Liberec – Pardubice 2:4 (kon.) | Hradec Králové – Vítkovice 6:2 (kon.) | Slavia – Kladno 2:4 (kon.)
Mladá Boleslav – HC Plzeň 0:3 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 8:0 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Olomouc – Zlín 4:3 (kon.)
koniec
Mountfield HK
6:2 (2:1, 0:0, 4:1)
HC Vítkovice Ridera
cz Štvrtok 01.03.2018, 17:00 • ČPP Aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ale pozor, Vítkovičtí využili hradecké nepozornosti a je sníženo na 6:2! Viktor Konečný se natlačil před bránu a vystřelil, přičemž jeho střelu vyrazil Dvořák jen vedle sebe. Z druhé vlny přijíždějící JAN BERNOVSKÝ jen doklepl puk do prázdné brány. Asistence: Viktor Konečný.
     
    54:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale to je už minulostí. Další využitá přesilovka znamená hradecké vedení 6:1! Troufám si tvrdit, že o osudu zápasu je definitivně rozhodnuto. ŠTĚPÁN MATĚJČEK z pravého kruhu svižně vypálil a trefou k bližší tyči překvapil nejen gólmana, ale tak trochu i sebe. Asistence: Michael Gaspar, Kryštof Hroudný.
     
    52:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    východočeši se rozjeli, dávají třetí gól během chvilky! JAKUB HAŠEK dokázal i v rychlém tempu provést stahovačku, oklamat tak brankáře a forhendem pohodlně zasunout do poloprázdné brány. asistence: Patrik Mašín, Kryštof Pažourek.
     
    51:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Také tahle početní výhoda končí hradeckým gólem, už je to 4:1! Po střele se strhla mela před vítkovickou brankou, během níž se o dorážku pokoušelo hned několik hokejek. Úspěch slavila ta, jejíž majitelem je MICHAEL GASPAR. Asistence: Kryštof Hroudný, Štěpán Matějček.
     
    50:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    První využitá přesilovka zápasu, Mountfield odskakuje na rozdíl dvou branek! Štěpán Matějček narýsoval cílenou střílenou nahrávku na MARTINA ŠTOHANZLA, jenž jemnou tečí zvedl kotouč do horního růžku – 3:1. Asistence: Štěpán Matějček, Patrik Mašín.
     
    18:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vítkovičtí se z vyrovnání příliš dlouho neradovali, Hradečtí totiž velmi rychle odpovídají vstřelenou brankou! Do vedení 2:1 dostal domácí celek jeho kapitán KRYŠTOF HROUDNÝ, pro nějž jde o třetí trefu v sezóně. Asistence: Dominik Řepík.
     
    17:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Právě teď jsme v hradecké ČPP Aréně na vlastní oči viděli definici milimetrově přesné střely v praxi! PETR FRIDRICH se na pravém kruhu rozhodl, že vezme střelu na sebe, napřáhl a dělovku umístil ke vzdálenější tyči tak přesně, jak jen to je technicky možné – 1:1. Asistence: David Zdeněk.
     
    12:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Moníkovi se sice ještě vystřelit a skórovat nepovedlo, následný protiútok ale využil PATRIK HIDVEGHY! Hradecká třiadvacítka se dostala až za hostující obranu, obdržela nahrávku a i ve vysoké rychlosti dokázala zblízka zacílit přesně k levé tyči vítkovické svatyně – 1:0. Asistence: Štěpán Havránek, Štěpán Matějček.

    Klára Petrásková

    Góly a asistencie: 13. Hidveghy (Havránek, Matějček), 19. Hroudný (Řepík), 51. Štohanzl (Matějček, Mašín), 52. Gaspar (Hroudný, Matějček), 53. Hašek (Mašín, Pažourek), 55. Matějček (Gaspar, Hroudný) – 18. Fridrich (Zdeněk), 60. Bernovský (Konečný)


    Mountfield HK: D. Dvořák (Bartozel) – Hroudný (C), Muška, Gaspar, Pohl, Havránek (A), T. Kynčl (A), Jonáš – Jirásek, D. Matouš, Matějček, Pažourek, J. Dvořák, Hašek, F. Moník, Mašín, Řepík, Havelec, Hidveghy, Chalupa, Štohanzl. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Vítkovice Ridera: Daňa (53. Juránek) – Šendera, Klus, Ficek, Kaláb, Zdeněk, Štěpánek (A), Kučera – Gřesík, Blaško (A), Bernovský, Vilček, Peterka, Konečný, Klíma, Spratek, Raška (C), Beránek, Dang, Fridrich. Trenér: Mojmír Trličík.

    Rozhodca: Pilný – Maštalíř, Roischel