NJ Devils – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 5:4 (po pr.) | NY Islanders – Philadelphia 5:4 (kon.)
Tampa Bay – Boston 4:0 (kon.) | Florida – Nashville 2:1 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:5 (po pr.)
Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Vancouver – Vegas 4:5 (0:1 po s.n.) | San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
5:2 (3:1, 2:0, 0:1)
New York Rangers
cz Streda 04.04.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:31
    Vladislav Naměstnikov se po přečíslení dva na jednoho ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže Keith Kinkaid ho dokázal vleže levým betonem fantasticky chytat a ani Brady Skjei ho nedokázal z následné dorážky překonat!
    54:26 Kevin HAYES - 5:2
     
    54:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    Miles Wood chtěl na levé straně obranného pásma přihrát pod tlakem naslepo za sebe, jenže před bránou našel pouze KEVINA HAYESE, který si rychle srovnal puk z otočky na forhend a u levé tyče zamířil z blízkosti mezi rukavicí a pravým betonem Keitha Kinkaida do sítě!
     
    53:00
    John Moore napřáhl v levém kruhu ke krásné střele zápěstím a za Henrikem Lundqvistem zřejmě zazněla potřetí v zápase tyč! Devils stále mají utkání pevně v rukou.
     
    51:05
    Jimmy Vesey a Brian Boyle ve středním pásmu shodili rukavice, na bitku ale nakonec nedošlo a oba hráči byli vyloučeni shodně na dvě minuty za hrubost. Hra 4 na 4.
     
    50:47
    Rangers se vzápětí dostali ke střele v pravém kruhu, Keith Kinkaid ji ale skvěle vyrazil pravým betonem!
     
    44:23
    Kevin Hayes předvedl krásný pohyb a před bránou se ocitl ve slibné šanci, Keith Kinkaid ho ale vychytal!
     
    41:33
    Will Butcher mohl nádhernou střelou z vrcholu levého kruhu zkompletovat hattrick, když puk mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, nakonec se ale od spojnice pravé a horní tyče odrazil zpět do hry! Ben Lovejoy se poté dostal v pravém kruhu k dorážce, Henrik Lundqvist ale jeho táhlou střelu podržel vkleče v náručí, jelikož mířila pouze doprostřed brány.
    35:45 Taylor HALL - 5:1
     
    35:45
    Devils právě vstřelili branku!
    TAYLOR HALL obstaral trestné střílení a nádhernou střelou zápěstím z mezikruží zamířil nad lapačkou Henrika Lundqvista do pravého horního rohu brány! Taylor Hall už dnes zaznamenal čtyři body za dva góly a dvě asistence. Rekord Patrika Eliáše začíná být v ohrožení! Rekord je 96 bodů. Devils vedou 5:1.
    35:45 Trestné střílení! Skjeie fauloval v úniku Taylora Halla
     
    35:45
    Taylor Hall se řítil sám na bránu krátce po přečkání oslabení Devils a Brady Skjei mu neumožnil zakončit, když ho zezadu zahákoval, a následovat bude trestné střílení! Taylor Hall může dnes podruhé skórovat.
    33:31 Keith Kinkaid vyrazil ránu Pavla Bučněviče maskou
     
    33:31
    Pavel Bučněvič na vrcholu pravého kruhu napřáhl po diagonální přihrávce od modré čáry bez přípravy k jedovaté ráně s příklepem, kterou Keith Kinkaid vyrazil maskou, a hra byla rychle přerušena!
     
    33:23
    Rangers se během poskytnuté výhody k ničemu nedostali a Brian Gibbons byl vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    32:29
    Pavel Bučněvič z levého kruhu mířil krásnou střelou zápěstím do bližšího levého horního rohu brány, Keith Kinkaid byl ale pozorný a puk vyrážečkou vyrazil mimo!
     
    29:30
    Pavel Zacha vystřelil z pravého kruhu a mířil pod horní tyč, Henrik Lundqvist ale jeho pokus na přední tyči vyrazil maskou a poté se puk ze vzduchu snesl do jeho náruče!
     
    29:09
    Chris Kreider napřáhl v mezikruží k nádherné střele, která mířila do pravého horního rohu brány, puk se ale od spojnice pravé a horní tyče odrazil do ochranné sítě!
    26:53 Will BUTCHER - 4:1
     
    26:53
    Devils právě vstřelili branku!
    WILL BUTCHER parádně využil zpětné přihrávky Taylora Halla, když si na levém křídle zpracoval puk, zavezl ho k vrcholu kruhu pro vhazování a poté střelou zápěstím prostřelil Švéda Henrika Lundqvista na přední tyči mezi tělem a pravou rukou! Třetí přesilová hra Devils ze čtyř byla využita. Asistence: Taylor Hall a Travis Zajac.
     
    26:36
    Ryan Sproul fauloval v rohu obranného pásma a usedl na trestnou lavici za vysokou hůl. Krev se ve tváří hráče Devils neobjevila, takže dvě minuty.
     
    26:14
    Taylor Hall dnes dvakrát bodoval a v letošní sezóně má na svém kontě již rovných 90 bodů. Dokáže dohnat legendárního českého útočníka Patrika Eliáše, který během jedné sezóny zaznamenal rekordních 96 bodů?
     
    25:24
    Ben Lovejoy vystřelil před vrcholem pravého kruhu a Henrik Lundqvist nedokázal puk udržet v náručí, čehož mohl využít Stefan Noesen, jeho dorážka ale skončila na levém betonu švédského brankáře!
     
    24:15
    Kyle Palmieri vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a po zákroku Henrika Lundqvista se dostal k bekhendové dorážce Nico Hischier, i s ní si ale švédský brankář poradil a podržel puk v náručí!
     
    18:59
    Ryan Spooner mohl dostat Rangers na dostřel, když od modré čáry napřáhl k jedovaté ráně, která mířila do levého horního rohu brány, nakonec se ale od tyče odrazila mimo! Obrovská šance!
    17:47 Ryan SPOONER - 3:1
     
    17:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Filip Chytil na ose ledové plochy zavezl puk do útočného pásma po rychlém otočení hry a rozdal ho doleva, kde kotouč nahodil z vrcholu levého kruhu před bránu Jimmy Vesey, a RYAN SPOONER do něj vložil hůl, aby ho čepelí hokejky přizvedl z blízkosti nad lapačkou Keitha Kinkaida do pravého horního rohu brány! Rangers snížili na 3:1. Asistence: Jimmy Vesey a Filip Chytil.
     
    16:42
    Nico Hischier na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu a jeho střela zápěstím se od brankové konstrukce odrazila do hry!
     
    15:33
    Devils se na vrcholu pravého kruhu dostali ke střele, která byla nebezpečně tečována a mířila ke vzdálenější levé tyči, Henrik Lundqvist ale jejich pokus pravým betonem skvěle vyrazil!
     
    13:16
    John Moore byl vyloučen na dvě minuty za krosček poté, co fauloval v rohu obranného pásma. První přesilová hra pro Rangers, kteří mají šanci snížit tříbrankovou ztrátu.
     
    11:04
    Vladislav Naměstnikov usedl na trestnou lavici a Devils si po reklamní přestávce zahrají svou třetí přesilovou hru v řadě.
    10:40 Will BUTCHER - 3:0
     
    10:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Kyle Palmieri naznačil před vrcholem levého kruhu po zpětné přihrávce od Taylora Halla z levého rohu útočného pásma střelu s příklepem a přenesl hru doprava, kde WILL BUTCHER na rozdíl od něj před vrcholem kruhu pro vhazování bez přípravy napřáhl k prudké ráně s příklepem, která nad pravým betonem Henrika Lundqvista zasvištěla ke vzdálenější levé tyči! Devils využili druhou ze dvou přesilových her a vedou nad hosty 3:0! Asistence: Kyle Palmieri a Taylor Hall.
     
    09:30
    John Gilmour vyhodil puk z levé strany obranného pásma přes ochranné sklo a byl vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    05:23
    Nico Hischier krásně vypálil z vrcholu mezikruží a mířil do levého horního rohu brány, Henrik Lundqvist ale jeho střelu zápěstím vyrážečkou vyrazil úspěšně do rohu ledové plochy!
    03:38 Taylor HALL - 2:0
     
    03:38
    Devils právě vstřelili branku!
    Patrick Maroon se ocitl po přihrávce z pravého kruhu před bránou v obrovské šanci, ani nadvakrát ale fantastického Henrika Lundqvista překonat nedokázal, když nejprve trefil jeho levý beton a jeho dorážku švédský brankář fantasticky vyrazil vleže! TAYLOR HALL ale sebral odražený puk na bodu levého kruhu a napálil puk do sítě! Devils využili přesilovou hru a během necelých čtyř odehraných minut vedou nad Rangers již 2:0. To je nástup jako hrom.
     
    03:14
    Chris Kreider usedl na trestnou lavici, aby odpykal týmový trest Rangers za příliš mnoho hráčů na ledě. Přesilová hra pro Devils.
    00:26 Travis ZAJAC - 1:0
     
    00:25
    Devils právě vstřelili branku!
    TRAVIS ZAJAC si najel u levé tyče na kolmou žabičku od Blakea Colemana a rychle si ho hodil u ní z bekhendu na forhend, aby ho zasunul po ledě do prázdné brány, jelikož Henrik Lundqvist byl na ledě a navíc mimo brankoviště! Devils udeřili po pouhých 25 sekundách a vedou 1:0! Fantastický začátek. Asistence: Blake Coleman.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 1. Zajac (Coleman), 4. Hall, 11. Butcher (Palmieri, Hall), 27. Butcher (Hall, Zajac), 36. Hall (t.s.) – 18. Spooner (Vesey, Chytil), 55. K. Hayes


    New Jersey Devils: Kinkaid (A) (Schneider) – A. Greene (C), Vatanen, J. Moore, Müller, Butcher, Lovejoy – Hall (A), Hischier, Palmieri – Grabner, Zacha, Maroon – Coleman, Zajac (A), Noesen – Wood, Boyle, Gibbons.
    New York Rangers: H. Lundqvist (A) (Pavelec (A)) – M. Staal (A), Pionk, Skjei, O'Gara, Sproul, Gilmour – Kreider (A), Zibanejad (A), Namestnikov – K. Hayes, Andersson, Bučněvič – Vesey, Chytil, Spooner – Carey, Desharnais, Holland.

    Rozhodca: Wes McCauley, Frederick L'Ecuyer. Čároví: Scott Driscoll, Tony Sericolo

    Diváci: 16514