Vladivostok – Barys 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Togliatti 3:0 (kon.)
Helsinki – Red Star Kunlun 3:1 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavľ 1:0 (kon.) | Viťaz – Jekaterinburg 1:5 (kon.)
HC Slovan – Čeljabinsk sk 0:3 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Štvrtok 11.01.2018, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Po šarvátke sa nadeľuje, Viedenský a Bailen po dve minúty za hrubosť. Hráme štyria proti štyrom.
     
    59:46
    Skalický priviezol puk na hokejke z ľavej strany a pri bránkovisku zakončil, Francouz ani teraz zmenu skóre nepripustil.
     
    53:57
    Garbutt pekným príklepom od modrej z jej stredu prevetral lapačku Francouza, Pavel puk oblúčikom schoval vo svojej rukavici.
     
    47:42
    Boychuk inkasuje dvojku za vrazenie, Slovan pôjde do štvorky.
    44:34 Nick Bailen - 0:3
     
    44:34
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Traktor zamotal domácim hlavy, puk z pravej strany smeroval na modrú a z jej stredu NICK BAILEN poslal puk príklepom do vrchných partií domácej bránky. Celú situáciu ešte preverí videorozodca zápasu. Gól napokon platí. Asistencia: Linus Videll.
     
    42:39
    Řepík dostal dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, presilovka pre Traktor.
     
    39:55
    Jakuceňa vystrelil z ľavého kruhu, Štepánek puk oblúčikom ponad svoju bránku poslal za bránku, ešteže tak.
     
    36:47
    Za držanie odchádza na trestnú Borodkin, Slovan hral so šiestimi mužmi na ľade, Traktor mu palebný priestor vôbec neposkytol.
     
    33:13
    Boychuk neuspel na medzikruží, po malej skrumáži defenzíva hostí napokon celú situáciu zvládla a diváci v aréne sa ani teraz radovať nemôžu.
    31:18 Alexej Kručinin - 0:2
     
    31:18
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Hostia sa zaslúžene radujú z gólu, spoza bránkovej čiary puk smeroval pred bránkovisko, Polygalov vystrelil, Štepánek puk vyrazil na ľavú stranu a odtiaľ pohotovo zakončil ALEXEJ KRUČININ. Asistencie: Igor Polygalov a Maxim Jakuceňa.
     
    28:05
    Seknutie v podaní Šinina, presilovku si teraz zahrá domáci klub.
     
    27:22
    Videll vypichol domácim puk v pásme a vydal sa do brejku, zakončil z medzikružia, Štepánek opäť v akcii a puk ľavým betónom v rozkľaku poslal späť do hry.
     
    24:32
    Videll dostal krížnu prihrávku po ľade pred bránkovisko a puk poslal medzi tri žrde, Štepánek pohotovo Linusa vychytal a puk schoval pod svoju rukavicu.
     
    19:24
    Garbutt dostal dve minúty + desať za napadnutie hlavy a krku a Traktor opäť bude hrať sebe presilovú hru.
     
    19:00
    Defenzíve domácich ušiel Videll, ktorý sa mohol opýtať Štepánka, kam to chce, zoči-voči brankárovi neuspel, Jakub ho vychytal a skončil v sede na ľade.
    18:18 Alexej Kručinin - 0:1
     
    18:18
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Hostia sa v závere tretiny dostávajú do vedenia, keď puk do siete domácich prepasíroval ALEXEJ KRUČININ. Asistencie: Maxim Jakuceňa a Igor Polygalov.
     
    17:15
    Hostia vyrobili akciu a puk sadol na medzikruží na hokejku Rybakova, ktorý puk pohotovo usmernil medzi tri domáce žrde, Štepánek šiel dole do kolien a puk zlikvidoval na svojej hrudi.
     
    14:40
    Držanie hokejky a na trestnú usadá Bačík, prvú presilovku v zápase si zahrá Traktor.
     
    13:53
    Alexej Petrov vystrelil spoza ľavého kruhu, Štepánek v pokľaku puk neudržal, prepadol mu za chrbát do bránkoviska a takmer z bránkovej čiary puk poslal do bezpečia kapitán domácich Meszároš!
     
    12:22
    Garbutt sa rútil sám na Francouza, spred bránkoviska vystrelil, Pavel Francouz ukázal svoje umenie a puk zrazil za svoju bránku.
     
    09:35
    Opäť sa ukázal v akcii Francouz, ktorý ľavým betónom poslal späť do hry puk smerujúci po ľade na jeho bránku, neviem, ktorý z hráčov belasých mohol rozjasať domácu arénu.
     
    08:14
    Opäť bol v akcii brankár domácich Štepánek, od modrej pálil Borodkin, puk Jakub vyrazil pred seba a ten sa oblúčikom vydal do jeho bránkoviska, Jakub ukázal svoj prehľad v hre a puk lapil do rukavice.
     
    07:57
    Šarov sa dostal k puku na ľavom kruhu na jeho spodnej časti, vystrelil pohotovo švihom, Štepánek puk schoval vo svojej lapačke a zožal potlesk a skandovanie svojho mena.
     
    03:33
    Boychuk si prevzal puk na hokejku v strednom pásme, hostia zle striedali a Zach nakorčuľoval do voľného priestoru na ľavú stranu, z kruhu pálil zápästím, Francouz v pokľaku puk choval vo svojom náručí.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 19. Kručinin (Jakuceňa, Polygalov), 32. Kručinin (Polygalov, Jakuceňa), 45. Bailen (Videll)


    HC Slovan Bratislava: Štepánek (Sedláček) – Meszároš (C), Sersen (A), Ebert, Després, Bačík, Voráček, Černý – Řepík, Viedenský, Boychuk – Mikúš, Genoway, Kašpar (A) – Lamper, Hrnka, Garbutt – Sloboda, Šerbatov, Skalický
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Demčenko) – Višnevskij, Nikitin, Bailen, Riasenskij, Borodkin, Šinin (C),, A. Petrov – Jakuceňa (A), Polygalov, Videll – Gynge, Szczechura (A), Kručinin – Kravcov, Rybakov, Šarov – Senťurin, J. Petrov, Černikov – Šolochov

    Rozhodca: Ansons (LOT), Birin – Lazarev, Sivov

    Diváci: 7.909