Skalica – Michalovce 5:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 5:3 (kon.)
koniec
HK Skalica
5:1 (2:1, 1:0, 2:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Nedeľa 18.03.2018, 17:00 • Hant Arena, Skalica • Tipos Extraliga (SR) • O udržanie
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Aj tretiu tretinu napokon ovládli domáci hokejisti a po výsledku 5:1 získavajú prvé tri body v play-out. Rozhodli teda hlavne úspešné presilovky domácich, hostia tak opäť vychádzajú naprázdno.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok víkendu. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (19:12:14)
     
    Koniec zápasu.
    59:18 JAROLÍN - 5:1
     
    59:18
    Skalica dala gól!

    Tak predsa len je tu ešte jeden gól a Skalica ho opäť dosahuje v presilovke! Vaškovič našiel pred bránkou hostí svojou presnou prihrávkou RENÉHO JAROLÍNA a ten upravuje zrejme už na konečných 5:1!
    Asisetncie: Ľubomír Vaškovič, Alexander Kotzman.
     
    58:51
    Skalica teraz úspešne kombinuje v útočnom pásme, ale Trenčan ešte zasahovať nemusel. Uvidíme teda, či príde ešte nejaká zaujímavá situácia.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    57:51
    Navyše hrajú teraz domáci presilovku, takže akýkoľvek tlak hostí je už nemožní. Skalica sa však môže pokúsiť pridať ešte jeden gól.
     
    57:41
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Hančák – 2 min., držanie).
     
    57:00
    Do konca tretej tretiny už veľa času neostáva, domáci sú tak na najlepšej ceste za ziskom troch bodov. Zápas sa tak už prakticky len dohráva.
     
    56:19
    Domáci v plnom počte.
     
    56:10
    Navyše sa teraz hostia previnili zakázaným uvoľnením a tak už domáci budú hrať čoskoro v plnom počte.
     
    55:57
    Domáci vyhadzujú puk do bezpečia, hostia zakladajú svoj útok spoza Trenčanovej bránky. S domácimi hokejistami to už vyzerá veľmi nádejne.
     
    55:19
    Aj polovička z tejto presilovky je už minulosťou, hostia sa síce držia v útočnom pásme, ale k ohrozeniu Petríka sa ešte nedostali.
     
    54:38
    Michalovce tak v krátkosti rozbiehajú svoju ďalšiu presilovku, ale ani teraz sa im nedarí preniknúť pred bránku domácich.
     
    54:19
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (Sloboda – 2 min., sekanie).
     
    54:00
    Skalica má puk na svojich hokejkách a pohodlne kontrolujú záverečné minúty tretej tretiny. Zatiaľ to teda vyzerá, že tri body ostanú v Hant Aréne.
     
    53:27
    Domáci v plnom počte.
     
    53:15
    Teraz sa však do zakončenia dostal Kolba, ale jeho pokus našiel iba pripraveného brankára Petríka. Hostia majú ešte pár presilovkových sekúnd.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Kučera (Vereš), 16. Mikéska (bez asistencie), 34. Kotzman (Jarolín, Vaškovič), 51. Dufek (Dmitriev, Vaškovič), 60. Jarolín (Vaškovič, Kotzman) – 7. Cútt (Solomonchak, Korenko)


    HK Skalica: Petrík – Horváth, Škápik, Mikéska, Sloboda, Straka, Janík, Čederle, Kuliš – Kniazev, Vereš, Kučera – Janáč, Jarolim, Kotzman – Okoličány, Schmidt, Jurák – Dmitriev, Dufek, Vaškovič
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Meliško, Rusina, Cvengroš, Jokeľ – Solomonchak, Cútt, Bánovský – Balko, Piatak, Mašlonka – Brezniak, Linet, Fajčák – Mesaroš, Toma, Hamráček

    Rozhodca: Peter Lokšík , vladimír Goga – Lukáš Kacej, Martin Krajčík – Martin Chudada