Lok. Moskva – Nice 1:0 (kon.) | Atlético Madrid – Kodaň 1:0 (kon.) | D.Kyjev – AEK Atény 0:0 (kon.)
Zenit – Celtic 3:0 (kon.) | Lipsko – Neapol 0:2 (kon.) | Villarreal – Lyon 0:1 (kon.)
Plzeň – Partizan 2:0 (kon.) | Lazio – FCSB 5:1 (kon.) | Lisabon – Astana 3:3 (kon.)
Bergamo – Dortmund 1:1 (kon.) | Bilbao – S. Moskva 1:2 (kon.) | Salzburg – Sociedad 2:1 (kon.)
AC Miláno – Razgrad 1:0 (kon.) | Arsenal – Östersunds FK 1:2 (kon.) | Braga – Marseille 1:0 (kon.)
koniec
Lazio Rím
5:1 (3:0)
FCSB
Štvrtok 22.02.2018, 19:00 • Stadio Olimpico, Rím • Európska liga • 1/16 finále
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase napokon domáci pridali ešte dva góly, aspoň čestný zásah sa podaril aj hosťom. Ďalej tak teda postupuje Lazio Rím, ktoré zvládlo domácu odvetu výborne a teší sa tak so zaslúženého postupu.

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:52:02)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90
    Napokon sa ešte nadstavujú dve minúty!
     
    89
    Čaká sa už aj na údaj o nadstavenom čase, možno to však už bude chcieť rozhodca ukončiť aj po 90-tich minútach.
     
    87
    Po rohovom kope sa do zakončenia hlavou dostal Coman, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a bránu domácich neohrozil. Strakoša tak uvedie loptu do hry svojim výkopom.
     
    86
    Sledovali sme ďalší útok FCSB, po ňom bude nasledovať rohový kop pre rumunský celok. Lazio sa tak pred svojou bránou pripravuje na bránenie tejto situácie.
     
    85
    Hostia podnikli ďalší rýchly protiútok, centrovaná lopta do pokutového územia domácich sa dostala k Teixeirovi, ale jeho strelecký pokus bol veľmi nepresný.
     
    84
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, zatiaľ však kombinujú na svojej polovičke. Do konca tohto zápasu tak už veľa času neostáva, celkové skóre dvojzápasu medzi Laziom Rím a FCSB činí 5:2.
    82. Harlem Gnohéré (STB) - 5:1
     
    82
    Bukurešť dala gól!
    Tak predsa len sa hostia dočkali aspoň čestného zásahu v tomto zápase. FCSB podniklo rýchly útočný výpad, HARLEM GNOHÉRÉ sa pekne uvoľnil v pokutovom území domácich a sám pred brankárom Strakošom nezaváhal, čím znížil na 5:1 a obral ho tak o spomínané čisté konto.
     
    80
    Do konca riadneho hracieho času ostáva už len približne 10 minút, už by sme nemali byť svedkami žiadnej drámy. O všetkom sa už rozhodlo v prvom polčase.
     
    78
    Napokon zo strany hostí prišlo aj zakončenie na bránku, pokúšal sa oň Filip, ale jeho strela nebola takisto úspešná a brankára domácich Strakoša tak neohrozila. Gólman domácich tak má dnes zálusk na čisté konto.
     
    77
    Po dlhšej dobe sa k lopte dostávajú aj hostia, postupne sa už usádzajú na útočnej polovičke. Domáci sa tak teraz musia vrátiť späť, ale žiadne veľkému tlaku dnes nečelili.
     
    76
    Hviezda tohto zápasu Immobile vybojoval loptu, potiahol ju pred pokutové územie, následne našiel presnou prihrávkou Caiceda, ale ten už nemieril presne.
     
    75
    Lazio sa opäť dostáva na útočnú polovičku, ale hostia domácim neposkytujú dostatok priestoru. Postupne sa už dostávame do záverečnej časti tohto zápasu.
     
    74
    Striedanie v tíme Lazio Rím: z ihriska odchádza Felipe Anderson, prichádza Felipe Caicedo.
     
    72
    Zápas sa tak už bude len dohrávať, ale domáci sú dnes naozaj pri streleckej chuti a možno príde z ich strany ešte zaujímavá situácia. S takýmto priebehom zápasu rátal asi málokto.
    71. Ciro Immobile (LAZ) - 5:0
     
    71
    Lazio dalo gól!
    Je tu ďalší gól domáceho tímu! Lazio sa postupne dostalo až do pokutového územia hostí, Anderson úspešne prešiel cez hosťujúcu obranu, následne si poradil aj s brankárom Vladom, loptu poslal na CIROA IMMOBILEHO a ten zaznamenáva hattrick v tomto zápase – 5:0!

    Miroslav Revaj

    Góly: 7. Immobile, 35. Bastos, 43. Immobile, 51. Anderson, 71. Immobile – 82. Gnohéré

    Karty:   30. Basta (LAZ), 33. Immobile (LAZ)


    Lazio Rím: Strakoša – Patric, de Vrij, Cáceres (26. Bastos) – Basta, Parolo, Lucas Leiva, Alberto (67. Murgia), Lulić (C) – Anderson (74. F. Caicedo) – Immobile.
    Náhradníci: Guerrieri – Nani, Bastos, F. Caicedo, S. Milinković-Savić, Marušić, Murgia.

    FCSB: Vlad – Benzar, Găman (61. Bălașa), Planić, Júnior Morais – Nedelcu (46. Filip), Teixeira – Man, Budescu, F. Tanase (C) (46. Coman) – Gnohéré.
    Náhradníci: Stancioiu – Bălașa, Filip, Momčilović, Coman, O. Popescu, C. Tanase.

    Rozhodca: Slavko Vinčić – Tomaž Klančnik, Andraž Kovačić (všetci SLO)
    15.02.2018
    FCSB - Lazio 1:0

    Góly: 29. Gnohéré (Budescu)

    Karty:   26. Pintilii (STB), 64. Vlad (STB), 78. Găman (STB) – 9. S. Milinković-Savić (LAZ), 45+1. Cáceres (LAZ), 45+3. J. Lukaku (LAZ), 52. Luiz Felipe (LAZ), 90+1. Immobile (LAZ)

    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 20:17.