Toronto – Montreal 4:0 (kon.) | Tampa Bay – Boston 0:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 2:4 (kon.)
Columbus – Ottawa 2:1 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 4:3 (po pr.) | Arizona – Minnesota 1:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 3:5 (kon.) | Colorado – Detroit 5:1 (kon.) | Vegas – Calgary 4:0 (kon.)
Tampa Bay – Edmonton 3:1 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 6:3 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Montreal Canadiens
cz Nedeľa 18.03.2018, 00:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:27 Andreas JOHNSSON - 4:0
     
    55:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Carrick posunul kotouč na pravou stranu k Hymanovi. Ten nabral velice dobrou rychlost a posléze po nahrávce pod sebe se prosadil svým prvním gólem v kariéře v NHL ANDREAS JOHNSSON mezi levou rukou a tělem Lindgrena. Asistence: Zach Hyman, Connor Carrick.
     
    47:37
    Avšak podražení Bozaka (TOR) znamená, že se bude hrát ve čtyřech.
     
    47:22
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Nicolas Deslauriers – 2 min., sekání).
    39:32 Nazem KADRI - 3:0
     
    39:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nejprve domácí málem vykombinovali obranu soupeře až do prázdné branky. Následně střílený kotouč Marnera zprava tečoval na ose útočné třetiny NAZEM KADRI do levé části hostující svatyně. Asistence: Mitchell Marner, Morgan Rielly.
     
    39:01
    Marner vypálil tvrdě zprava do vzdálenější tyč, ale tam předvedl světový zákrok nataženou pravou rukou a lapačkou Lindgren.
     
    38:36
    Brown chtěl útočit po pravé straně, ale ve střední třetině jej zasáhl hokejkou do obličeje McCarron (MTL) a za vysokou hůl dostane dvě minuty.
     
    35:06
    Pokud jste fanoušky Toronta, tak ještě neradujte. Kapanen dorážel zleva, ale počínal si Plekanec při clonění gólmanovi v rámci pravidel? Montreal bere coach challenge.
     
    28:13
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Karl Alzner – 2 min., držení).
    23:00 Kasperi KAPANEN - 2:0
     
    23:00
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hudon na jedné straně střílel přes beka. McElhinney nechtěl buly a ihned rozehrál. To bylo hodně důležitý. Po nahrávce spoluhráče převzal kotouč v levé části střední třetiny KASPERI KAPANEN, zbavil se skvělou rychlostí Juulsena a rychlým forhendovým blafákem s hokejkou na pravou stranu směrem na vyrážečku Lindgrena dává gól. Asistence: Travis Dermott, Curtis McElhinney.
    16:01 Nylander W. - 1:0
     
    16:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Teď už je to gól a zcela zasloužení vedení Toronta za dobře sehranou přesilovku. WILLIAM NYLANDER zakončoval z pravého kruhu na druhou tyč před bránícího Alznera a dobrou práci odvedl před Lindgrenem clonící Marleau. Asistence: Jake Gardiner.
     
    15:39
    Už střela zápěstím od modré čáry v podání Riellyho nebyla vůbec špatná a následně mnohem větší a zcela jasnou šanci spálil na levém kruhu Bozak. Jenže Lindgrenova lapačka se objevila ve výrazně odkryté brance.
     
    14:32
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Alex Galchenyuk – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

    Vít Muzikář

    Góly a asistencie: 17. Nylander W. (Gardiner), 23. Kapanen (Dermott, McElhinney), 40. Kadri (Marner, Rielly), 56. A. Johnsson (Hyman, C. Carrick)


    Toronto Maple Leafs: McElhinney (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), R. Polák, Gardiner (A), C. Carrick, Dermott – Co. Brown, Bozak, J. van Riemsdyk – Marner, Kadri, Marleau – A. Johnsson, W. Nylander, Hyman – Kapanen, Plekanec, D. Moore.
    Montreal Canadiens: Ch. Lindgren (Niemi) – Petry (A), Reilly, Juulsen (A), Alzner, Lernout (A), Jo. Benn – Gallagher, Drouin, Byron – Lehkonen, J. de La Rose, Galchenyuk – Hudon, L. Shaw, Ščerbak – Carr, McCarron, Deslauriers.

    Rozhodca: St. Pierre, Hebert – Miller, Cherrey