Slovensko – Francúzsko sk 4:0 (kon.)
koniec
Slovensko
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Francúzsko
Piatok 27.04.2018, 17:00 • Nitra Aréna • Euro Hockey Challenge
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:33 Jurčo (SVK) - 4:0
     
    58:33
    Slovensko dalo gól!
    Predsa len je tu ešte jeden gól našej reprezentácie! Slovensko bolo usadené v útočnom pásme, spoza bránky si nakorčuloval za odrazeným pukom TOMÁŠ JURČO a pekne z otočky mu to tam konečne v tomto zápase padlo – 4:0!
    Asistencie: Christián Jaroš, Michal Krištof.
    37:14 Bondra (SVK) - 3:0
     
    37:14
    Slovensko dalo gól!
    V presilovke to tam nepadlo, ale pri rovnovážnom počte hráčov už áno! Aj naďalej sme boli usadení v útočnom pásme, spoza bránky súpera sa puk dostal k Sekerovi, ktorý ho šikovne posunul na Svitanu. Ten našiel pred bránkou súpera svojho spoluhráča z klubu DÁVIDA BONDRU a ten krásnou strelou dáva náš tretí gól v tomto zápase – 3:0! Dávid aj gólom aj oslavou napodobnil svojho otca Petra.
    Asistencie: Patrik Svitana, Andrej Sekera.
    30:39 Haščák (SVK) - 2:0
     
    30:39
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko vyhráva o dva góly! Podarilo sa nám založiť rýchly útočný výpad do obranného pásma Francúzska. MARCEL HAŠČÁK spoza bránky posielal puk pred Quemenera, tam sa pokúšalo zakončiť viacero hráčov, ale puk sa odrazil späť k Haščákovi a ten ho dorazil do siete – 2:0!
    Asistencia: Michal Krištof.
    05:38 Haščák (SVK) - 1:0
     
    05:38
    Slovensko dalo gól!
    Je tu otvárací gól tohto zápasu! Presilovka nášho tímu sa síce skončila, ale stále sme boli usadení v útočnom pásme a ťažili sme z veľkého tlaku. Pred bránkou sa napokon dostal puk na hokejku MARCELA HAŠČÁKA a ten otvára skóre tohto zápasu – 1:0!
    Asistencie: Juraj Mikuš, Andrej Sekera.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 6. Haščák (Mikuš, Sekera), 31. Haščák (Krištof), 38. D. Bondra (Svitana, Sekera), 59. Jurčo (Jaroš, Krištof)


    Slovensko: Čiliak (Godla) – Fehérváry, Graňák, Sekera, Čajkovský, Grman, Ďaloga, Jánošík, Jaroš – Nagy, Krištof, Jurčo – Haščák, Mikuš, Bakoš – Bondra, Buc, Svitana – Cingel, Marcinko, Kudrna
    Francúzsko: Quemener (Hardy) – Auvitu, Besch, Chakiachvili, Hecquefeuille, Gallet, Manavian, Lampérier, Janil, Bouvet – Treille, S. Da Costa, Fleury – Rech, Guttig, T. Da Costa – Leclerc, Texier, Claireaux – Douay, Ritz, Perret

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Juraj Konc st. – Jozef Tvrdoň, Peter Šefčík – Juraj Sýkora

    Diváci: 3480