Columbus – Detroit 3:2 (kon.) | Ottawa – Calgary 1:2 (kon.) | Dallas – Anaheim 2:1 (kon.)
Vancouver – Minnesota 2:5 (kon.) | Boston – Chicago 7:4 (kon.) | Buffalo – Vegas 1:2 (1:2 po s.n.)
Tampa Bay – Montreal 3:2 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Winnipeg 2:1 (kon.) | Colorado – Arizona 5:2 (kon.)
LA Kings – St. Louis 2:7 (kon.) | San Jose – Washington 0:2 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
5:2 (3:1, 0:1, 2:0)
Arizona Coyotes
cz Sobota 10.03.2018, 21:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:40 Mikko RANTANEN - 5:2
     
    52:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tohle již z pohledu domácích vypadá dobře, jelikož nyní přidali i pátý gól! Střelu MacKinnona srazila hostující obrana za bránu, kde si jej střelec Avalanche dojel, načež jej poslal MIKKO RANTANENOVI, který po bleskovém výpadu u levé tyče zavěsil kotouč pod břevno. Asistence: Nathan MacKinnon, David Warsofsky.
    50:45 Tyson JOST - 4:2
     
    50:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche svou přesilovou hru využívají a berou si zpět dvoubrankový náskok! Po ráně Tysona Barrieho a zákroku Kuempera se kotouč v předbrankovém prostoru snášel ze vzduchu k ledu, odkud jej bassebalovým způsobem sklepl mezi betony Kuempera TYSON JOST. Asistence: Tyson Barrie, Mikko Rantanen.
    35:09 Richard PÁNIK - 3:2
     
    35:09
    Arizona právě vstřelila branku!
    Prakticky z protiútoku se Kojoti prosazuje podruhé a dostávají se na dostřel! Zpoza brány se po přihrávce Richardsona dostal kotouč k RICHARDU PÁNIKOVI, jenž napodruhé z mezikruží z otočky umístil svou střelu k levé tyči domácí brány. Asistence: Brad Richardson.
    04:22 Carl SÖDERBERG - 3:1
     
    04:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A přestřelka pokračuje a domácí odskakují do dvoubrankového vedení po kuriózním gólu! CARL SÖDERBERG nahazoval kotouč z pravého kruhu a v souboji s Nietem puk přizvedl Richard Pánik, po jehož zásahu se touš snesl za záda nic netušícího Kuempera. Asistence: Blake Comeau.
    02:41 Tyson BARRIE - 2:1
     
    02:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    No panečku, to jsou věci! Ve třetí minutě jsme viděli již třetí branku a Avalanche opět vedou. MacKinnon s Rantanenem zavezli kotouč do útočného pásma, načež přišla přihrávka z levé strany na modrou čáru, odkud TYSON BARRIE prostřeluje Kuempera. Gól byl ještě zkoumán u videa kvůli hře vysokou holí, avšak hráči před bránou kotouč nezasáhli a vše tak bylo v pořádku. Asistence: Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen.
    02:14 Christian DVORAK - 1:1
     
    02:14
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jenže neuběhlo ani půl minuty a hosté srovnávají na 1:1! Od modré čáry nahazoval kotouč na bránu Richard Pánik. Jeho nabídku těsně před Bernierem tečoval CHRISTIAN DVORAK a domácí brankář nemohl proti této teči reagovat. Asistence: Richard Pánik, Josh Archibald.
    01:45 Blake COMEAU - 1:0
     
    01:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to je fantastický vstup do utkání! Carl Söderberg našel mezi kruhy najetého BLAKEA COMEAUA, který se poté se kotoučem ocitl tváří v tvář Kuemperovi, jemuž udělal kličku do bekhendu a následně touš zasunuje za brankovou čáru. Asistence: Carl Söderberg.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 2. Comeau (Söderberg), 3. Barrie (MacKinnon, Rantanen), 5. Söderberg (Comeau), 51. Jost (Barrie, Rantanen), 53. Rantanen (MacKinnon, Warsofsky) – 3. Dvorak (Pánik, J. Archibald), 36. Pánik (Richardson)


    Colorado Avalanche: J. Bernier (51. Varlamov) – Barrie, Zadorov, Girard, Nemeth, Siemens, Warsofsky – Rantanen, MacKinnon, Landeskog – Compher, Jost, Andrighetto – Comeau, Söderberg, Nieto – G. Bourque, Jakupov, Kerfoot.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Hill) – Demers, Ekman-Larsson, Hjalmarsson, Chychrun, L. Schenn, Connauton – Keller, Stepan, Perlini – Fischer, Dvorak, Domi – J. Archibald, Dauphin (A), Pánik – Cousins, Richardson, Martinook.

    Rozhodca: Dwyer, Luxmore – Amell, Kovachik

    Diváci: 17 127