NJ Devils – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 5:4 (po pr.) | NY Islanders – Philadelphia 5:4 (kon.)
Tampa Bay – Boston 4:0 (kon.) | Florida – Nashville 2:1 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:5 (po pr.)
Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Vancouver – Vegas 4:5 (0:1 po s.n.) | San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
koniec
New York Islanders
5:4 (1:1, 3:0, 1:3)
Philadelphia Flyers
cz Streda 04.04.2018, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:32 Mathew BARZAL - 5:4
     
    53:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Radost z vyrovnávací branky ale netrvala příliš dlouho! MATHEW BARZAL se dostal za obranu Flyers a v souboji jeden na jednoho dokázal podstřelit padajícího Mrázka. Asistence: Anthony Beauvillier, Jordan Eberle.
    53:04 Claude GIROUX - 4:4
     
    53:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Zatažení do obrany je potrestáno vyrovnávacím gólem, kterého dosáhl z mezikruží CLAUDE GIROUX, jemuž přihrál z pravého kruhu Couturier. Asistence: Sean Couturier, Andrew MacDonald.
    48:16 Nolan PATRICK - 4:3
     
    48:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers střílí kontaktní gól! Voráček přesnou přihrávkou na levé straně brankoviště našel NOLANA PATRICKA, který využívá druhou přesilovku hostujícího celku. Asistence: Jakub Voráček, Shayne Gostisbehere.
    44:07 Nolan PATRICK - 4:2
     
    44:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a ještě vykřesávají naději. Obrovskou porci práce odvedl při gólu Gostisbehere, jehož nahození od modré trefilo NOLANA PATRICKA, od něhož se kotouč odrazil do brankoviště za Greisse a Patrick následně rybičkou skočil po osamoceném puku a dorazil ho do branky. Asistence: Shayne Gistisbehere, Claude Giroux.
    36:27 Mathew BARZAL - 4:1
     
    36:27
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují už na 4:1! MATTHEW BARZAL se s pukem uvolnil v pravém kruhu pro vhazování a krásnou střelou pod víko nedal Mrázkovi šanci. Následně se dostal i do šarvátky u mantinelu, ale vylučovat se nebude. Asistence: Anthony Beauvillier, Jordan Eberle.
    31:06 John TAVARES - 3:1
     
    31:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    To JOHN TAVARES už ano! Bailey zavezl puk do útočného pásma a přihrál na střed Tavaresovi, za kterým propadla hostující obrana. První střela skončila Mrázkovi na betonu, než ale stihl přikrýt puk lapačkou, podařila se Tavaresovi dorážka a obloučkem dostal puk za záda českého brankáře. Asistence: Josh Bailey.
    23:43 Anthony BEAUVILLIER - 2:1
     
    23:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tlak domácích ale pokračoval dál. ANTHONY BEAUVILLIER udělal s kotoučem menší okružní jízdu až mezi kruhy a přes obránce se trefil k levé tyčce. Mrázek vůbec nestihl zareagovat. Asistence: Thomas Hickey, Ryan Pulock.
    19:07 Wayne SIMMONDS - 1:1
     
    19:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté po včasném zásahu Gostisbehera nakonec rozehráli rychlou akci, která vedla až k vyrovnávací brance! Flyers se rychle vrátili do útočného pásma a Lindblom přenechal po přejetí modré čáry Patrickovi, který viděl ještě v lepší pozici najíždějícího WAYNEA SIMMONDSE na pravé straně brankoviště. Tomu se podařilo propálit doposud neprůstřelného Greisse. Asistence: Nolan Patrick, Oskar Lindblom.
    07:15 John TAVARES - 1:0
     
    07:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Velká chyba obrany Flyers, která nechala po vhazování před Mrázkem zcela osamoceného JOHNA TAVARESE, který se dokázal trefit mezi betony českého brankáře a využívá velmi rychle přesilovku. Asistence: Matthew Barzal.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 8. Tavares (Barzal), 24. Beauvillier (Hickey, Pulock), 32. Tavares (Jo. Bailey), 37. Barzal (Beauvillier, Eberle), 54. Barzal (Beauvillier, Eberle) – 20. Simmonds (Patrick, Lindblom), 45. Patrick (Gostisbehere, Giroux), 49. Patrick (Voráček, Gostisbehere), 54. Giroux (Couturier, MacDonald)


    New York Islanders: Greiss (Gibson) – Boychuk, Leddy, Pulock, Hickey, Pelech, Mayfield – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Eberle, Barzal, Beauvillier – Fritz (A), B. Nelson, Ladd (A) – Clutterbuck, Wagner, Johnston.
    Philadelphia Flyers: Mrázek (Lyon) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald, Sanheim, Gudas, Manning – Konecny, Couturier, Giroux (C) – Voráček, Patrick, Lindblom – Simmonds (A), Filppula (A), Weal – Read, Lehterä, M. Raffl.

    Rozhodca: O'Rourke, Rank – MacPherson, Berg