Trenčín – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Nitra – Michalovce 0:0 (kon.) | Žilina – Prešov 2:3 (kon.)
Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 2:1 (kon.)
koniec
FC Nitra
0:0 (0:0)
MFK Zemplín Michalovce
Sobota 29.07.2017, 19:00 • Štadión pod Zoborom, Nitra • Niké liga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    81
    Striedanie na oboch stranách. Na strane hostí prišiel Jozef-Šimon Turik, ktorý nahradil Miroslava Božoka. Okrem toho domáci tréner Ivan Galád poslal na trávnik Patrika Abraháma, ktorý nahradil dnes veľmi dobre hrajúceho Róberta Valentu.
     
    76
    Druhé striedanie na strane futbalistov zo Zemplína. Rodák zo španielskej Granady José Carrillo v dnešnom dueli končí a na jeho miesto prichádza Martin Koscelník.
     
    73
    Spomínali sme, že Vladislav Bragin dnes nepredvádza najlepší výkon. Akoby nás počul tréner Anton Šoltis a práve tohto hráča sťahuje z hracej plochy. Namiesto neho nastupuje Kristian Kushta.
     
    67
    Druhé striedanie na strane domáceho tímu. Ivan Galád z ihriska sťahuje Andreja Ivančíka a na jeho miesto prichádza na necelú polhodinku Aurelien Ngeyitala.
     
    46
    Domáci tréner Ivan Galád urobil počas prestávky jedno striedanie. V zápase skončil Andrej Fábry a na jeho miesto prišiel mladý 21-ročný futbalista René Kotrík.
     
    43
    V závere úvodného dejstva mal veľkú šancu Miroslav Božok. Ten si počkal na spätnú prihrávku z pravej strany, na hranici šestnástky si loptu spracoval, no následne ju poslal ďaleko nad bránu Lukáša Hrošša.
     
    33
    Dôležitý úvodný gól zápasu teraz mohli streliť domáci futbalisti. Róbert Valenta sa presadil proti presile obrancov súpera a poslal center do šestnástky. Z hranice pokutového územia vystrelil Andrej Fábry, ale jeho pokus mieril tesne vedľa brány.
     
    25
    Domáci brankár Lukáš Hroššo predviedol dva veľmi dobré zákroky. Najskôr vyrazil nebezpečnú strelu Miroslava Božoka z ľavej strany a o pár sekúnd neskôr reflexívne zlikvidoval aj gólovú hlavičku Igora Žofčáka.
     
    22
    Obrovská šanca na strane domáceho tímu. Róbert Valenta sa presadil v osobnom súboji s Milanom Šimčákom, postupoval z pravej strany sám na bránu, ale napokon jeho strela pravačkou trafila len bočnú sieť brány Gerarda Bieszczada.
     
    11
    Sledovali sme prvý strelecký pokus dnešného zápasu. Matúš Kuník posunul loptu na Tomáša Kóňu, ten to skúsil strelou snáď z tridsiatich metrov, no trafil bočnú sieť brány poľského gólmana Gerarda Bieszczada.

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly:


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:18.
    FC Nitra: Hroššo – Niba, Križan, Kuník, Chovanec – Fábry (46. Kotrík), Kóňa, Šimončič (C), Ivančík (67. Ngeyitala) – Balaj, Valenta (81. Abrahám).
    Náhradníci: Kolmokov – Fabiš, Ngeyitala, Kotrík, Vencl, Abrahám, Charizopulos.

    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Sviarčinskij, Kavka, Šosták, Šimčák – Carrillo (76. Koscelník), Grič – Žofčák, Danko, Božok (81. Turik) – Bragin (73. Kushta).
    Náhradníci: Kira – Kolesár, Turik, Antonov, Koscelník, Kolesár, Kushta.

    Rozhodca: Jozef Pavlík – Tomáš Somoláni, Mário Roszbeck.

    Diváci: 2 870