Real Madrid – Bayern 2:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
2:2 (1:1)
Bayern Mníchov
Utorok 01.05.2018, 20:45Liga majstrov • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Mats Hummels sa dostal v šestnástke súpera k lopte, ešte prihrával pred bránu na Lewandowskeho, tečovanú loptu zastavil pred Poliakom Navas.
     
    90+2
    Lopta robila poriadny biliard na hranici malého vápna Realu Madrid. Po rohovom kope z hranice päťky hlavičkoval Mats Hummels, vo vynikajúcej pozícii tesne vedľa.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Casemiro (Real Madrid CF).
     
    88
    Žltú kartu dostáva Raphaël Varane (Real Madrid CF).
     
    88
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marco Asensio, prichádza Nacho Fernández.
     
    84
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza James Rodríguez, prichádza Javi Martínez.
     
    80
    Thomas Muller si parádne naskočil na center zľava, dostal sa cez Marcela a hlavičkoval presne k žrdi. Navas s ďalším skvelým zákrokom. Po rohovom kope lopta spadla k Ribérymu, ten získal ďalší roh. Ani druhý nevyšiel.
     
    76
    Franck Ribéry skrotil pretiahnutý center na zadnej žrdi, poslal loptu na hranicu bieleho bodu pre Jamesa. Toho v ideálnej pozícii na poslednú chvíľu zablokoval Varane.
     
    75
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Corentin Tolisso, prichádza Sandro Wagner.
    74. Corentin Tolisso (BAY)
     
    74
    David Alaba poslal krásny pas zľava pred malé vápno. Lopta síce hlavou nebola zakončená, ale následne sa k nej dostal Tolisso, ten poslal krásnu strelu od trávniku, lenže Keylor Navas predviedol exkluzívny reflexívny zákrok.
     
    73
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Mateo Kovačić, prichádza Casemiro.
     
    72
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Gareth Bale.
     
    65
    Žltú kartu dostáva Lucas Vázquez (Real Madrid CF).
    63. James Rodríguez (BAY) - 2:2
     
    63
    Bayern dal gól!
    JAMES RODRÍGUEZ si nabehol na center sprava, strelou z voleja trafil Varaneho, ktorý si našiel odrazenú loptu a trafil popod Navasa do "vlastnej" siete, keďže je kmeňovým hráčom Realu. Okamžite avizoval, že sa nechce tešiť.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Luka Modrić (Real Madrid CF).
     
    60
    Prudký center sprava potlačil Navas iba k Ribérymu, ktorý nedokázal vystreliť. Posunul ešte pod seba, Sule neprestrelil val tiel pred sebou.
    54. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    54
    Trojica hráčov Realu sa rozbehla do otvorenej obrany súpera. Asensio prihral pred malé vápno, Ronaldo loptu nenasmeroval cez Hummelsa. Následne Portugalčan zlyhal po tom, ako dostal krásny a presný center pred bránu. Z prvej úplne voľný namieril nad.
     
    51
    David Alaba poslal prudkú strelu, ktorú ešte tečoval Varane a Keylor Navas mal čo robiť, aby zakročil. Jeho reflexívny zákrok zamedzil vyrovnaniu.
    46. Karim Benzema (REA) - 2:1
     
    46
    Real Madrid dal gól!
    KARIM BENZEMA pridáva druhý gól v stretnutí, pretože využil obrovské zaváhanie Ulreicha. Ten dostal malú domov, no išiel po nej na zem rukami, ako keby si myslel, že loptu chytiť môže. V poslednom momente si asi uvedomil, že nie, avšak lopta prešla za neho a Francúz ju poslal do prázdnej brány.
     
    45+2
    Center sprava Marcelo možno zrazil rukou, to sa však nepískalo. Lewandowski zakončovať z uhlu v malom vápne, získal roh.
    39. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    39
    Cristiano Ronaldo predviedol svoj tradičný rýchly bicykel a prudko cez Alabu vystrelil k žrdi. Ulreich si bližšiu žrď pokryl.
    33. Robert Lewandowski (BAY), James Rodríguez (BAY)
     
    33
    Mats Hummels sa krásne z vlastnej polovici dostal cez troch hráčov pred šestnástku, vyslal do obrovskej šanci Lewandowskeho. Ten zoči-voči brankárovi nechal vyniknúť Kostaričana Navasa, ktorý vyrazil loptu pred bránu. Muller ju hlavou nezasiahol, voľný James dva metre od brány neuveriteľne prestrelil.
    11. Karim Benzema (REA) - 1:1
     
    11
    Real Madrid dal gól!
    Je vyrovnané, perfektný začiatok z oboch strán pokračuje. Marcelo poslal krásny center na zadnú žrď, kde nebol postrážený KARIM BENZEMA Davidom Alabom a Francúz trafil k bližšej žrdi hlavou.
     
    6
    Real získal priamy kop, rozohral ho signálom. Benzema z hranice šestnástky prihrával na Cristiana Ronalda pred malé vápno, ten cez obrancu pálil z dobrej pozície tesne vedľa.
    3. Joshua Kimmich (BAY) - 0:1
     
    3
    Bayern dal gól!
    JOSHUA KIMMICH strieľa veľmi dôležitý gól po tom, ako sa prišiel center do malého vápna. Sergio Ramos odvrátil loptu zle a mladý obranca strieľa svoj druhý semifinálový gól v dvojzápase.

    Matej Kubove

    Góly: 11. Benzema, 46. Benzema – 3. Kimmich, 63. James Rodríguez

    Karty:   62. Modrić (REA), 65. L. Vázquez (REA), 88. Varane (REA), 89. Casemiro (REA)


    Real Madrid: Navas – L. Vázquez, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Kovačić (73. Casemiro), Kroos – Asensio (88. Nacho Fernández) – Benzema (72. Bale), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Bale, Casemiro, Hernández, Mayoral, D. Ceballos.

    Bayern Mníchov: Ulreich – Kimmich, Hummels, Süle, Alaba – Tolisso (75. Wagner), Th. Alcântara – T. Müller (C), James Rodríguez (84. Javi Martínez), Ribéry – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Javi Martínez, Rafinha, Mai, Dorsch, Rudy, Wagner.
    25.04.2018
    Bayern - Real Madrid 1:2

    Góly: 28. Kimmich – 44. Marcelo, 57. Asensio

    Karty:   52. Ribéry (BAY), 89. Th. Alcântara (BAY) – 78. Casemiro (REA)