NY Islanders – Tampa Bay 6:7 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (kon.) | Carolina – Arizona 6:5 (kon.)
Columbus – Florida 4:0 (kon.) | Detroit – Washington 0:1 (kon.) | Ottawa – Edmonton 2:6 (kon.)
Nashville – Toronto 2:5 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:5 (kon.) | Colorado – LA Kings 1:7 (kon.)
San Jose – Vegas 2:1 (po pr.)
koniec
Nashville Predators
2:5 (0:1, 1:2, 1:2)
Toronto Maple Leafs
cz Piatok 23.03.2018, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:37 Scott HARTNELL - 2:5
     
    55:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    Auston Watson v pravém kruhu předvedl dobrý forčeking a za bránou zachytil rozehrávku Frederika Andersena, čehož využil Mike Fisher, když zpoza brány přihrál do mezikruží a SCOTT HARTNELL propálil Frederika Andersena střelou bez přípravy mezi betony! Asistence: Mike Fisher a Austin Watson.
    43:39 Jake GARDINER - 1:5
     
    43:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Connor Brown v levém rohu útočného pásma předvedl parádní hit a zpětnou přihrávkou našel JAKEA GARDINERA, který na bodu levého kruhu pro vhazování bez přípravy vypálil a mezi lapačkou a levým betonem Pekky Rinneho zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Leafs vedou 5:1. Asistence: Connor Brown a Tyler Bozak.
    40:09 Mitchell MARNER - 1:4
     
    40:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MITCHELL MARNER krásně zamíchal s pukem na vrcholu pravého kruhu napřáhl k táhlé střele zápěstím, která nad vyrážečkou Pekky Rinneho zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Maple Leafs využili druhou přesilovou hru a vedou v Bridgestone Areně nad Nashvillem 4:1. Asistence: Morgan Rielly a Tyler Bozak.
    36:44 William NYLANDER - 1:3
     
    36:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    WILLIAM NYLANDER před bránou předvedl velký důraz a puk u pravé tyče přes levý beton Pekky Rinneho propasíroval do sítě! Maple Leafs skórovali dvakrát během minuty a 38 sekund a vedou 3:1. Hra Nashvillu se rázem rozsypala.
    35:06 Auston MATTHEWS - 1:2
     
    35:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS se dostal v pravém kruhu ke střele, která sice byla zablokována, jenže vzápětí se dostal k dorážce a po krásné stahovačce zamířil z úhlu zápěstím pod horní tyč! Leafs přečkali oslabení a znovu vedou! Asistence: Morgan Rielly a James van Riemsdyk.
    25:42 Viktor ARVIDSSON - 1:1
     
    25:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    VIKTOR ARVIDSSON se ocitl před bránou v obrovské šanci a z blízkosti střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Frederika Andersena ke vzdálenější pravé tyči! Nashville využil přesilovou hru a vyrovnal na 1:1! Asistence: P. K. Subban.
    04:03 James VAN RIEMSDYK - 0:1
     
    04:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JAMES VAN RIEMSDYK si u pravé tyče zpracoval puk po prudké střílené přihrávce Mitchella Marnera z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a bekhendem zády k bráně mezi nohama překonal Pekku Rinneho, když se puk odrazil od čepele Romana Josiho mezi jeho betony a od pravého betonu do brány! Maple Leafs využili přesilovou hru 2 sekundy před koncem a vedou 1:0! Asistence: Mitchell Marner a Morgan Rielly.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 26. Arvidsson (P. K. Subban), 56. Hartnell (Fisher, Watson) – 5. J. van Riemsdyk (Marner, Rielly), 36. Matthews (Rielly, J. van Riemsdyk), 37. W. Nylander, 41. Marner (Rielly, Bozak), 44. Gardiner (Co. Brown, Bozak)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), P. K. Subban, Jemelin, Irwin – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Sissons, Bonino, Hartman – Hartnell, Fisher, Watson.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), Hainsey, N. Zajcev, Gardiner, Dermott, R. Polák – Hyman, Matthews, W. Nylander – Marleau (A), Kadri, Marner – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Co. Brown – A. Johnsson, Plekanec, Kapanen.

    Rozhodca: Brad Watson, Francis Charron. Čároví: Brandon Gawryletz, Brian Mach

    Diváci: 17550