Real Madrid – Bayern 2:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
2:2 (1:1)
Bayern Mníchov
Utorok 01.05.2018, 20:45Liga majstrov • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid to dokázal a postúpil do svojho tretieho finále Ligy majstrov po sebe, do štvrtého za posledných päť rokov. Bayern Mníchov v závere predviedol veľký tlak, avšak položila ho chyba Svena Ulreicha na začiatku druhého dejstva, ktorú využil Benzema na svoj druhý gól. James síce vyrovnal, no nestačilo to. Do Kyjeva teda postúpil Real a kto z dvojice AS Rím – Liverpool ho doplní sa dozvieme zajtra. Ja sa s vami nateraz lúčim, "vidíme" sa zajtra od 20:45. (22:41:53)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Stále sa hrá, Bernábeu sa na to búri, ale Bale predvádzal fantastický presing. Bayern získal aut, prišiel posledný pas do šestnástky, Muller v ofsajde.
     
    90+5
    Real Madrid pokračoval ďalej v naťahovaní čas, až prišiel ofenzívny faul. Ulreicha ešte zdržala rozohrávka, pretože mal loptu ďaleko od miesta faulu.
     
    90+4
    Lucas Vazquéz napálil v rohu ihrisku loptu do Alabu a získal rohový kop. Real Madrid drží guľatý nezmysel v rohu a ide mu to.
     
    90+3
    Mats Hummels sa dostal v šestnástke súpera k lopte, ešte prihrával pred bránu na Lewandowskeho, tečovanú loptu zastavil pred Poliakom Navas.
     
    90+2
    Lopta robila poriadny biliard na hranici malého vápna Realu Madrid. Po rohovom kope z hranice päťky hlavičkoval Mats Hummels, vo vynikajúcej pozícii tesne vedľa.
     
    90+1
    Nadstavuje sa 5 minút.
     
    90
    Thiago Alcantara poslal z priameho kopu dobrý center na zadnú tyč, kde však išiel ako Superman Keylor Navas a všetko zvládol. Vzápätí narazil do hráčov pod seba. Zranil sa sám a taktiež ošetrenie potrebuje aj Varane. Určite sa tam niečo stalo, no Real hlavne naťahuje čas.
     
    89
    Žltú kartu dostáva Casemiro (Real Madrid CF).
     
    89
    Realu Madrid sa v posledných desiatkach sekúnd darilo veľmi dobre naťahovať čas, ale turecký arbiter Cakir avizoval, že sa to odzrkadlí na nadstavenom čase.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Raphaël Varane (Real Madrid CF).
     
    88
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marco Asensio, prichádza Nacho Fernández.
     
    87
    Gareth Bale sa rútil po veľmi peknej prihrávke Ronalda za obranu do samostatného úniku na Ulreicha, Walesana zastavil ofsajd.
     
    86
    Javi Martínez fauloval v strede poľa Toniho Kroosa, Sergio Ramos si ešte pýtal kartu. Hlavne však preto, aby natiahol čas a nie preto, že by to bolo niečo škaredé.
     
    85
    David Alaba mal veľmi ďaleko od dlhej centrovanej lopty na ľavé krídlo, tá ušla za bránkovú čiaru. Rakúšan ju však rýchlo poslal na brankára Navasa.
     
    84
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza James Rodríguez, prichádza Javi Martínez.
     
    83
    Marco Asensio sa po pošmyknutí porúčal na trávnik a chytajú ho kŕče. Bayern hral ďalej dokým lopta neprišla na Jamesa, ten ju okamžite zakopol, čo mu hneď vyčítal Thiago Alcantara.
     
    82
    Luka Modrič využil prácu Ronalda v strede poľa. Po zisku lopty poslal Chorvát pas dopredu, na Balea nebol ideálny.

    Matej Kubove

    Góly: 11. Benzema, 46. Benzema – 3. Kimmich, 63. James Rodríguez

    Karty:   62. Modrić (REA), 65. L. Vázquez (REA), 88. Varane (REA), 89. Casemiro (REA)


    Real Madrid: Navas – L. Vázquez, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Kovačić (73. Casemiro), Kroos – Asensio (88. Nacho Fernández) – Benzema (72. Bale), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Bale, Casemiro, Hernández, Mayoral, D. Ceballos.

    Bayern Mníchov: Ulreich – Kimmich, Hummels, Süle, Alaba – Tolisso (75. Wagner), Th. Alcântara – T. Müller (C), James Rodríguez (84. Javi Martínez), Ribéry – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Javi Martínez, Rafinha, Mai, Dorsch, Rudy, Wagner.
    25.04.2018
    Bayern - Real Madrid 1:2

    Góly: 28. Kimmich – 44. Marcelo, 57. Asensio

    Karty:   52. Ribéry (BAY), 89. Th. Alcântara (BAY) – 78. Casemiro (REA)