Pemberton, Moreira – Azofeifa, Calvo, Campbell, Colindrés, Guzmán, Matarrita, Smith, Venegas, Wallace, Waston

    Rozhodca: Ovidiu Alin Hațegan – Octavian Șovre, Sebastian Eugen Gheorghe – Radu Marian Petrescu (všetci Rumunsko)