Lok. Moskva – Nice 1:0 (kon.) | Atlético Madrid – Kodaň 1:0 (kon.) | D.Kyjev – AEK Atény 0:0 (kon.)
Zenit – Celtic 3:0 (kon.) | Lipsko – Neapol 0:2 (kon.) | Villarreal – Lyon 0:1 (kon.)
Plzeň – Partizan 2:0 (kon.) | Lazio – FCSB 5:1 (kon.) | Lisabon – Astana 3:3 (kon.)
Bergamo – Dortmund 1:1 (kon.) | Bilbao – S. Moskva 1:2 (kon.) | Salzburg – Sociedad 2:1 (kon.)
AC Miláno – Razgrad 1:0 (kon.) | Arsenal – Östersunds FK 1:2 (kon.) | Braga – Marseille 1:0 (kon.)
koniec
Lazio Rím
5:1 (3:0)
FCSB
Štvrtok 22.02.2018, 19:00 • Stadio Olimpico, Rím • Európska liga • 1/16 finále
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase napokon domáci pridali ešte dva góly, aspoň čestný zásah sa podaril aj hosťom. Ďalej tak teda postupuje Lazio Rím, ktoré zvládlo domácu odvetu výborne a teší sa tak so zaslúženého postupu.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:52:02)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90
    Napokon sa ešte nadstavujú dve minúty!
     
    89
    Čaká sa už aj na údaj o nadstavenom čase, možno to však už bude chcieť rozhodca ukončiť aj po 90-tich minútach.
     
    87
    Po rohovom kope sa do zakončenia hlavou dostal Coman, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a bránu domácich neohrozil. Strakoša tak uvedie loptu do hry svojim výkopom.
     
    86
    Sledovali sme ďalší útok FCSB, po ňom bude nasledovať rohový kop pre rumunský celok. Lazio sa tak pred svojou bránou pripravuje na bránenie tejto situácie.
     
    85
    Hostia podnikli ďalší rýchly protiútok, centrovaná lopta do pokutového územia domácich sa dostala k Teixeirovi, ale jeho strelecký pokus bol veľmi nepresný.
     
    84
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, zatiaľ však kombinujú na svojej polovičke. Do konca tohto zápasu tak už veľa času neostáva, celkové skóre dvojzápasu medzi Laziom Rím a FCSB činí 5:2.
    82. Harlem Gnohéré (STB) - 5:1
     
    82
    Bukurešť dala gól!
    Tak predsa len sa hostia dočkali aspoň čestného zásahu v tomto zápase. FCSB podniklo rýchly útočný výpad, HARLEM GNOHÉRÉ sa pekne uvoľnil v pokutovom území domácich a sám pred brankárom Strakošom nezaváhal, čím znížil na 5:1 a obral ho tak o spomínané čisté konto.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času ostáva už len približne 10 minút, už by sme nemali byť svedkami žiadnej drámy. O všetkom sa už rozhodlo v prvom polčase.
     
    78
    Napokon zo strany hostí prišlo aj zakončenie na bránku, pokúšal sa oň Filip, ale jeho strela nebola takisto úspešná a brankára domácich Strakoša tak neohrozila. Gólman domácich tak má dnes zálusk na čisté konto.
     
    77
    Po dlhšej dobe sa k lopte dostávajú aj hostia, postupne sa už usádzajú na útočnej polovičke. Domáci sa tak teraz musia vrátiť späť, ale žiadne veľkému tlaku dnes nečelili.
     
    76
    Hviezda tohto zápasu Immobile vybojoval loptu, potiahol ju pred pokutové územie, následne našiel presnou prihrávkou Caiceda, ale ten už nemieril presne.
     
    75
    Lazio sa opäť dostáva na útočnú polovičku, ale hostia domácim neposkytujú dostatok priestoru. Postupne sa už dostávame do záverečnej časti tohto zápasu.
     
    74
    Striedanie v tíme Lazio Rím: z ihriska odchádza Felipe Anderson, prichádza Felipe Caicedo.
     
    72
    Zápas sa tak už bude len dohrávať, ale domáci sú dnes naozaj pri streleckej chuti a možno príde z ich strany ešte zaujímavá situácia. S takýmto priebehom zápasu rátal asi málokto.
    71. Ciro Immobile (LAZ) - 5:0
     
    71
    Lazio dalo gól!
    Je tu ďalší gól domáceho tímu! Lazio sa postupne dostalo až do pokutového územia hostí, Anderson úspešne prešiel cez hosťujúcu obranu, následne si poradil aj s brankárom Vladom, loptu poslal na CIROA IMMOBILEHO a ten zaznamenáva hattrick v tomto zápase – 5:0!
     
    69
    Aj naďalej sú však častejšie pri lopte domáci futbalisti, ktorí sa postupnými prihrávkami snažia preniknúť na súperovú polovičku.
     
    68
    Ani teraz sa nič zaujímavého nedeje, oba celky sú si už zrejme vedomé, že o postupujúcom je rozhodnuté a tak sa moc nepúšťajú do útočných akcií.
     
    67
    Striedanie v tíme Lazio Rím: z ihriska odchádza Luis Alberto, prichádza Alessandro Murgia.
     
    65
    Momentálne sa však na ihrisku nič zaujímavého nedeje, skôr sledujeme veľké množstvo nepresností na oboch stranách. Domácim to však určite vadiť nemusí, aj naďalej držia stav 4:0!
     
    63
    Postupne sa však už domáci dostávajú bližšie k bráne svojho súpera, ale FCSB teraz predvádza úspešnú defenzívu. Uvidíme teda, či prídu ešte nejaké zaujímavé situácie.
     
    62
    Teraz na svojej polovičke kombinuje Lazio, domáci sa pochopiteľne nemajú kam ponáhľať, postup by im s najväčšou pravdepodobnosťou ujsť nemal.
     
    61
    Striedanie v tíme FCSB: z ihriska odchádza Valerică Găman, prichádza Mihai Bălașa.
     
    59
    FCSB je momentálne pri lopte, ale kombinuj na svojej polovičke. Domáci sa však snažia o vysoké napádanie, čím sa snažia vybojovať loptu späť na svoje kopačky.
     
    58
    Domácim sa vydaril prechod do pokutového územia hostí, k odrazenej lopte sa dostal Immobile, ale nemieril presne. Následne sa domáci navyše previnili útočným faulom a tak loptu strácajú.
     
    57
    Hra sa však postupne upokojuje, ale oba celky ešte prejavujú útočnú aktivitu smerom dopredu. Nie sme však svedkami žiadneho bezhlavého útočenia.
     
    56
    Tento však už áno, navyše získavajú loptu na svoje kopačky a snažia sa podobný prechod do útoku ako ich dnešný súper. Lazio je dnes však veľmi pozorné aj v obrane.
     
    55
    Lazio znova predviedlo úspešný výpad na súperovu polovičku a získava ďalší rohový kop. Hostia si tak budú musieť dať poriadny pozor, jeden rohový kop ubrániť nedokázali.
     
    54
    Zrejme nám tak ešte zvyšok zápasu niečo zaujímavé ponúkne. Nejakú drámu však už zrejme očakávať nemôžme, predsa len je stav zápasu v súčte oboch stretnutí 4:1!
     
    53
    Veľa však teraz nechýbalo a hostia mohli znížiť vedenie domácich! Lazio spravilo chybu v pokutovom území, keď nedokázalo dostať loptu do bezpečia, následne sa do zakončenia dostal Coman, jeho pokus len tesne minul pravú tyčku domácej brány.
     
    52
    Domáci futbalisti aj naďalej pokračujú vo svojej aktivite, držia loptu na svojich kopačkách a opäť sa tak snažia niečo nebezpečné vymyslieť. Uvidíme teda, či ešte prídu nejaké zaujímavé situácie.
    51. Felipe Anderson (LAZ) - 4:0
     
    51
    Lazio dalo gól!
    Prichádza však štvrtý gól domáceho tímu, ktorý tak už zrejme dáva definitívnu poistku pre postup Lazia. Na útočnej polovičke síce boli hostia, ale domáci podnikli rýchly protiútok, po ktorom sa do úspešného zakončenia pred pokutovým územím dostal FELIPE ANDERSON a zvyšuje tak na 4:0!
     
    49
    Hostia sa však teraz s loptou presúvajú na útočnú polovičku, takže sa domáci musia mať na pozore. FCSB má pred sebou náročnú úlohu, musí streliť minimálne dva góly ak pomýšľa ešte na postup.
     
    48
    Lazio aj naďalej drží loptu na svojich kopačkách, kombinuje však na svojej polovičke. Domáci sa nemajú kam ponáhľať, v prvom polčase si už vypracovali veľmi slušný náskok.
     
    47
    Druhý polčas tohto zápasu je tak už v plnom prúde, svojim výkopom ho odštartovali domáci. Tréner rumunského celku spravil hneď dve zmeny do druhého dejstva, zrejme tak ešte hostia nič nevzdávajú.
     
    46
    Striedanie v tíme FCSB: z ihriska odchádza Dragoș Nedelcu, prichádza Lucian Filip.
    Striedanie v tíme FCSB: z ihriska odchádza Florin Tanase, prichádza Florinel Coman.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Skončil sa prvý polčas tohto zápasu, ten sa napokon niesol v jasnom znamení domáceho celku. Ten postupne dokázal trikrát skórovať, zmazal tak jednigólový náskok hostí z prvého zápasu a zatiaľ tak kráča za postupom ďalej.

    Uvidíme teda, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 20:02!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Prvý polčas sa predĺži ešte o jednu minútu!
     
    44
    Sme tak už v samotnom závere prvého polčasu, čaká sa už na údaj o nadstavenom čase. S prvým dejstvom môžu byť domáci jednoznačne spokojní.
    43. Ciro Immobile (LAZ) - 3:0
     
    43
    Lazio dalo gól!
    Zdá sa, že je o postupujúcom rozhodnuté! Domáci futbalisti sú v prvom polčase pri streleckej chuti a ďalšia lopta končí v hosťujúcej bráne. Lazio predviedol úspešný výpad do pokutového územia hostí, tam sa dostal k presnej prihrávke CIRO IMMOBILE a tne zaznamenáva svoj druhý gól v tomto zápase – 3:0!
     
    41
    A je tu ďalší ofsajd domáceho tímu. Hostia tak získavajú na svojej polovičke loptu a postupnou kombináciou sa snažia preniknúť smerom dopredu.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte približne 5 minút, aj naďalej sú častejšie pri lopte domáci futbalisti, ktorí sú usadení na útočnej polovičke a snažia sa ešte niečo zaujímavého vymyslieť.
     
    39
    Táto útočná snaha domácich je prerušená čiarovým rozhodcom, ktorý signalizuje ofsajd. Immobile tak nemohol pokračovať vo svojom ťažení na bránu hostí.
     
    37
    Uvidíme ešte teda, čo nám ponúknu záverečné minúty prvého dejstva. Domáci sú jednoznačne na koni a patria im aj tieto minútu prvého polčasu. Pre hostí tak bude polčasová prestávka vykúpením.
     
    36
    Prvý polčas tak teda jednoznačne patrí domácim futbalistom, ktorý zmazali jednogólový náskok svojho súpera a následne sa dostávajú do vedenia 2:0. FCSB však v prípade strelenia gólu postupuje ďalej.
    35. Bastos (LAZ) - 2:0
     
    35
    Lazio dalo gól!
    A moje slová sa teraz len potvrdili! Domáci celok zahrával ďalší rohový kop, od rohovej zástavky smeroval úspešný center na BASTOSA, ktorý tak predviedol úspešný nábeh pred bránku a prezentoval sa následne gólovou hlavičkou – 2:0!
    34. Felipe Anderson (LAZ)
     
    34
    Lazio postupne opäť preberá aktivitu na svoje kopačky, ale hostia sa aj naďalej bránia, aj keď domáci začínajú mať čoraz väčšie príležitosti na navýšenie svojho skóre.
     
    33
    Žltú kartu dostáva Ciro Immobile (Lazio Rím).
     
    32
    Aj tento rohový kop domáci futbalisti ubránili, takže sa už k lopte dostáva domáce Lazio, ktoré sa snaží preniknúť na útočnú polovičku.
     
    31
    Po odvrátenom centri sa hostia dostali k rohovému kopu. Domáci loptu síce upratali do bezpečia, ale FCSB v zápätí získava aj ďalší rohový kop. Teraz tak sledujeme menší nápor hostí.
     
    30
    Žltú kartu dostáva Dušan Basta (Lazio Rím).
     
    29
    Hra sa však začína prelievať zo strany na stranu, vidíme tak útočné výpady na oboch stranách. Stále však platí vyrovnaný stav, kedže FCSB pricestovalo na toto stretnutie s domácim víťazstvom 1:0.
     
    28
    Takže dlho netrvalo a k lopte sa už dostávajú domáci futbalisti. Lazio sa tak postupnými prihrávkami dostáva na dostrel brány svojho dnešného súpera, ktorý však tiež predvádza úspešnú prácu v defenzíve.
     
    27
    Na útočnej polovičke momentálne operuje hosťujúci celok, ale domáci dnes hrajú veľmi pozorne aj v defenzíve a tak svojho súpera k ničomu nepúšťajú.
     
    26
    Striedanie v tíme Lazio Rím: z ihriska odchádza Martín Cáceres, prichádza Bastos.
     
    25
    Momentálne to však dobre nevyzerá s domácim futbalistom Cáceresom. Ten ostáva ležať na trávniku a tak zrejme tréner Lazia bude musieť už takto skoro siahnuť k prvej výmene.
     
    23
    Ani im však rohový kop nič zaujímavého nepriniesol a domáci futbalisti tak získavajú loptu na svoje kopačky. FCSB sa tak urýchlene vracia späť na svoju polovičku.
     
    22
    Následne hostia predviedli úspešný prechod na útočnú polovičku a získavajú svoj prvý rohový kop v tomto zápase. Lazio sa tak teraz bude musieť pre zmenu brániť.
     
    21
    Immobile je dnes pri streleckej chuti. Opäť na neho smerovala veľmi presná prihrávka, autor otváracieho gólu sa následne pekne uvoľnil, ale jeho strela spoza pokutového územia však už presná nebola.
     
    20
    FCSB teraz pri prechode do útoku loptu stratilo a tak ju opäť získava domáce Lazio. Taliansky celok hra´teraz veľmi aktívne a veľa nechýbalo, aby už vyhrávalo o dva góly a bolo tak k postupu bližšie.
    19. Ciro Immobile (LAZ)
     
    19
    Lazio malo ďalší príležitosť na navýšenie svojho skóre! Anderson predviedol výbornú robotu v pokutovom území hosťujúceho celku, následne našiel svojou prihrávkou Immobileho, ale ten z dobrej pozície nepridal svoj druhý gól v tomto zápase.
    18. Marco Parolo (LAZ)
     
    18
    Teraz je tu však veľká šanca na domácej strane! Parolo si výborne nabehol na prihrávku do pokutového územia hostí, následne už mal pred sebou iba brankára Vlada, ale ten výborným zákrokom podržal svoje mužstvo.
     
    17
    Centrovaná lopta však padla len ku futbalistom FCSB a tak sme nič zaujímavého nevideli. Lazio sa tak opäť vracia späť na svoju polovičku, ale zo strany hostí opäť prichádza postupná kombinácia.
     
    16
    Za krátku dobu sa však lopta vrátila späť na kopačky domáceho celku a po nedovolenom zákroku získava Lazio priamy kop. Hostia sa tak teraz budú musieť mať na pozore a úspešne ubrániť tento pokus domáceho tímu.
     
    15
    Prvý rohový kop tohto zápasu však nič zaujímavého neponúkol, hostia sa bez problémov ubránili a majú loptu na svojich kopačkách. Domáci sa tak vracajú späť na svoju polovičku.
     
    14
    Tento útočný výpad však už domácim futbalistom vyšiel a získavajú aj prvý rohový kop v tomto zápase. FCSB sa tak teraz bude musieť brániť pred svojou bránou.
     
    13
    Hostia predviedli pred pokutovým územím domácich ďalšiu úspešnú kombináciu, po nej sa následne k strele dostal Gnohéré, ale jeho slabý pokus nemohol brankárovi Stakošovi narobiť problémy.
     
    12
    Lazio napokon na útočnej polovičke nič nevymyslelo a tak majú ísť šancu dopredu hostia. Momentálne FCSB rozbieha svoju kombináciu, nikam sa hosťujúci celok neponáhľa.
     
    11
    Po výkope od brány sa k lopte dostal domáci celok, Lazio sa tak pokúša o ďalší útočný výpad. Hostia však u hrajú v zadných radoch veľmi pozorne a domácich k ničomu nepúšťajú.
     
    10
    FCSB však založilo rýchly protiútok a s loptou sa dokázalo prebojovať až do pokutového územia. Tam sa podarilo hosťujúcim futbalistom predviesť úspešnú výmenu lopty, následne sa do zakončenia dostal Budescu, ale mieril príliš vysoko!
     
    9
    Domácich futbalistov strelený gól veľmi povzbudil, momentálne hrajú aktívnejšie a držia sa aj s loptou na útočnej polovičke. Hostia sa tak aj naďalej musia brániť.
     
    8
    Zápas sa tak teda prakticky začína odznova, ale hostí posúva ďalej hocijaká gólová remíza. Všetko je tak ešte otvorené a snáď sa teda ešte máme na čo tešiť.
    7. Ciro Immobile (LAZ) - 1:0
     
    7
    Lazio dalo gól!
    Teraz to však už domácemu futbalistovi vyšlo na výbornú! Na zadnú tyč hosťujúcej brány smeroval úspešný center hneď na troch domácich futbalistov, v tejto situácii sa dokázal najlepšie zorientovať CIRO IMMOBILE a loptu posiela do hosťujúcej brány – 1:0!
     
    6
    To však už neplatí. Immobile si dobre nabehol na prihrávku pred bránku hostí, ale jeho zakončenie bolo veľmi nepresné a len preletelo nad bránou FCSB. Škoda, toto mohla byť zaujímavá šanca pre domáci celok.
     
    5
    Na útočnú polovičku sa teraz presúva domáci celok, hostia sa tak musia pripraviť na bránenie. Zatiaľ sa však domáci tím nedostal na dostrel brány svojho dnešného súpera.
     
    4
    Úvod zápasu sa zatiaľ nesie v znamení neprenosí na oboch stranách, stretnutie sa však ešte len rozbieha a snáď čoskoro uvidíme aj nejaké zaujímavé situácie.
     
    3
    Domáci Basta si však na útočnej polovičke počínal nedovolene a tak Lazio loptu stráca. Šancu zaútočiť tak získavajú hostia, ktorí sa však nemajú kam ponáhľať.
     
    2
    Lopta sa však už dostáva na kopačky domácich futbalistov, ktorí sa však nikam neponáhľajú a začínajú kombinovať na svojej polovičke. Sú to však domáci, ktorí musia doťahovať náskok súpera.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia z Rumunska, ktorí sa tak môžu pokúsiť založiť prvý útočný výpad.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemný podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku odvetného šestnásťfinálového zápasu medzi mužstvami Lazio Rím a FCSB už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. V lepšej východiskovej pozícii sa momentálne nachádza FCSB, ktoré má náskok v podobe 1:0! Toto stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni zo Slovinska a to Slavko Vinčić ako hlavný, na čiarach mu budú asistovať Tomaž Klančnik a Andraž Kovačić.

    Stadio Olimpico v Ríme je tak už na všetko pripravené, čaká sa teda na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Lazio Rím: Strakoša – Patric, de Vrij, Cáceres – Basta, Parolo, Lucas Leiva, Alberto, Lulić (C) – Anderson – Immobile

    Náhradníci: Guerrieri – Nani, Bastos, F. Caicedo, S. Milinković-Savić, Marušić, Murgia

    FCSB: Vlad – Benzar, Găman, Planić, Júnior Morais – Nedelcu, Teixeira – Man, Budescu, F. Tanase (C) – Gnohéré

    Náhradníci: Stancioiu – Bălașa, Filip, Momčilović, Coman, O. Popescu, C. Tanase

    Rozhodca: Slavko Vinčić – Tomaž Klančnik, Andraž Kovačić (všetci SLO)
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Lazio Rím a FCSB. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:00.

    Dnes sú na programe odvetné zápasy 1/16 finále Európskej ligy. Diváci na Stadio Olimpico v Ríme budú svedkami súboja domáceho Lazia a FCSB. Prvý zápas lepšie dopadol však pre hostí z Rumunska, ktorí v Bukurešti zvíťazili najtesnejším rozdielom 1:0 a do Talianska tak prichádzajú v lepšej východiskovej pozícii, navyše doma gól neinkasovali.

    Lazio Rím:
    Domáci futbalisti sa v rámci skupinovej fázy Európskej ligy predstavili v skupine K. Napokon sa stali víťazom tejto skupiny, keď s 13 bodmi za 4 výhry a 1 remízu mali náskok 4 body pred druhým Nice. Čo sa týka talianskej ligy, tak tam sa momentálne nachádza Lazio na 4. mieste, kam sa prepadol po predchádzajúcej zlej forme, ale v posledných zápasoch nastalo v domácom tábore zlepšenie.

    FCSB:
    Hosťujúci futbalisti sa v rámci skupinovej fázy Európskej ligy predstavili v skupine G, kde obsadili druhé miesto s 10 bodmi a stratou dvoch bodov na lídra skupiny. Rumunský celok sa momentálne v domácej súťaži nachádza na druhom mieste, keď na prvý Kluž stráca 4 body.

    Ako už bolo spomenuté, prvý zápas vyšiel FCSB, ktorý si do Talianska priváža náskok 1:0. Tento výsledok však ešte nič neznamená a stať sa teda môže čokoľvek. Pre domácich však bude dôležité, aby neinkasovali žiadny gól, lebo hocijaká gólová remíza posiela ďalej FCSB. Uvidíme teda, ako to napokon celé dopadne.

    Zápas vám z pozície komentátora prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 7. Immobile, 35. Bastos, 43. Immobile, 51. Anderson, 71. Immobile – 82. Gnohéré

    Karty:   30. Basta (LAZ), 33. Immobile (LAZ)


    Lazio Rím: Strakoša – Patric, de Vrij, Cáceres (26. Bastos) – Basta, Parolo, Lucas Leiva, Alberto (67. Murgia), Lulić (C) – Anderson (74. F. Caicedo) – Immobile.
    Náhradníci: Guerrieri – Nani, Bastos, F. Caicedo, S. Milinković-Savić, Marušić, Murgia.

    FCSB: Vlad – Benzar, Găman (61. Bălașa), Planić, Júnior Morais – Nedelcu (46. Filip), Teixeira – Man, Budescu, F. Tanase (C) (46. Coman) – Gnohéré.
    Náhradníci: Stancioiu – Bălașa, Filip, Momčilović, Coman, O. Popescu, C. Tanase.

    Rozhodca: Slavko Vinčić – Tomaž Klančnik, Andraž Kovačić (všetci SLO)
    15.02.2018
    FCSB - Lazio 1:0

    Góly: 29. Gnohéré (Budescu)

    Karty:   26. Pintilii (STB), 64. Vlad (STB), 78. Găman (STB) – 9. S. Milinković-Savić (LAZ), 45+1. Cáceres (LAZ), 45+3. J. Lukaku (LAZ), 52. Luiz Felipe (LAZ), 90+1. Immobile (LAZ)

    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 20:17.