Slovensko – Francúzsko sk 4:0 (kon.)
koniec
Slovensko
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Francúzsko
Piatok 27.04.2018, 17:00 • Nitra Aréna • Euro Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovensko napokon vyhráva aj v doplnkových nájazdoch, keď sa za nás dokázali presadiť Nagy a Bakoš, za hostí premenil jeden nájazd Ritz.

    Najlepším hráčom nášho tímu je vyhlásený Marcel Haščák, na strane hostí to je Janil.


    To je teda už z nášho prenosu aj zo zápasu všetko, prajem tak ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (19:24:28)
     
    Aj tretia tretina sa niesla v jasnej réžii našich chlapcov a tesne pred jej koncom pridal ešte jeden gól Tomáš Jurčo, ktorý zaznamenal v druhom zápase v príprave svoj druhý gól. Slovensko teda vyhráva nad Francúzskom v Nitre 4:0 a zaznamenáva svoje šieste víťazstvo v príprave.

    Na rad prídu ešte aj samostatné najazdy, tak ako po skončení každého prirpavéno zápasu. Z nich vám prinesieme konečný výsledok.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    Nitrianske publikum si už užíva záver zápasu a stále povzbudzuje našich chlapcov. Prebieha aj skandovanie mena Michala Krištofa.
    58:33 Jurčo (SVK) - 4:0
     
    58:33
    Slovensko dalo gól!
    Predsa len je tu ešte jeden gól našej reprezentácie! Slovensko bolo usadené v útočnom pásme, spoza bránky si nakorčuloval za odrazeným pukom TOMÁŠ JURČO a pekne z otočky mu to tam konečne v tomto zápase padlo – 4:0!
    Asistencie: Christián Jaroš, Michal Krištof.
     
    58:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    57:25
    K strele od modrej sa dostal Ďaloga, ale jeho pokus na súperovu bránku neprešiel. Francúzsko sa pokúša o útočný výpad, ale nedarí sa mu prejsť cez strede pásmo.
     
    57:14
    Odrazený puk zachytil Marcinko a pokúšal sa o zakončenia. Quemener napokon hru prerušuje a Slovensko ešte získava buly v útočnom pásme.
     
    56:48
    Besch sa však ešte natlačil pred našu bránku, ale Čiliak bol pozorný a drží si tak čisté konto v tomto zápase. Francúzsko získava buly v útočnom pásme.
     
    56:10
    Zo strany súpera však prichádza len ofsajd. Záver zápasu sa už blíži, o jeho osude je už zrejme rozhodnuté.
     
    55:51
    Aj naďalej sme usadení v útočnom pásme, ale do zakončenia sa dostávame veľmi ťažko. Francúzsko však vyčkáva na svoje rýchle protiútoky.
     
    55:04
    Ďaloga hľadal pred bránkou hostí svojou prihrávkou Buca, ale ten sa napokon už do zakončenia nedostal. Slovensko si však drží útočné pásmo.
     
    54:30
    Francúzsko sa ešte snaží niečo vymyslieť. Claireaux sa opäť dostal do zakončenia, ale Čiliak bol pozorný a ešte stihol puk aj rýchlo rozohrať.
     
    53:04
    To však už nemuselo platiť! Francúzsko sa dostalo do rýchleho prečíslenia, následne dostal presnú prihrávku pred našu bránku Claireaux, ale našťastie francúzsky útočník mieril nepresne aj za prispenia našej obrany.
     
    52:41
    Na malú chvíľu sa do útočného pásma dostalo aj Francúzsko, ale do zakončenia sme súpera nepustili. Zatiaľ to teda vyzerá, že po prvýkrát v príprave si udržíme čisté konto.
     
    52:26
    Veľká šanca pre našich chlapcov! Krištof potiahol puk za bránku súpera, odtiaľ poslal presnú prihrávku na Jurča, tomu sa však opäť Quemenera prekonať nepodarilo.
     
    51:15
    Hra sa postupne prelieva z jednej strany na druhú, nesledujeme žiadne osobné súboje. Pomaly sa blíži aj záver tretej tretiny, Slovensko stále vyhráva 3:0!

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 6. Haščák (Mikuš, Sekera), 31. Haščák (Krištof), 38. D. Bondra (Svitana, Sekera), 59. Jurčo (Jaroš, Krištof)


    Slovensko: Čiliak (Godla) – Fehérváry, Graňák, Sekera, Čajkovský, Grman, Ďaloga, Jánošík, Jaroš – Nagy, Krištof, Jurčo – Haščák, Mikuš, Bakoš – Bondra, Buc, Svitana – Cingel, Marcinko, Kudrna
    Francúzsko: Quemener (Hardy) – Auvitu, Besch, Chakiachvili, Hecquefeuille, Gallet, Manavian, Lampérier, Janil, Bouvet – Treille, S. Da Costa, Fleury – Rech, Guttig, T. Da Costa – Leclerc, Texier, Claireaux – Douay, Ritz, Perret

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Juraj Konc st. – Jozef Tvrdoň, Peter Šefčík – Juraj Sýkora

    Diváci: 3480