Něman Grodno – Jyväskylä 3:0 (kon.) | Třinec – HV71 3:0 (kon.) | TPS – Nottingham 5:2 (kon.)
IFK Helsinky – Cracovia 6:3 (kon.) | Redhawks – Kometa Brno 3:0 (kon.) | Brynäs – Mníchov 2:3 (kon.)
Mannheim – Esbjerg 4:1 (kon.) | Zug – Vienna 3:1 (kon.) | Bern – Hradec Králové 5:2 (kon.)
Gap – Frölunda 1:3 (kon.)
koniec
SC Bern
5:2 (0:1, 4:0, 1:1)
Mountfield HK
cz Utorok 10.10.2017, 19:45 • Postfinance Arena • Liga majstrov • Skupina F
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jakub MUŠKA - 5:2
     
    51:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec přece jenom ještě koriguje skóre zápasu. Premiérový gól v A-mužstvu střílí JAKUB MUŠKA, který dostal přihrávku od Cingela na modrou čáru a tahem prostřelil i díky dobré cloně před bránou Genoniho. Asistence: Lukáš Cingel, Richard Jarůšek.
    Tristan SCHERWEY - 5:1
     
    43:59
    Bern právě vstřelil branku!
    Jenže ony to dvě minuty nebudou! Trestuhodně nehlídaný byl před bránou TRISTAN SCHERWEY, který měl spoustu času a pohodlně vymetl levý roh Sedláčkovy branky. Druhý gól pro forvarda Medvědů. Asistence: Gaëtan Haas, Mason Raymond.
    39:45 Tristan SCHERWEY - 4:1
     
    39:45
    Bern právě vstřelil branku!
    Ihned po tom, co se domácí ocitli v plném počtu, dostali se do úniku třech proti jedinému obránci a vyřešili to náramně. Přihrávku před prázdnou bránu dostal TRISTAN SCHERWEY a neměl problém uklidit puk tam, kam patří. Asistence: Andrew Ebbett, Ramón Untersander.
    32:51 Mika PYÖRÄLÄ - 3:1
     
    32:51
    Bern právě vstřelil branku!
    Podobný scénář jako při druhém gólu Bernu! Sedláček nejprve chytil naprostou loženku, ale po obehrávce šel kotouč na modrou čáru a přišla rána ze zápěstí. Po střele Noreaua došlo ještě k teči, jejímž autorem byl MIKA PYÖRÄLÄ. Asistence: Maxim Noreau.
    Ramón UNTERSANDER - 2:1
     
    26:50
    Bern právě vstřelil branku!
    RAMÓN UNTERSANDER otáčí vývoj utkání! Od modré čáry vyslal švihovku, kterou Sedláček zřejmě neviděl a ta tak zapadla přesně do horního růžku jeho brány. Co bylo platné, že před tím chytil obrovskou tutovku. Asistence: Andrew Ebbett.
    Thomas RÜFENACHT - 1:1
     
    21:32
    Bern právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Branka to byla hodně sporná, ale platí. Radek Pilař se dlouho svíjel na zemi v bolestech a nehrál, takže v tu chvíli bránili pouze tři hokejisti v bílém. Sudí ale hru nepřerušili a k puku se mezi kruhy dostal úplně osamocený THOMAS RÜFENACHT, který jej velmi nekompromisně poslal do horního rohu. Asistence: Tristan Scherwey.
    18:26 VOPELKA - 0:1
     
    18:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je tu první branka zápasu a na svědomí ji má hradecký "Top scorer" LUKÁŠ VOPELKA. Hradec se dostal do rychlého přečíslení a Rudolf Červený skvělou přihrávkou našel hradeckého útočníka před prázdnou bránou. Asistence: Rudolf Červený, Michal Dragoun.

    Lukáš Foff

    Góly a asistencie: 22. Rüfenacht (Scherwey), 27. Untersander (Ebbett), 33. Pyörälä (Noreau), 40. Scherwey (Ebbett, Untersander), 44. Scherwey (Haas, Raymond) – 19. Vopelka (Červený, Dragoun), 51. Muška (Cingel, Jarůšek)


    SC Bern: Genoni (Caminada) – Untersander, Blum, Kamerzin, Noreau, Anderson, Krueger, Burren – Rüfenacht, Arcobello, Moser – Bodenmann, Haas, Scherwey – Pyörälä, Ebbett, Raymond – Kämpf, Heim, Randegger.
    Mountfield HK: Sedláček (Pavelka) – Muška, Pavlík, Pohl, Rosandič, Čáp, Barák – Jarůšek, Zigo, Cingel – Vopelka, Dragoun, Červený – Dvořák, Kopta – Pilař, Miškář, Jirásek.

    Rozhodca: Schrader, Stricker – Kaderli, Kovacs

    Diváci: 13689