NJ Devils – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 5:4 (po pr.) | NY Islanders – Philadelphia 5:4 (kon.)
Tampa Bay – Boston 4:0 (kon.) | Florida – Nashville 2:1 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:5 (po pr.)
Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Vancouver – Vegas 4:5 (0:1 po s.n.) | San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
Vancouver Canucks
4:5 (1:1, 0:2, 3:1 - 0:0)
Vegas Golden Knights
cz Streda 04.04.2018, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Shea THEODORE - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Vegas Golden Knights.
    Autorem vítězné branky je SHEA THEODORE.
    50:53 Nikolaj GOLDOBIN - 4:4
     
    50:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Alex Biega na pravém křídle od modré čáry nahodil puk na přední tyč, kde ho skvěle tečoval NIKOLAJ GOLDOBIN a pod lapačkou Malcolma Subbana, který se ho marně snažil zmrazit, prošel do brány! Vancouver skóroval třikrát v řadě a vyrovnal na 4:4! Rogers Arena je na nohou. Asistence: Alex Biega a Ashton Sautner.
    48:21 Brandon SUTTER - 3:4
     
    48:21
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Brendan Gaunce na pravém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a v kruhu pro vhazování předvedl rychlou brzdu, po které přihrál před bránu a BRANDON SUTTER na vzdálenější levé tyči skóroval bekhendem! Domácí prohrávají o gól. Chystá se comeback? Asistence: Brendan Gaunce a Jussi Jokinen.
    44:06 Bo HORVAT - 2:4
     
    44:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Alexander Edler napřáhl na levém křídle ke střele od modré čáry, kterou Malcolm Subban vyrazil pouze před sebe, a dokonale toho využil BO HORVAT, který u levé tyče zametl puk do prázdné brány! Vancouver také využil přesilovou hru a je to o dva góly. Domácí odpověděli. Asistence: Alexander Edler a Daniel Sedin.
    42:17 William KARLSSON - 1:4
     
    42:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Alex Tuch za bránou zvedl hlavu po přihrávce Colina Millera z pravého křídla a krásnou přihrávkou zpoza ní ho předložil WILLIAMOVI KARLSSONOVI, který střelou bez přípravy z levého kruhu pro vhazování zamířil mezi betony Jacoba Markströma do sítě! Vegas využilo přesilovou hru 5 na 3 a vede 4:1. Asistence: Alex Tuch a Colin Miller.
    27:19 Tomáš TATAR - 1:3
     
    27:19
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Shea Theodore po zpětné přihrávce Williama Karlssona z levého rohu útočného pásma od modré čáry nahodil puk zápěstím na vzdálenější tyč, kde do něj vložil hůl TOMÁŠ TATAR a kotouč skončil v pravém horním rohu brány! Asistence: Shea Theodore a William Karlsson.
    23:27 Brandon PIRRI - 1:2
     
    23:27
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Henrik Sedin si zpoza brány vybruslil k pravé tyči, kde legenda ztroskotala na levém betonu fantastického Malcolma Subbana, a Vegas vyrazilo do přečíslení tři na jednoho! Alex Tuch na vrcholu levého kruhu krásně zamíchal s pukem a poté ho rozdal doleva, kde BRANDON PIRRI napřáhl bez přípravy v kruhu pro vhazování k prudké střele s příklepem, a propálil na přední tyči Jacoba Markströma! Vegas opět vede. Asistence: Alex Tuch a William Karlsson.
     
    19:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ GOLDOBIN si po zadovce Brandona Suttera z pravého kruhu nádherně prohodil puk na vrcholu mezikruží mezi nohama jednoho z hráčů Vegas do prostoru a poté napřáhl k nádherné střele zápěstím, kterou nad lapačkou Malcolma Subbana vymetl levý horní roh brány! Je vyrovnáno 1:1! Asistence: Brandon Sutter.
    04:28 Brandon PIRRI - 0:1
     
    04:28
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Colin Miller od modré čáry nahodil puk po ledě před bránu, kde si ho rychle zpracoval v dresu debutující BRANDON PIRRI a zamířil z blízkosti do pravého horního rohu brány! Vegas udeřilo jako první a vede 1:0! Asistence: Colin Miller.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 20. Goldobin (B. Sutter), 45. Horvat (Edler, D. Sedin), 49. B. Sutter (B. Gaunce, J. Jokinen), 51. Goldobin (Biega, Sautner) – 5. Pirri (C. Miller), 24. Pirri (Tuch, W. Karlsson), 28. Tatar (Theodore, W. Karlsson), 43. W. Karlsson (Tuch, C. Miller), rozh. náj. Theodore

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Nikolaj Goldobin (VAN)
    0:0   Brandon Pirri (VEG)
    2. séria:
    0:0   Sam Gagner (VAN)
    0:0   William Karlsson (VEG)
    3. séria:
    0:0   Daniel Sedin (VAN)
    0:0   Alex Tuch (VEG)
    4. séria:
    0:0   Henrik Sedin (VAN)
    0:1   Shea Theodore (VEG)


    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler, Stecher, Del Zotto, D. Pouliot, Sautner, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Gagner – Goldobin, Horvat, J. Jokinen – B. Gaunce, B. Sutter (A), Dowd – Leipsic, Gaudette, Virtanen.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland (A), Hunt, C. Miller – Pirri, W. Karlsson, Tuch – Tatar, Eakin, Neal (A) – Carrier, O. Lindberg, Reaves – Nosek, Bellemare (A), Carpenter.

    Rozhodca: Tom Chmielewski, Justin StPierre. Čároví: David Brisebois, Mark Shewchyk

    Diváci: 18865