Levante – Las Palmas 2:1 (kon.) | Real Madrid – Atlético Madrid 1:1 (kon.) | Sociedad – Girona 5:0 (kon.)
Valencia – Espanyol 1:0 (kon.)
koniec
Valencia CF
1:0 (1:0)
RCD Espanyol Barcelona
Nedeľa 08.04.2018, 20:45 • Mestalla, Valencia • Španielska LaLiga • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme napokon už žiaden gól nevideli. Domáci mali po celý čas zápas plne pod kontrolou a žiadne zaváhanie už nepripustili. Valencia teda vyhráva toto stretnutie 1:0!

    To je už z mojej strany všetko, želám ešte príjemný zvyšok neskorého večera a úspešný štart do pracovného týždňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:36:24)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Geoffrey Kondogbia (Valencia CF).
     
    90+1
    Ani nadstavený čas však žiaden súvislý tlak hosťujúceho celku neprináša. Zrejme sa už skóre zápasu meniť nebude.
     
    90
    Napokon sa ešte nadstavujú tri minúty!
     
    89
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa už čoskoro naplní, hosťom teda veľa času neostáva. Uvidíme, koľko ešte hlavný rozhodca tohto zápasu nadstaví.
     
    88
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Carlos Soler, prichádza Ferrán Torres.
     
    86
    Hostia sa už dostávajú k lopte a snažia sa o prienik na útočnú polovicu. Zrejme sa tak už domáci v závere stretnutia budú snažiť držať svoje tesné vedenie.
     
    85
    Lopta sa však teraz dostáva na kopačky domácich futbalistov, takže sa hostia musia vrátiť späť na svoju polovicu. Valencia sa však moc do útoku nehrnie.
     
    83
    Záver zápasu sa už nezadržateľne blíži, hostia už teda veľa priestoru mať nebudú. Z ich strany teda musí prísť čo najrýchlejšie záverečný tlak.
     
    81
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Gonçalo Guedes, prichádza Andreas Pereira.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva 10 minút, zrejme ešte nejaký ten nadstavený čas. Valencia aj naďalej vyhráva 1:0 a smeruje tak za troma bodmi. Hostia sa však určite ešte nevzdávajú.
     
    78
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Simone Zaza, prichádza Santiago Mina.
     
    77
    Domáci však majú k dispozícii ešte všetky tri striedanie, zrejme si ich tréner domácich necháva na záber. Hostia môžu spraviť ešte jednu výmenu na ihrisku.
     
    76
    Hra sa teraz musela na malú chvíľu prerušiť, pretože jeden z hráčov hostí ostal ležať na trávniku. Je však už v poriadku a bude tak môcť toto stretnutie dohrať.
     
    75
    Valencia je však stále v držaní lopty a drží tak hru ďaleko od svojej brány. Domáci tak pohodlne kontrolujú dianie na ihrisku a smerujú za vydretými troma bodmi, ktoré ich posunú v tabuľke na 3. miesto.
     
    73
    Hostia však až príliš lacno teraz strácajú lopty a tak išli domáci do rýchleho protiútoku. Zaza sa prebojoval až do pokutového územia odkiaľ aj vystrelil, ale jeho pokus pohodlne kryje brankár López.
     
    72
    Ďaleko sa však domáci teraz nedostali a loptu napokon strácajú. Espanyolu tak nič iné neostáva, ako sa pokúsiť znova zaútočiť. Čas sa im už začína krátiť a skóre nehrá v ich prospech.

    Miroslav Revaj

    Góly: 7. Rodrigo

    Karty:   53. Soler (VAL), 90+2. Kondogbia (VAL) – 16. Ca. Sánchez (ESB), 68. Baptistão (ESB)


    Valencia CF: Neto – Montoya, Garay, Gabriel, Gayá – Soler (88. Torres), Parejo (C), Kondogbia, Guedes (81. Pereira) – Rodrigo, Zaza (78. S. Mina).
    Náhradníci: Doménech – Vezo, Nemanja Maksimović, Vietto, Pereira, Torres, S. Mina.

    RCD Espanyol Barcelona: Pau López – Navarro, David López (C), Hermoso, Vilà – Ca. Sánchez (64. Granero), Darder – Melendo, Jurado (61. Baptistão), Piatti – G. Moreno.
    Náhradníci: Molleda – Caricol, Sergio García, Baptistão, Javi López, Granero, Sergio Sánchez.

    Rozhodca: Gil – Nevado, Martínez