Toronto – Montreal 4:0 (kon.) | Tampa Bay – Boston 0:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 2:4 (kon.)
Columbus – Ottawa 2:1 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 4:3 (po pr.) | Arizona – Minnesota 1:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 3:5 (kon.) | Colorado – Detroit 5:1 (kon.) | Vegas – Calgary 4:0 (kon.)
Tampa Bay – Edmonton 3:1 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 6:3 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Minnesota Wild
cz Nedeľa 18.03.2018, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:28
    Martinook je dnes podruhé na trestné lavici, tady nebylo o čem diskutovat. Musí si jít sednout za jednoznačné hákování a doufat, že jeho spoluhráči další oslabení zvládnou.
     
    37:59
    Ještě se bude v tomto dějství jednou vylučovat. Richardson si bude muset jít sednout, protože v rohu u mantinelu jednoznačně podrazil Dumbu. Takže pro změnu přesilovka Divočáků.
     
    35:22
    Ryan Suter musí jít na trestnou lavici, jelikož se provinil krosčekem. Kojoti tak mají na konci druhé třetiny možnost využít přesilovou hru. Povede se jim to?
     
    17:00
    V první třetině se tresty rozhodně nešetří. Tentokrát si jde sednout Martinook, u něhož rozhodčí viděli nedovolené bránění. Takže ještě před sirénou je tu další šance pro Wild.
     
    13:09
    Minnesotě přesilovka moc dlouho nevydržela. Mikael Granlund totiž půjde za katr kvůli tomu, že fauloval nedovoleným bráněním. Dnes poprvé tedy uvidíme hru čtyři na čtyři.
     
    12:45
    Alex Goligoski podrazil soupeře a to znamená, že si jeho celek znovu zahraje oslabení. Minnesota tak může zkusit využít i svou druhou přesilovku v první třetině.
     
    07:21
    Máme tu první vyloučení zápasu. Přesilovou hru si zahrají Minnesota Wild, jelikož dvě minuty za hrubost inkasuje domácí hokejista Archibald. Uvidíme, zda to povede k otevření skóre.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 25. Keller (Pánik) – 8. Niederreiter (Dumba, Suter), 51. M. Foligno (Winnik, J. Eriksson Ek), 60. E. Staal (Coyle)


    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Ekman-Larsson, Demers, Goligoski, Chychrun, Connauton, Hjalmarsson – Keller, Stepan, Pánik – Domi, Dvorak, Perlini – J. Archibald, Rinaldo, Fischer – Martinook, Richardson, Cousins.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter, Dumba, Brodin, R. Murphy, Prosser, Olofsson – Zucker, E. Staal, Mikael Granlund – Parise, M. Koivu, Coyle – Ennis, Cullen, Niederreiter – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Winnik.

    Rozhodca: Chmielewski, Kozari – Gibbs, Smith

    Diváci: 13 735