Alavés – Leganés 2:2 (kon.) | Real Madrid – La Coruña 7:1 (kon.) | Sociedad – Vigo 1:2 (kon.)
Real Betis – Barcelona 0:5 (kon.)
koniec
Real Madrid
7:1 (2:1)
Deportivo La Coruña
Nedeľa 21.01.2018, 16:15Španielska LaLiga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
    88. Nacho Fernández (REA) - 7:1
     
    88
    Real Madrid dal gól!
    Aj NACHO FERNÁNDEZ sa stáva dvojgólovým strelcom. Znova sa presadil po rohu a opäť nohou. Loptu spracoval na rohu šestnástky a z otočky prestrelil Martíneza.
    84. Cristiano Ronaldo (REA) - 6:1
     
    84
    Real Madrid dal gól!
    Poltucet je na svete a fanúšikovia Realu sa teda môžu tešiť, to však neplatí o autorovi gólu. CRISTIANO RONALDO sa položil do hlavičky. Center z krídla síce zakončil veľmi pekne, no Schär ho nešťastne kopol do hlavy, a tak musí Portugalčan celý zakrvavený opustiť ihrisko.
    78. Cristiano Ronaldo (REA) - 5:1

    via GIPHY


     
    78
    Real Madrid dal gól!
    Konečne sa presadil aj CRISTIANO RONALDO. Aspoň na chvíľu tak ukončil svoje trápenie. Zúžitkoval center Casemira sprava a spred prázdnej časti brány ľavačkou trafil presne.
    68. Luka Modrić (REA) - 4:1
     
    68
    Real Madrid dal gól!
    LUKA MODRIĆ navyšuje skóre krásnou strelou spoza veľkého vápna. Loptu mu prepustil Ronaldo a Chorvát technickým obstrelom nedal Martínezovi šancu.
    58. Gareth Bale (REA) - 3:1
     
    58
    Real Madrid dal gól!
    Na center z rohového kopu si na malom vápne najlepšie naskočil GARETH BALE a prudkou hlavičkou strieľa svoj druhý gól v zápase.
    42. Gareth Bale (REA) - 2:1
     
    42
    Real Madrid dal gól!
    Po centri Marcela síce Ronaldo spadol, ale penalta sa nepískala. To nakoniec domácim vadiť nemuselo, nakoľko GARETH BALE si loptu hodil na ľavačku a nádhernou strelou sa postaral o gól víkendu, pretože trafil nechytateľne do rohu brány!
    32. Nacho Fernández (REA) - 1:1
     
    32
    Real Madrid dal gól!
    NACHO FERNÁNDEZ po rohovom kope síce nehlavičkoval, ale aj tak sa mu podarilo skórovať, pretože Marcelo ho našiel voľného na hranici bieleho bodu. Španielsky obranca len nastavil nohu a zamieril.
    23. Adrián López (DEP) - 0:1
     
    23
    La Coruña dala gól!
    ADRIÁN LÓPEZ podčiarkol krízu Realu Madrid, pretože bol na konci akcie, ktorú na krídle začal Andone, Lucas Peréz prihral cez malé vápno a voľný Adrián zakončil do prázdnej časti brány.

    Matej Kubove

    Góly: 32. Nacho Fernández, 42. Bale, 58. Bale, 68. Modrić, 78. Ronaldo, 84. Ronaldo, 88. Nacho Fernández – 23. Adrián López

    Karty:   38. Andone (DEP)


    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo – Modrić (76. Kovačić), Casemiro, Kroos – Bale (82. L. Vázquez), Mayoral (64. Benzema), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Benzema, Hernández, L. Vázquez, Asensio, Isco, Kovačić.

    Deportivo La Coruña: R. Martínez – Juanfran, One, Schär, Luisinho – Mosquera (48. Expósito), Guilherme, C. Borges (54. Çolak) – Pérez Martínez, Andone (79. Gil), Adrián López.
    Náhradníci: Pantilimon – F. Navarro, Çolak, Gil, Bakkali, Valle, Expósito.