NJ Devils – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 5:4 (po pr.) | NY Islanders – Philadelphia 5:4 (kon.)
Tampa Bay – Boston 4:0 (kon.) | Florida – Nashville 2:1 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:5 (po pr.)
Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Vancouver – Vegas 4:5 (0:1 po s.n.) | San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
koniec
New York Islanders
5:4 (1:1, 3:0, 1:3)
Philadelphia Flyers
cz Streda 04.04.2018, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Dodatečně je udělen dvouminutový trest Johnymu Boychukovi za krosček a také dvě minuty za hrubost. Za stejné prohřešky dostává dvakrát dvě minuty i na druhé straně Patrick. A dvě minuty za hrubost obdržel také Jakub Voráček.
     
    58:22
    Philadelphia si bere oddechový čas, vhazovat se bude před Greissem. Mrázek už vyjel na střídačku a Flyers budou hrát v šesti.
     
    55:04
    Philadelphia špatně střídala a Jakub Voráček půjde odpykat trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
    53:32 Mathew BARZAL - 5:4
     
    53:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Radost z vyrovnávací branky ale netrvala příliš dlouho! MATHEW BARZAL se dostal za obranu Flyers a v souboji jeden na jednoho dokázal podstřelit padajícího Mrázka. Asistence: Anthony Beauvillier, Jordan Eberle.
    53:04 Claude GIROUX - 4:4
     
    53:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Zatažení do obrany je potrestáno vyrovnávacím gólem, kterého dosáhl z mezikruží CLAUDE GIROUX, jemuž přihrál z pravého kruhu Couturier. Asistence: Sean Couturier, Andrew MacDonald.
    48:16 Nolan PATRICK - 4:3
     
    48:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers střílí kontaktní gól! Voráček přesnou přihrávkou na levé straně brankoviště našel NOLANA PATRICKA, který využívá druhou přesilovku hostujícího celku. Asistence: Jakub Voráček, Shayne Gostisbehere.
     
    47:01
    Mayfield zahákoval Konecnyho a Islanders půjdou po komerční přestávce do čtyř.
     
    46:18
    Obrovská šance domácích v přečíslení dvou proti jednomu. Barzal nahrál do strany Beauvillierovi, který ale napálil pouze tyč!
    44:07 Nolan PATRICK - 4:2
     
    44:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a ještě vykřesávají naději. Obrovskou porci práce odvedl při gólu Gostisbehere, jehož nahození od modré trefilo NOLANA PATRICKA, od něhož se kotouč odrazil do brankoviště za Greisse a Patrick následně rybičkou skočil po osamoceném puku a dorazil ho do branky. Asistence: Shayne Gistisbehere, Claude Giroux.
     
    42:52
    Na trestnou lavici ovšem odchází jen Johnston a to za krosček, kterým ještě předtím obdaroval Manninga.
    36:27 Mathew BARZAL - 4:1
     
    36:27
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují už na 4:1! MATTHEW BARZAL se s pukem uvolnil v pravém kruhu pro vhazování a krásnou střelou pod víko nedal Mrázkovi šanci. Následně se dostal i do šarvátky u mantinelu, ale vylučovat se nebude. Asistence: Anthony Beauvillier, Jordan Eberle.
    31:06 John TAVARES - 3:1
     
    31:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    To JOHN TAVARES už ano! Bailey zavezl puk do útočného pásma a přihrál na střed Tavaresovi, za kterým propadla hostující obrana. První střela skončila Mrázkovi na betonu, než ale stihl přikrýt puk lapačkou, podařila se Tavaresovi dorážka a obloučkem dostal puk za záda českého brankáře. Asistence: Josh Bailey.
    23:43 Anthony BEAUVILLIER - 2:1
     
    23:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tlak domácích ale pokračoval dál. ANTHONY BEAUVILLIER udělal s kotoučem menší okružní jízdu až mezi kruhy a přes obránce se trefil k levé tyčce. Mrázek vůbec nestihl zareagovat. Asistence: Thomas Hickey, Ryan Pulock.
     
    22:40
    Obrovský nápor domácích, kterým se po střele Tavarese nepodařilo propasírovat puk přes skrumáž těl ležících v brankovišti hostujícího brankáře.
     
    21:26
    Za hru vysokou holí putuje na trestnou lavici Jakub Voráček, Islanders si tak zahrají podruhé v utkání přesilovku.
    19:07 Wayne SIMMONDS - 1:1
     
    19:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté po včasném zásahu Gostisbehera nakonec rozehráli rychlou akci, která vedla až k vyrovnávací brance! Flyers se rychle vrátili do útočného pásma a Lindblom přenechal po přejetí modré čáry Patrickovi, který viděl ještě v lepší pozici najíždějícího WAYNEA SIMMONDSE na pravé straně brankoviště. Tomu se podařilo propálit doposud neprůstřelného Greisse. Asistence: Nolan Patrick, Oskar Lindblom.
     
    11:47
    Do obrovské šance se dostal Filppula, který na středu najížděl svému spoluhráči do přečíslení a dostal přihrávku mezi kruhy. Snažil se vystřelit nad lapačku Greisse, kterému se ale podařilo kotouč vytěsnit.
    07:15 John TAVARES - 1:0
     
    07:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Velká chyba obrany Flyers, která nechala po vhazování před Mrázkem zcela osamoceného JOHNA TAVARESE, který se dokázal trefit mezi betony českého brankáře a využívá velmi rychle přesilovku. Asistence: Matthew Barzal.
     
    07:05
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Sean Couturier – 2 min., podražení).
     
    03:52
    Provorovova pohotovost zachránila Flyers od inkasované branky. Mrázek si hlídal pravou tyčku, na kterou mu najížděl Johnston. Ten místo střely volil přihrávku na střed, kam si najel Clutterbuck, jehož sklepnutí puku vystihl právě Provorov, kterému se podařilo srazit kotouč na zadní mantinel.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 8. Tavares (Barzal), 24. Beauvillier (Hickey, Pulock), 32. Tavares (Jo. Bailey), 37. Barzal (Beauvillier, Eberle), 54. Barzal (Beauvillier, Eberle) – 20. Simmonds (Patrick, Lindblom), 45. Patrick (Gostisbehere, Giroux), 49. Patrick (Voráček, Gostisbehere), 54. Giroux (Couturier, MacDonald)


    New York Islanders: Greiss (Gibson) – Boychuk, Leddy, Pulock, Hickey, Pelech, Mayfield – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Eberle, Barzal, Beauvillier – Fritz (A), B. Nelson, Ladd (A) – Clutterbuck, Wagner, Johnston.
    Philadelphia Flyers: Mrázek (Lyon) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald, Sanheim, Gudas, Manning – Konecny, Couturier, Giroux (C) – Voráček, Patrick, Lindblom – Simmonds (A), Filppula (A), Weal – Read, Lehterä, M. Raffl.

    Rozhodca: O'Rourke, Rank – MacPherson, Berg