NJ Devils – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Detroit 5:4 (po pr.) | NY Islanders – Philadelphia 5:4 (kon.)
Tampa Bay – Boston 4:0 (kon.) | Florida – Nashville 2:1 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:5 (po pr.)
Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Vancouver – Vegas 4:5 (0:1 po s.n.) | San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
5:2 (3:1, 2:0, 0:1)
New York Rangers
cz Streda 04.04.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:05
    Jimmy Vesey a Brian Boyle ve středním pásmu shodili rukavice, na bitku ale nakonec nedošlo a oba hráči byli vyloučeni shodně na dvě minuty za hrubost. Hra 4 na 4.
    35:45 Trestné střílení! Skjeie fauloval v úniku Taylora Halla
     
    35:45
    Taylor Hall se řítil sám na bránu krátce po přečkání oslabení Devils a Brady Skjei mu neumožnil zakončit, když ho zezadu zahákoval, a následovat bude trestné střílení! Taylor Hall může dnes podruhé skórovat.
     
    33:23
    Rangers se během poskytnuté výhody k ničemu nedostali a Brian Gibbons byl vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    26:36
    Ryan Sproul fauloval v rohu obranného pásma a usedl na trestnou lavici za vysokou hůl. Krev se ve tváří hráče Devils neobjevila, takže dvě minuty.
     
    13:16
    John Moore byl vyloučen na dvě minuty za krosček poté, co fauloval v rohu obranného pásma. První přesilová hra pro Rangers, kteří mají šanci snížit tříbrankovou ztrátu.
     
    11:04
    Vladislav Naměstnikov usedl na trestnou lavici a Devils si po reklamní přestávce zahrají svou třetí přesilovou hru v řadě.
     
    09:30
    John Gilmour vyhodil puk z levé strany obranného pásma přes ochranné sklo a byl vyloučen na dvě minuty za zdržování hry.
     
    03:14
    Chris Kreider usedl na trestnou lavici, aby odpykal týmový trest Rangers za příliš mnoho hráčů na ledě. Přesilová hra pro Devils.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 1. Zajac (Coleman), 4. Hall, 11. Butcher (Palmieri, Hall), 27. Butcher (Hall, Zajac), 36. Hall (t.s.) – 18. Spooner (Vesey, Chytil), 55. K. Hayes


    New Jersey Devils: Kinkaid (A) (Schneider) – A. Greene (C), Vatanen, J. Moore, Müller, Butcher, Lovejoy – Hall (A), Hischier, Palmieri – Grabner, Zacha, Maroon – Coleman, Zajac (A), Noesen – Wood, Boyle, Gibbons.
    New York Rangers: H. Lundqvist (A) (Pavelec (A)) – M. Staal (A), Pionk, Skjei, O'Gara, Sproul, Gilmour – Kreider (A), Zibanejad (A), Namestnikov – K. Hayes, Andersson, Bučněvič – Vesey, Chytil, Spooner – Carey, Desharnais, Holland.

    Rozhodca: Wes McCauley, Frederick L'Ecuyer. Čároví: Scott Driscoll, Tony Sericolo

    Diváci: 16514