Olympiakos – Barcelona 0:0 (kon.) | Lisabon – Juventus 1:1 (kon.) | AS Rím – Chelsea 3:0 (kon.)
Atlético Madrid – Karabach 1:1 (kon.) | Celtic – Bayern 1:2 (kon.) | Paríž – Anderlecht 5:0 (kon.)
Manchester United – Benfica 2:0 (kon.) | Bazilej – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
1:1 (0:1)
FK Karabach
Utorok 31.10.2017, 20:45 • Estadio Metropolitano, Madrid • Liga majstrov • Skupina C
Predzápasové kurzy
     
    Máme tu koniec zápasu, ktorý nám priniesol prekvapivý výsledok. Zápas sa končí remízou 1:1, a to znamená, že sa nič nezmení na tom, že oba celky budú pokračovať v Lige majstrov bez trojbodového zápisu. Domáci celok dnes vsadil na kombinačný štýl hry a naopak hostia sa sústredili na pevnú defenzívu a udrieť sa snažili po rýchlych kontrách. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (22:42:23)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 9:3.
    Střely mimo: 11:0.
    Rohy: 12:2.
    Ofsajdy: 1:0.
    Fauly: 15:13.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
    90+5. Nicolás Gaitán (ATM)
     
    90+5
    Nicolas Gaitan bol blízko k tomu, aby centrovanú loptu premenil na gól. V šestnástke si prvým dotykom spracoval loptu a zakrútil ju k pravej žrdi. Nasledoval parádny zákrok a Ibrahim Šehić strelu zlikvidoval.
     
    90+3
    Ibrahim Šehić musel vyutekať zo svojej obvyklej pozície, aby bol pri lopte skôr ako útočiaci Antoine Griezmann. To sa mu aj podarilo a loptu zachytil.
     
    90+2
    Striedanie v tíme FK Karabach: z ihriska odchádza Míchel, prichádza Afran Ismajilov.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v druhom polčase ešte 5 minút navyše.
     
    90
    Saúl Niguez zahodil dobrú šancu na skórovanie. Perfektný center ho našiel v šestnástke, ale Saúl Niguez poslal loptu hlavou len nad brvno.
     
    89
    Po veľmi dlhej dobe sa na polovicu súpera dostali aj hostia, ktorí sa možno pokúsia o malý futbalový zákrak.
     
    88
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Stefan Savić (Atlético Madrid).
     
    88
    Gabi poslal do veľkého vápna prudký center, ktorého sa ale zmocnil len obranca súpera.
     
    87
    Nicolas Gaitan otestoval peknou strelou pozornosť gólmana. Ibrahim Sehic ale pokus spoza šestnástky likviduje. Atlético Madrid má výhodu rohu.
     
    86
    Gabi sa stavia k rohovému kopu a loptu posiela do húštiny tiel v pokutovom území. Pri lopte je ale prvý obranca súpera a loptu odvracia.
     
    85
    Gabi zakončil z väčšej vzdialenosti. Jeho strelecký pokus nebol vôbec zlý. Gólman sa musel poriadne zapotiť, aby loptu vytesnil na rohový kop.
     
    84
    Antoine Griezmann poslal do pokutového územia loptu z rohu, ale center je pokrytý.
     
    83
    To bola veľká strelecká príležitosť! Juanfran našiel kúsok priestoru v šestnástke a vystrelil. Jeho pokus ale jeden z obrancov zablokoval brilantným sklzom. Atlético Madrid bude pokračovať rohovým kopom.
     
    82
    Fernando Torres síce nevyhral hlavičkový súboj, ale to z toho dôvodu, že bol vo vzdušnom súboji faulovaný. Atlético Madrid bude zahrávať voľný kop.
     
    81
    Obrana upratala loptu do bezpečia po rohovom kope, ktorý poslal do ohňa Gabi.
     
    80
    Juanfran namieril pekný center do šestnástky. Napriek tomu súperova obrana odvrátila črtajúcu sa hrozbu vďaka výbornému zákroku. Lopta ide do zámedzia a nasleduje rohový kop. Atlético Madrid so šancou ohroziť bránku súpera.
     
    78
    Hra po dvojminútovom prerušení pokračuje ďalej. Vyzerá to tak, že Ibrahim Šehić bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať.
     
    77
    Po nepríjemnom zákroku Fernanda Torresa nasleduje ošetrovanie gólmana hostí, bez ktorého hra nemôže pokračovať. Dúfajme, že prerušenie bude krátke a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Fernando Torres (Atlético Madrid).
     
    76
    Antoine Griezmann sa rozhodol zakončiť zvnútra šestnástky, ale jeho tvrdý projektil neprešiel cez dvojicu brániacich hráčov, ktorý strelecký pokus zblokovali.
     
    75
    Domáci mali výhodu voľného kopu, ale centrovanú loptu dokázal zachytiť jeden z brániacich hráčov a následne ju upratal do bezpečia.
     
    74
    Atlético Madrid bude zahrávať outové vhadzovanie na polovici súpera.
     
    73
    Striedanie v tíme FK Karabach: z ihriska odchádza Ramil Šejdajev, prichádza Dani Quintana.
     
    72
    Antoine Griezmann bol v súboji až príliš aktívny, čo neuniklo pozornosti vedľa stojaceho rozhodcu. Antoine Griezmann si na svoje konto pripíše útočný faul.
     
    71
    Filipe Luis strelecky aktívny! Tentoraz sa rozhodol zakončiť z hranice veľkého vápna, ale aj tento pokus namieril tesne vedľa pravej tyčky.
     
    70
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Kévin Gameiro, prichádza Fernando Torres.
     
    69
    Do obrovskej príležitosti sa dostal Filipe Luis, ktorý sa snažil zúžitkovať perfektnú prihrávku Antoineho Griezmanna, ale jeho zakončenie v páde smerovalo tesne vedľa pravej tyčky.
     
    68
    Ángel Correa dokázal zakončiť z väčšieho uhla, ale s týmto pokusom si gólman hravo poradil.
     
    67
    Jeden z brániacich hráčov práve zablokoval výbornú hlavičku. Autorom strely Nicolas Gaitan, ktorý ju z vnútra pokutového územia umiestnil k ľavej tyčke.
     
    66
    Gabi sa postavil ku realizácii rohového kopu, ale jeho pokus zachytila defenzíva súpera, ktorá loptu upratala do bezpečnej vzdialenosti.
     
    65
    Ángel Correa poslal mäkkučký center do pokutového územia, ktorý našiel len hlavu brániaceho hráča. Od toho lopta smeruje do zámedzia a Atlético Madrid tak bude zahrávať rohový kop.
     
    64
    Juanfran dokázal vybojovať loptu na polovici súpera, ale za cenu útočného faulu.
     
    63
    Striedanie v tíme FK Karabach: z ihriska odchádza Wilde-Donald Guerrier, prichádza Eľvin Junuszade.
     
    62
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Thomas Partey, prichádza Nicolás Gaitán.
     
    61
    Vyzerá to tak, že Juanfran bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať. Už sa pripojil späť medzi svojich spoluhráčov.
     
    60
    Hra je prerušená a nasleduje ošetrovanie Juanfrana. Dúfajme, že bude v poriadku a do hry sa ešte zapojí.
    59. Pedro Henrique (KBK)
     
    59
    Červenú kartu dostáva Pedro Henrique (FK Karabach). To si vyslúžil sa veľmi nebezpečný zákrok na Juanfrana. Ten inkasoval nepríjemný kopanec do oblasti tváre.
     
    59
    Gabi poslal rohový kop do klbka tiel obrancov a jeden z nich loptu upratal.
     
    59
    Atlético Madrid si vďaka svojej útočnej snahe dokázalo vybojovať výhodu rohového kopu.
     
    58
    Filipe Luis sa snažil odcentrovať z ľavej strany ihriska, ale jeho center bol zblokovaný. Lopta putuje mimo hry a Atlético Madrid bude zahrávať outové vhadzovanie.
    56. Thomas Partey (ATM) - 1:1
     
    56
    Atlético dalo gól!
    Antoine Greizmann presnou prihrávkou našiel nikým nestráženého THOMASA PARTEYA, ktorý strelou z väčšej vzdialenosti prekonáva bezmocného gólmana. To bola nádherná strela. Stav stretnutia je vyrovnaný 1:1!
     
    54
    Wilde-Donald Guerrier sa dopustil útočného faulu a rozhodca Deniz Aytekin okamžite nariaďuje priamy voľný kop.
     
    53
    Momentálny pomer držania lopty je: 47% – 53%.
     
    52
    Ángel Correa sa snažil vysunúť svojho spoluhráča, ale tento úmysel skvelo prečítal jeden z obrancov, ktorý prihrávku zachytil.
     
    50
    FK Karabach má výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.
     
    48
    Ángel Correa zakončil z hranice veľkého vápna. Gólman dokázal jeho strelecký pokus vyraziť pred seba. Na odrazenú loptu si zbehol jeden z domácich hráčov, ktorý nedokázal loptu presne umiestniť do odkrytej bránky. To bola šanca!
     
    47
    Antoine Griezmann si zbehol na perfektný pas svojho spoluhráča, ale zakončiť z bezprostrednej blízkosti už nestihol. Loptu zachytil pozorný gólman.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Máme tu koniec prvého polčasu. Ten možno označiť ako veľmi atraktívny. Mali sme síce možnosť vidieť len jeden presný zásah, ale množstvo šancí a zaujímavých momentov na oboch stranách. Domáci celok dnes vsadil na kombinačný štýl hry a naopak hostia sa sústredia na pevnú defenzívu a udrieť sa snažia po rýchlych kontrách. My sa vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    45
    Vyzerá to tak, že sa záver prvého polčasu dohraje na polovici hostí. Nechajme sa prekvapiť, koľko štvrtý rozhodca nadstaví času navyše.
     
    44
    Ángel Correa skúsil šťastie z hranice veľkého vápna, ale jeho pokus smerujúci do ľavého dolného cípu siete bol prislabý. Ibrahim Sehić s pohodlným zákrokom.
     
    43
    Antoine Griezmann sa snažil zachytiť prihrávku svojho spoluhráča, čo sa mu aj podarilo, ale sklamal ho prvý dotyk s loptou, vďaka čomu o ňu napokon prišiel.
     
    42
    Pri lopte sú domáci hráči, ktorí sa ihneď po inkasovanom góle usadili na polovici súpera, kde si budú snažiť vytvoriť tlak.
    40. Míchel (KBK) - 0:1
     
    40
    FK Karabach dáva gól!
    Hostia mali výhodu rohového kopu, ktorú dokázal zúžikovať na vsietenie úvodného gólu. V šestnástke sa najlepšie zorientoval MÍCHEL, ktorý presnou hlavičkou posiela loptu presne pod brvno. Stav stretnutia je 0:1! Asistenciu si na svoje konto pripíše Guerrier-Wilde-Donald.
     
    39
    Gabi u rohovej zástavky. Jeho doručenka do veľkého vápna našla iba obrancov súpera.
     
    38
    Saúl Niguez strieľa spoza pokutového územia, ale jeho pokus je zblokovaný. Lopta sa ocitla mimo hry a Atlético Madrid tak bude zahrávať rohový kop.
     
    37
    Antoine Griezmann vypálil ranu z priameho kopu. Napokon je z toho slabučký pokus, ktorý skončil nad bránkou. Nasledovať bude odkop od bránky FK Karabach.
     
    36
    Po nedovolenom zákroku bude Atlético Madrid zahrávať priamy voľný kop z pozície vhodnej na priame ohrozenie.
     
    35
    Žltú kartu dostáva Jakub Rzeźniczak (FK Karabach).
     
    34
    Ramil Sheydaev posiela center do šestnástky z priameho kopu z veľkej diaľky. Lopta je ale zrazená.
     
    33
    Gólman sa o túto strelu ani nemusel zaujímať. Filipe Luis obetoval presnosť na úkor sily a svoj pokus poslal absolútne mimo. Lopta skončila napravo od bránky.
     
    32
    Žltú kartu dostáva Stefan Savić (Atlético Madrid).
     
    31
    Nedá sa povedať, že by sa napĺňali papierové predpoklady. Atlético Madrid v dnešnom zápase nedominuje. Dá sa povedať, že je zápas pomerne vyrovnaný.
     
    30
    Lopta sa po sérii prihrávok dostala až na kopačku brankára hostí, ktorý hral v tomto prípade na istotu a loptu odkopol ďaleko preč od vlastného vápna.
     
    29
    Loptu majú pevne pod kontrolou hostia, ktorí sa už nachádzajú na polovici súpera. To sa nepáči domácemu publiku, ktoré to dáva jasne najavo.
     
    28
    Jednému z hráčov hostí sa podarilo zakončiť ešte pred hranicou veľkého vápna. Loptu namieril pekne k pravej tyčke, ale chýbala tomu razancia. Domáci gólman si na svoje konto pripíše jednoduchý zákrok.
     
    26
    Ángel Correa odcentroval z pravého krídla, ale loptu nasmeroval len do priestoru, kde sa v tom čase nenachádzal nikto z jeho spoluhráčov.
     
    25
    Saúl Niguez dokázal odcentrovať z ľavej strany ihriska, ale jeho centru chýbala výška. Loptu pohodlne zachytil hneď prvý brániaci hráč.
     
    24
    Lopta sa nachádza na polovici Atlética Madrid, ale sú to práve domáci futbalisti, kto ju má pevne pod kontrolou.
     
    23
    Diego Godin spálil sľubnú šancu! Vyskočil si na centrovanú loptu a z blízkosti bieleho bodu poslal len slabú hlavičku. Lopta preletela vysoko nad brvnom.
     
    22
    Gabi zahráva rohový kop a posiela pekný center do šestnástky. Obrana súpera ja v strehu a lopta tak putuje do zóny bezpečia.
     
    21
    Gabi napriahol k prudkej strele, ktorú ale zablokoval obetavý obranca. Lopta sa dostala až mimo ihriska a Atlético Madrid tak získava rohový kop.
     
    20
    Antoine Griezmann zahral priamy kop, ale obrana súpera si svoju prácu splnila a loptu upratala do bezpečia.
     
    19
    Kevin Gameiro dostáva dobrú prihrávku za hranicou šestnástky, strieľa z veľmi nádejnej pozície, ale triafa iba obrancu súpera. Atlético Madrid si po dobrej práci vybojoval rohový kop.
     
    17
    Máme tu čas na malé štatistické okienko. Momentálny pomer držania lopty je: 42% – 58%.
     
    15
    Kevin Gameiro si nabehol na presný pas a sám pred brankárom napálil loptu do stredu bránky. Ibrahim Sehic predviedol svoje kvality a štýlovo strelecký pokus zlikvidoval.
     
    13
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, ktorí sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok.
     
    12
    Wilde-Donald Guerrier zahral rohový kop krátkou výmenou lopty so spoluhráčom.
     
    11
    Pedro Henrique nakopol loptu do veľkého vápna, ale spoluhráča sa mu nepodarilo nájsť. Obrana súpera zastavila rodiaci sa útok. Lopta opúšťa hraciu plochu. Karabach tak získava výhodu rohového kopu.
     
    10
    Po nedovolenom zákroku Rašada Sadygova mohli domáci skórovať po nariadnom voľnom kope. Exekútor sa rozhodol priamo ohroziť gólmana, ale jeho strelecký pokus smeroval úplne mimo bránky.
     
    9
    Žltú kartu dostáva Rašad Sadygov (FK Karabach).
     
    8
    Juanfran bol v ofsajde za obranou súpera a asistent rozhodcu to videl. Súperov tím bude zahrávať nepriamy voľný kop.
     
    7
    Saul Niguez sa dopustil útočného faulu. Deniz Aytekin všetko videl celkom jasne a zapískal. Saul Niguez sa háda ostošesť, ale rozhodnutie arbitra je nemenné.
     
    6
    Antoine Griezmann sa prezentoval nepresným rohovým kopom do šestnástky. Loptu zachytila defenzíva súpera, ktorá ju upratala do bezpečia.
     
    5
    Dobrú šancu po strele z hranice pokutového územia premárnil Antoine Griezmann. Pokus smerujúci presne k ľavej žrdi vďaka svetovému zákroku zlikvidoval Ibrahim Sehić. Hlavný arbiter signalizuje rohový kop. Výhodu získava Atl. Madrid.
     
    4
    Garajev sa svojim dlhým pasom pokúsil nájsť lepšie postaveného spoluhráča. Prihrávka však bola pridlhá a skončila až na kopačke gólmana.
     
    3
    Filipe Luis poslal slabučký pas zo štandardky a obranca súpera bez námahy loptu odkopol.
     
    2
    Netaktný faul predviedol Pedro Henrique a Deniz Aytekin nemal inú možnosť, ako fúknuť do píšťalky. Atl. Madrid zahrá priamy voľný kop takmer z postrannej čiary.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Luís, Godín, Savić – Gabi, Saúl Ñíguez, Partey, Gameiro – Griezmann, Á. Correa.
    Náhradníci: Moyà – Vrsaljko, Vietto, F. Torres, Hernández, Gaitán, Augusto Fernández.

    FK Karabach: Šehić – R. Sadygov, Agolli, Rzeźniczak, Medveděv – Míchel, Garajev, R. Almeida, Guerrier – Henrique, Šejdajev.
    Náhradníci: Kanibolockij – Amirgulijev, Dinijev, Junuszade, Quintana, Ismajilov, Dašdemirov.

    Rozhodca: Aytekin – Kleve, Häcker.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 4. kolo skupinovej fázy Ligy majstrov, kde Atlético Madrid bude hostiť na vlastnom štadióne Karabach. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    ATLÉTICO MADRID:

    Futbalisti tohto celku sa po 3. kole Ligy majstov nachádzajú na neslávnom treťom mieste so ziskom dvoch bodov. V prvom kole sa zrodila bezgólová remíza v zápase s AS Rímom, v druhom kole nestačili na rozbehnutú Chelsea, ktorej podľahli 1:2 a v poslednom zápase sa zrodila ďalšia bezgólová remíza s ich dnešným súperom. Hráči Atlética by sa mohli pochváliť šesťzápasovou šnúrou bez prehry, ale určite by nespomenuli fakt, že zvíťazili len v jedinom prípade. Napriek tomu sa v domácej súťaži nachádzajú na peknej štvrtej priečke. To sa im podarilo po piatich víťazstvách a piatich remízach. Spoločne s Barcelonou a Valenciou patria do klubu neporazených a dnes sa to budú snažiť s Karabachom potvrdiť a naplno bodovať.

    FK KARABACH:

    Hráči Karabachu si rozhodne predstavovali lepší vstup v skupine Ligy majstrov. Tam sa momentálne so ziskom jedného bodu nachádzajú na úplnom chvoste. V prvom kole narazili na favorizovanú Chelsea, ktorej podľahli po výprasku 0:6. Pokračovali ďalšou prehrou v zápase s AS Rímom, tentoraz však podľahli len o gól a to presne 1:2. A ako sme už spomínali, tak naposledy sa predstavili pred zrakmi vlastných fanúšikov, ktorých potešili remízovým výsledkom v zápase s Atléticom Madrid. V domácej súťaži momentálne figurujú na prvej priečke tabuľky. Na svojom konte majú sedem víťazstiev, jednu remízu a jednu porážku.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 56. Partey – 40. Míchel

    Karty:   32. Savić (ATM), 76. F. Torres (ATM) – 9. R. Sadygov (KBK), 35. Rzeźniczak (KBK)   88. Savić (ATM)   59. Henrique (KBK)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 11:0. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:13.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Luís, Godín, Savić – Gabi, Saúl Ñíguez, Partey (62. Gaitán), Gameiro (70. F. Torres) – Griezmann, Á. Correa.
    Náhradníci: Moyà – Vrsaljko, Vietto, F. Torres, Hernández, Gaitán, Augusto Fernández.

    FK Karabach: Šehić – R. Sadygov, Agolli, Rzeźniczak, Medveděv – Míchel (90+2. Ismajilov), Garajev – R. Almeida, Guerrier (63. Junuszade), Henrique – Šejdajev (73. Quintana).
    Náhradníci: Kanibolockij – Amirgulijev, Dinijev, Junuszade, Quintana, Ismajilov, Dašdemirov.

    Rozhodca: Aytekin – Kleve, Häcker