Tampa Bay – Edmonton 3:1 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 6:3 (kon.)
Chicago – St. Louis 4:5 (po pr.) | Winnipeg – Dallas 4:2 (kon.) | Anaheim – NJ Devils 4:2 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
New Jersey Devils
cz Pondelok 19.03.2018, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:51 Rickard RAKELL - 4:2
     
    50:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Cam Fowler po zpětné diagonální přihrávce Marcuse Pettersona z pravého křídla na levé straně vypálil od modré čáry a v levém kruhu jeho pokus čepelí hole ve vzduchu skvěle tečoval RICKARD RAKELL! Puk skončil v síti a Ducks potřetí v zápase vedou o dvě branky. Tentokrát 4:2. Asistence: Cam Fowler a Marcus Pettersson.
    50:05 Patrick MAROON - 3:2
     
    50:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Bývalá dvojice hráčů Anaheimu zařídila kontaktní gól, když Sami Vatanen z pravého křídla nahodil puk na vzdálenější levou tyč, kde do něj vložil hůl PATRICK MAROON a z blízkosti ho po ledě poslal do sítě! Devils jsou zpět. Asistence: Sami Vatanen a Stefan Noesen.
    47:55 Brandon MONTOUR - 3:1
     
    47:55
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Rickard Rakell z levého křídla přihrál za bránu Ryanovi Getzlafovi a po jeho krásné zpětné diagonální přihrávce bez přípravy zamířil v pravém kruhu BRANDON MONTOUR do sítě! Nádherně sehraná přesilová hra, po které Ducks opět vedou o dvě branky. Nádherná kombinační akce. Asistence: Ryan Getzlaf a Rickard Rakell.
    30:31 Kyle PALMIERI - 2:1
     
    30:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Travis Zajac po přihrávce Taylora Halla z pravého křídla mohl zakončovat před bránou, ještě ale posunul puk doleva, kde KYLE PALMIERI v levém kruhu napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a bez přípravy zamířil z úhlu do odkryté brány! Devils využili první přesilovou hru a vrátili se zpět do zápasu. Asistence: Travis Zajac a Taylor Hall.
    06:37 Jakob SILFVERBERG - 2:0
     
    06:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hampus Lindholm podél útočné modré čáry přenesl hru z levého křídla doprava, kde ho Josh Manson okamžitě nahodil na přední tyč, a JAKOB SILFVERBERG kotouč skvělou tečí sklepl mezi betony Keitha Kinkaida! Ducks vedou 2:0. Asistence: Josh Manson a Hampus Lindholm.
    01:14 Ryan GETZLAF - 1:0
     
    01:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Corey Perry si najel v levém kruhu na dlouhou kolmou přihrávku a po zaseknutí puku našel na vzdálenější pravé tyči Ryana Keslera, který z blízkosti Keitha Kinkaida nepřekonal. John Moore ale puk nedokázal uklidit do bezpečí a RYAN GETZLAF ho z vrcholu pravého kruhu napálil do prázdné brány! Anaheim vede 1:0.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 2. Getzlaf, 7. Silfverberg (Manson, H. Lindholm), 48. Montour (Getzlaf, Rakell), 51. Rakell (Fowler, M. Pettersson) – 31. Palmieri (Zajac, Hall), 51. Maroon (Vatanen, Noesen)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Fowler, Montour, H. Lindholm, Manson, M. Pettersson, Beauchemin – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Chimera, D. Grant, Kelly.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene (C), Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall (A), Zajac (A), Palmieri – Grabner, Hischier, Gibbons – Noesen, Coleman, Maroon – Wood, Boyle, Stafford.

    Rozhodca: Steve Kozari, Jake Brenk. Čároví: Darren Gibbs, Travis Gawryletz

    Diváci: 16401