Sparta Praha – Pardubice 6:4 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Jihlava 4:3 (po pr.)
Slavia – Kometa Brno 4:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 4:6 (kon.) | Třinec – Zlín 4:6 (kon.)
Č. Budějovice – Vítkovice 10:4 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
4:2 (1:1, 0:0, 3:1)
HC Kometa Brno
cz Štvrtok 15.03.2018, 18:00DHL Extraliga juniorů (CZ) • 9. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle už je asi pro Kometu definitivní konec. Ve středním pásmu se k puku dostal DAVID KOHÚT a s přehledem poslal kotouč do prázdné klece. Asistence: Jan Šergl, Viktor Martínek.
     
    52:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí si teď vybrali pořádnou porci štěstí ale zaslouženě jdou do vedení! Tlak Slavie pokračoval, DAVID VOBOŘIL napřáhl mezi kruhy, načež se puk odrazil od jednoho z těl na brusli Jeřábka, který nechtěně tečoval kotouč do prázdné branky a dal si vlastní gól. Bez asistence.
     
    46:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté ale za 48 sekund srovnali na 2:2! Kometa předvedla bleskovou akci a pár rychlých přihrávek. Na konci řetězce stál LUBOŠ HORKÝ a ten pak opět pěkně svižnou střelou z mezikruží rozvlnil síť. Asistence: Jan Süss, Tomáš Havránek.
     
    45:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se po několikaminutovém tlaku dostali do vedení. U modré čáry zachránil puk Hejda, vystřelil na branku, kde Dostál neudržel kotouč ve své moci. Dostal se k němu MATOUŠ PATOČKA, která si potáhl puk na pravou stranu, odkud zakončil do poloodkryté branky. Asistence: Tadeáš Hejda.
     
    19:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    To byla hokejová paráda v podání MATOUŠE PATOČKY! Slávistický útočník vlétl do útočného pásma, vybruslil si mezi kruhy, odkud v tísni poslal nádhernou ránu, která se od horní tyčky odrazila pár decimetrů za brankovou čáru. Těsně před koncem třetiny je tak srovnáno na 1:1. Asistence: Vojtěch Šmíd.
     
    16:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se zaslouženě dostávají do vedení. Nejdřív si na levém kruhu vybruslil Mlynář a vyslal dobrou ránu, kterou Vecka jen vyrazil před sebe. Tam čekal nikým nehlídaný LUBOŠ HORKÝ. Útočník Komety pohodlně poslal puk do odkryté klece. Asistence: Tomáš Mlynář, Lukáš Frydrych.

    Jakub Slunečko

    Góly a asistencie: 20. Patočka (Šmíd), 46. Patočka (Hejda), 53. Vobořil, 59. Kohút (Šergl, Martínek) – 17. Horký (Mlynář, Frydrych), 47. Horký (Süss, Havránek)


    HC Slavia Praha: Vecka – Hejda, Duda, Šmíd, Vobořil, Stark, Steinocher – Furch, Kohút, Matějka, Patočka, Netolický, Šilhan, Šergl, Marek, Jaša, Nedorost, Martínek
    HC Kometa Brno: Dostál – Trnka, Slabý, M. Furch, Kučera, Jeřábek, P. Krejčí (obránce), Mikyska – M. Novák, Süss, Havlát, Kratochvíl, Hasoň, Matula, Čejka, Horký, Mlynář, Ferda, Frydrych, P. Krejčí (útočník), Havránek

    Rozhodca: Souček – Štěpánek, Štofa