Trenčín – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Nitra – Michalovce 0:0 (kon.) | Žilina – Prešov 2:3 (kon.)
Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 2:1 (kon.)
koniec
FC Nitra
0:0 (0:0)
MFK Zemplín Michalovce
Sobota 29.07.2017, 19:00 • Štadión pod Zoborom, Nitra • Niké liga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE

    Mužstvo z východného Slovenska sa v úvodnom kole Fortuna ligy predstavilo na trávniku FC Spartak Trnava. Nezachytilo však úvod zápasu, keď v piatej minúte inkasovalo z kopačky Štefana Pekára. Napokon to bol jediný gól zápasu, a tak sa zverenci Antona Šoltisa z bodového zisku netešili. Nasledujúci zápas mali pôvodne hrať v domácom prostredí, no pre problémy s trávnikom požiadali o výmenu. Tú Nitra schválila, a tak sa vzájomný zápas na Zemplíne odohrá až v 13. kole. V porovnaní s nováčikom súťaže nastali v kádri Michaloviec výraznejšie zmeny. Za zmienku stojí spomenúť odchod Patrika Maceja, Tomáša Sedláka, Kristiho Qoseho a tiež Michala Sipľaka, ktorý posilniť slovenskú enklávu v tíme Cracovia Kraków. V Michalovciach sa tak budú spoliehať na poľského brankára Gerarda Bieszczada a potrebné oživenie by mohli priniesť aj príchody Josého Carrila Mancillu či Miroslava Božoka.
     
    FC NITRA

    Futbalisti Nitry sa vrátili do našej najvyššej súťaže po troch rokoch a svoju obnovenú premiéru si snáď nemohli lepšie predstaviť. V úvodnom kole si vyšliapli na aktuálneho majstra zo Žiliny, ktorého parádnym gólom Filipa Balaja zdolali 1:0. V mužstve spod Zobora nastalo cez letnú prestávku niekoľko zmien. Tou najväčšou je príchod Tomáša Kóňu, ktorý naposledy pôsobil v bratislavskom Slovane. Oporami mužstva sú okrem spomínaného odchovanca Nitry skúsený brankár Lukáš Hroššo, kapitán Miloš Šimončič či útočník Filip Balaj. Strelec úvodného gólu sezóny nadviazal na dobré výkony z minulého ročníka, keď vo všetkých súťažiach zaznamenal 21 gólov. Fanúšikov Nitry potešilo aj nedávne rozhodnutie trénera Ivana Galáda, ktorý o tri roky predĺžil svoju zmluvu.
     
    Pekný deň všetkým fanúšikom futbalu! Fortuna liga má dnes na programe ďalšie zápasy druhého kola a my budeme spoločne sledovať stretnutie medzi nováčikom FC Nitra a mužstvom MFK Zemplín Michalovce. Ešte pred úvodným výkopom si ale v krátkosti predstavíme oboch protagonistov dnešného duelu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop zápasu mali domáci futbalisti, no veľmi rýchlo o loptu prišli. Využiť sa to snažil Miroslav Božok, no jeho center z ľavej strany nenašiel hrotového útočníka Vladislava Bragina.
     
    2
    Teraz sme videli peknú akciu nitrianskych futbalistov. Na ľavej strane dostal veľa priestoru Róbert Valenta, ale jeho strieľaný center nenašiel nikoho v bielom drese. Nasledovať bude len odkop od brány.
     
    3
    Michalovčania sa snažili prejsť súperovou obranou vďaka dlhej nakopnutej lopte. Celú situáciu ale má pod kontrolou brankár Lukáš Hroššo, ktorý si prišiel pre loptu a môže rozohrávať útočnú akciu.
     
    4
    Nitrania to teraz skúsili cez svoju pravú stranu. Na ich smolu si nedal pozor na svoje postavenie Róbert Valenta a v momente prihrávky stál v tesnom ofsajde.
     
    5
    Na strane hostí je v úvode zápasu aktívny Miroslav Božok. Vďaka nemu mohol predviesť dlhé vhadzovanie Milan Šimčák, no jeho "center" do šestnástky dokázal vyboxovať mimo nebezpečného priestoru Lukáš Hroššo.
     
    6
    Úvod zápasu má pomerne vysoké tempo. Obe mužstvá sa snažia byť aktívne a hra sa prelieva z jednej strany na druhú. Teraz budú vhadzovať domáci, keďže si hostia nerozumeli pri kombinácii po ľavej strane.
     
    7
    Ján Chovanec sa teraz individuálne presadil po ľavej strane. Následne centroval do pokutového územia, no svoje obranné povinnosti si splnila čerstvá posila José Carrillo.
     
    8
    Domáci trošku zbytočne prišli o loptu, a tak sa črtala šanca pre Michalovce. Stanislav Danko posúval loptu na Miroslava Božoka, ale toho od nej odstavil spoľahlivý Richard Križan.
     
    9
    Michalovčania majú teraz viac z hry. Po ľavej strane sa snažil preniknúť do šestnástky Igor Žofčák, no kapitánovi mužstva ušla lopta za postrannú čiaru. Nasleduje tak len domáce vhadzovanie.
     
    10
    Po dlhšom čase sme videli útočnú akciu Nitry. Niečo sa snažil vymyslieť Andrej Ivančík, ale jeho prienik stredom ihriska odvrátil do autu dobrým zákrokom Jakub Grič.
     
    11
    Sledovali sme prvý strelecký pokus dnešného zápasu. Matúš Kuník posunul loptu na Tomáša Kóňu, ten to skúsil strelou snáď z tridsiatich metrov, no trafil bočnú sieť brány poľského gólmana Gerarda Bieszczada.
     
    12
    Gerard Bieszczad teraz dobre čítal hru a loptu odkopol pred dobiedzajúcim Filipom Balajom. Ten zahviezdil už v predošlom zápase, keď rozhodol o nitrianskom víťazstve v zápase so Žilinou.
     
    13
    Domáci útočník Filip Balaj sa teraz ocitol na hracej ploche. V hlavičkovom súboji utŕžil nejaký úder, no v zápase bude môcť pokračovať bez ošetrenia.
     
    14
    Miroslav Božok bol teraz faulovaný presne na úrovni poliacej čiary. Hostia tak budú môcť rozohrávať novú útočnú akciu a pokúsiť sa o svoju prvú strelu smerom na bránu.
     
    15
    Na konci štvrťhodiny hry sme predsa len boli svedkami prvého streleckého pokusu Michaloviec. Miroslav Božok našiel svojim centrom hlavu Igora Žofčáka, no ten mieril len do stredu brány, kde stál Lukáš Hroššo.
     
    16
    Domáci mali výhodu rohového kopu. Ten zahral Tomáš Kóňa, no vôbec si nerozumel so svojimi spoluhráčmi. Nie príliš dobre nacvičený signál prečítal obranca súpera Milan Šimčák.
     
    17
    Jakub Grič si to už chystal na strelu, no tá napokon bola zblokovaná. Lukáš Hroššo pred pár minútami musel zasahovať, no teraz mohol len pokojne sledovať situáciu pred jeho šestnástkou.
     
    18
    Domáci to teraz skúšali stredom pokutového územia. Andrej Ivančík kolmou prihrávkou hľadal nabiehajúceho Róberta Valentu, no pred ním včas zasiahol obranca Aliaksandr Sviarčinskij.
     
    19
    Miroslav Božok bol teraz tvrdým spôsobom poslaný na trávnik. Hlavný arbiter Jozef Pavlík žltú kartu neudeľuje, hoci bude musieť byť hráč Michaloviec ošetrovaný priamo na hracej ploche.
     
    20
    Máme za sebou dvadsať minút dnešného duelu. Tento úsek hry nám ukončila nepresnosť v rozohrávke domácich. Na prihrávku Róberta Valentu do pravého krídla jeho spoluhráči nereagovali.
     
    21
    Nitrania rýchlo rozohrali svoju akciu. Na pravej strane mal veľa priestoru Andrej Ivančík, poslal pomerne kvalitný center do šestnástky, no tam loptu poslal do bezpečia stopér Peter Kavka.
     
    22
    Obrovská šanca na strane domáceho tímu. Róbert Valenta sa presadil v osobnom súboji s Milanom Šimčákom, postupoval z pravej strany sám na bránu, ale napokon jeho strela pravačkou trafila len bočnú sieť brány Gerarda Bieszczada.
     
    23
    Tentokrát si Nitrania nerozumeli, a tak bude nasledovať len odkop od brány Gerarda Bieszczada. Ten si zatiaľ nesiahol na loptu, no už dvakrát mal šťastie, že domáci hráči tesne minuli jeho svätyňu.
     
    24
    Ladislav Šosták si teraz pomohol nedovolene v súboji v strede ihriska. Bývalý obranca prvoligového Bardejova to ale spravil takticky dobre a prerušil rýchly brejk domácich.
     
    25
    Domáci brankár Lukáš Hroššo predviedol dva veľmi dobré zákroky. Najskôr vyrazil nebezpečnú strelu Miroslava Božoka z ľavej strany a o pár sekúnd neskôr reflexívne zlikvidoval aj gólovú hlavičku Igora Žofčáka.
     
    26
    Na Štadióne pod Zoborom sme zatiaľ gól nevideli, no rozhodne sa nenudíme. V predošlých minútach sme videli veľké šance a najmä hlavička Igora Žofčáka mala gólové parametre.
     
    27
    Aliaksandr Sviarčinskij centroval do pokutového územia z pravej strany. Brankár Lukáš Hroššo si ale situáciu postrážil, a tak bude môcť rozohrávať ďalšiu útočnú akciu nováčika Fortuna ligy.
     
    28
    Michalovce sa opäť presadili po pravej strane. Center bol odvrátený mimo pokutového územia, no po zblokovanej strele Milana Šimčáka bude nasledovať rohový kop hostí.
     
    29
    Štandardnú situáciu z ľavej strany zahral kapitán Igor Žofčák. Jeho center smeroval na prvú žrď, no tam odvrátil loptu do bezpečia jeden z nitrianskych obrancov.
     
    30
    Máme za sebou polhodinu dnešného duelu. Lukáš Hroššo sa musel mať opäť na pozore, keďže z veľkej diaľky pálil Aliaksandr Sviarčinskij. Bieloruský obranca ale mieril len do stredu brány, a tak jeho pokus nemal veľa šancí na úspech.
     
    31
    Stanislav Danko bol faulovaný v strede ihriska. Hostia sa snažili okamžite zaútočiť, ale nepodarilo sa im prekvapiť obrancov nitrianskeho tímu. Na druhej strane sa nepresným centrom prezentoval Filip Balaj.
     
    32
    Domáci mali teraz možnosť zaútočiť do otvorenej obrany, no svoju akciu pokazila nepresná prihrávka Andreja Fábryho, ktorá mala pôvodne smerovať na Róberta Valentu.
     
    33
    Dôležitý úvodný gól zápasu teraz mohli streliť domáci futbalisti. Róbert Valenta sa presadil proti presile obrancov súpera a poslal center do šestnástky. Z hranice pokutového územia vystrelil Andrej Fábry, ale jeho pokus mieril tesne vedľa brány.
     
    34
    Macdonald Niba teraz síce zastavil akciu súpera, no nasledovať bude druhý rohový kop Michaloviec. Dokážu sa Zemplínčania presadiť z tejto štandardnej situácie?
     
    35
    Stav zostáva naďalej bezgólový. Lukáš Hroššo nemusel zasahovať a dokonca sa Nitrania dostali do rýchleho brejku. Veľa nechýbalo a domáci sa mohli dostať do ďalšieho nebezpečného zakončenia.
     
    36
    Andrej Fábry si zabehol za obranu súpera, no Peter Kavka dobre čítal hru a odkopol loptu na rohový kop. Po ňom sa Nitra nepresadila, hoci lopta bola dobre kopnutá na prvú žrď.
     
    38
    Stanislav Danko sa teraz snažil presadiť v pokutovom území súpera, ale proti presile obrancov v bielych dresoch neuspel. Dokonca nevybojoval ani rohový kop.
     
    39
    Róbert Valenta sa teraz snažil dostať k centru z ľavej strany. Napokon ho zastavil jeden z obrancov Michaloviec, a tak bude nasledovať ďalší rohový kop Nitrančanov.
     
    40
    Domáci mali výhodu dvoch rohových kopov za sebou. V oboch prípadoch sme videli zmätky v šestnástke Michaloviec. Do zakončenia sa dostal Macdonald Niba, ale jeho pokus bol zrazený.
     
    41
    Začala sa posledná pätminútovka úvodného polčasu. Otvorí ho priamy kop Nitry, keďže útočník Filip Balaj bol nedovoleným spôsobom poslaný na trávnik Petrom Kavkom.
     
    42
    Priamy kop rozohral Tomáš Kóňa. Jeho pokus z ľavej strany smeroval do nebezpečného priestoru, ale lopta skončila len v rukaviciach poľského brankára Gerarda Bieszczada.
     
    43
    V závere úvodného dejstva mal veľkú šancu Miroslav Božok. Ten si počkal na spätnú prihrávku z pravej strany, na hranici šestnástky si loptu spracoval, no následne ju poslal ďaleko nad bránu Lukáša Hrošša.
     
    44
    Miroslav Božok bol faulovaný približne v strede hracej plochy. Hlavný rozhodca prisudzuje loptu hráčom Michaloviec, ktorí budú môcť založiť jednu z posledných akcii úvodného dejstva.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Hlavný rozhodca Jozef Pavlík nepridal k prvému polčasu ani tradičnú jednu minútu. Hralo sa plynulo, videli sme množstvo šancí, ale zápasu zatiaľ chýba povestné gólové korenie. Šancí bolo skutočne veľmi veľa. Na domácej strane pálil z dobrej pozície mimo Róbert Valenta a na strane hostí pre zmenu dvakrát nebezpečne hlavičkoval Igor Žofčák. Veľmi aktívny je aj Miroslav Božok, ktorý je akýmsi motorom útočných akcií Zemplínčanov. Okrem toho môžeme spomenúť aj strely Tomáša Kóňu a Andreja Fábryho, ktoré len tesne minuli bránu súpera. Druhý polčas sa začne o 20:00 hod.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Domáci tréner Ivan Galád urobil počas prestávky jedno striedanie. V zápase skončil Andrej Fábry a na jeho miesto prišiel mladý 21-ročný futbalista René Kotrík.
     
    47
    Hlavný rozhodca píska nedovolený zákrok jedného z hráčov Michaloviec. Domáci futbalisti mali výhodu priameho kopu, no center Tomáša Kóňu bol odvrátený do bezpečia.
     
    48
    Róbert Valenta dostal peknú prihrávku od Tomáša Kóňu do ľavého krídla a následne poslal mäkučký center do šestnástky. K odrazenej lopte sa dostal striedajúci René Kotrík, ale jeho pokus mieril nad bránu.
     
    49
    Druhý polčas je zatiaľ v réžii domácich futbalistov Nitry. Tí majú jasnú územnú prevahu a momentánne kombinujú na hranici polovici ihriska. Michalovčania nejako agresívne nenapádajú.
     
    50
    Teraz sleduje trošku rozháraný úsek hry. Sled množstva nepresností prerušil až nedovolený zákrok Jakuba Griča, po ktorom bude nasledovať priamy kop Tomáša Kóňu.
     
    51
    Center bývalého futbalistu bratislavského Slovana nebol pre Michalovce nebezpečný. Naopak, hostia vyrazili do brejku, ale veľmi dobre čítal hru Lukáš Hroššo a poslal loptu do autu.
     
    52
    Pekná akcia na strane futbalistov zo Zemplína. Z ľavej strany centroval Aliaksandr Sviarčinskij do šestnástky, ale hlavička Vladislava Bragina mierila vysoko nad nitriansku bránu.
     
    53
    Na druhej strane musel zasahovať brankár Gerard Bieszczad. Spoza pokutového územia vystrelil Andrej Ivančík, ale jeho streleckému pokusu chýbala väčšia razancia.
     
    54
    Michalovčania si v ofenzívnom snažení nerozumeli, a tak bude nasledovať len odkop od brány Lukáša Hrošša. Ten v novom ročníku Fortuna ligy ako jediný zatiaľ neinkasoval ani gól.
     
    55
    V druhom polčase to zatiaľ nie je nejaká reklama na futbal. Vidíme množstvo nepresností na oboch stranách. Pri lopte zostanú hostia, keďže faulovaným hráčom bol Jakub Grič.
     
    56
    Teraz sme videli nedovolené zákroky na oboch stranách. Najskôr fauloval striedajúci René Kotrík a na druhej strane si v hlavičkovom súboji pomáhal rukami aj Vladislav Bragin.
     
    57
    Aliaksandr Sviarčinskij teraz šikovným spôsobom chcel vysunúť Igora Žofčáka. Prihrávka ale bola pridlhá a navyše bývalý slovenský reprezentant bol odstavený telom súperovho obrancu.
     
    58
    Róbert Valenta je v dnešnom zápase veľmi aktívny. Aj teraz sa ocitol s loptou v pokutovom území, ale napokon z toho nič nebolo. Na druhej strane ihriska včas zasiahol domáci Macdonald Niba.
     
    59
    Michalovčania stratili loptu na vlastnej polovici ihriska, Nitriania následne preniesli hru na ľavú stranu, kde bol Andrej Ivančík. Ten ešte priťukol loptu Milošovi Šimončičovi, no jeho strela mierila vedľa brány.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hru. Michalovce sa teraz dostali na dostrel brány súpera a budú zahrávať priamy kop, keďže nedovoleným spôsobom si pomáhal Matúš Kuník.
     
    61
    Priamy kop zahral Igor Žofčák. Jeho center mieril do nebezpečného priestoru, ale loptu napokon odvrátil dobrým obranným zákrokom Macdonald Niba.
     
    62
    Miroslav Božok centroval z ľavej strany, ale našiel len vracajúceho sa Jána Chovanca. Ten hlavou odvrátil loptu na ďalší rohový kop hráčov v žltých dresoch.
     
    63
    Od pravej rohovej zástavky centroval Miroslav Božok. Brankár Lukáš Hroššo mal síce mierne problémy, no v prehustenom priestore nedokázal nikto z hráčov súpera nebezpečne zakončiť.
     
    64
    Nitrania si teraz nerozumeli vo svojom útočnom snažení. Nepresnú prihrávku predviedol Tomáš Kóňa, a tak bude nasledovať len odkop od brány Michaloviec.
     
    65
    Stanislav Danko predviedol peknú individuálnu akciu. Presadil sa po ľavej strane, následne hľadal v šestnástke spoluhráča, ale loptu odkopol do bezpečia Macdonald Niba.
     
    66
    Z ľavej strany centroval do šestnástky hostí Róbert Valenta. Loptu jeden z obrancov Michaloviec odvrátil na hranicu pokutového územia, ale strela Miloša Šimončiča bola nepresná.
     
    67
    Druhé striedanie na strane domáceho tímu. Ivan Galád z ihriska sťahuje Andreja Ivančíka a na jeho miesto prichádza na necelú polhodinku Aurelien Ngeyitala.
     
    69
    Striedajúci Aurelien Ngeyitala sa na ľavej strane snažil zakombinovať s Jánom Chovancom. Ich útočná akcia ale k ničomu neviedla, keďže si obranné povinnosti splnil krajný obranca Milan Šimčák.
     
    70
    Tomáš Kóňa už nezachytil loptu na hracej ploche. V Nitre zostáva do konca riadneho hracieho času dvadsať minút, no my stále čakáme na úvodný gól. V ostatných zápasoch druhého kola Fortuna ligy diváci góly videli.
     
    71
    Vladislav Bragin si teraz počínal nedovolene, a tak nemôže pokračovať vo svojom útočnom snažení. Ruský útočník je dnes pomerne neviditeľným hráčom.
     
    72
    Ján Chovanec centroval z ľavej strany. Lopta prepadla až na zadnú žrď, kde si dobre nabehol Filip Balaj. Z náročnej pozície ale nedokázal trafiť priestor brány.
     
    73
    Spomínali sme, že Vladislav Bragin dnes nepredvádza najlepší výkon. Akoby nás počul tréner Anton Šoltis a práve tohto hráča sťahuje z hracej plochy. Namiesto neho nastupuje Kristian Kushta.
     
    74
    Domáci fanúšikovia sa teraz hnevajú na hlavného arbitra Jozefa Pavlíka. Ten totiž nereaguje na súboj Jakuba Griča s prenikajúcim domácim kapitánom Milošom Šimončičom.
     
    75
    Videli sme ďalšie dlhé vhadzovanie Milana Šimčáka. Ten poslal loptu až do šestnástky súpera, ale striedajúci Kristian Kushta si na svoje prvé zakončenie bude musieť ešte počkať.
     
    76
    Druhé striedanie na strane futbalistov zo Zemplína. Rodák zo španielskej Granady José Carrillo v dnešnom dueli končí a na jeho miesto prichádza Martin Koscelník.
     
    77
    Macdonald Niba veľmi dobre odvrátil center z ľavej strany, ktorého autorom bol Miroslav Božok. Zdá sa, že tento hráč priniesol do hry Michaloviec potrebné oživenie.
     
    78
    Igor Žofčák zahrával rohový kop z pravej strany. Do akrobatického zakončenia sa dostal jeden z jeho spoluhráčov, ale Lukáš Hroššo ani tento raz zasahovať nemusel.
     
    79
    Aliaksandr Sviarčinskij sa pošmykol, a tak mali domáci výhodu vhadzovania. Veľmi rýchlo rozohrali, chceli prekvapiť súpera, ale Tomáš Kóňa prišiel o loptu pred šestnástkou hostí.
     
    80
    Do domácej šestnástky teraz smeroval center z pravej strany. Lopta ale preletela celým pokutovým územím a následne loptu poslal ďaleko od vlastnej brány Macdonald Niba.
     
    81
    Striedanie na oboch stranách. Na strane hostí prišiel Jozef-Šimon Turik, ktorý nahradil Miroslava Božoka. Okrem toho domáci tréner Ivan Galád poslal na trávnik Patrika Abraháma, ktorý nahradil dnes veľmi dobre hrajúceho Róberta Valentu.
     
    82
    Zápas sa nám prehupol do záverečnej desaťminútovky. Ťažko povedať, kto by bol s prípadnou bezgólovou remízou viac spokojný. Každopádne, v druhom polčase sleduje horší futbal ako v úvodnom dejstve.
     
    83
    Milan Šimčák predviedol ďalšie dlhé vhadzovanie. Myslím, že to bol Kristian Kushta, kto zakončoval z náročnej pozície, no jeho hlavička nenarobila Lukášovi Hroššovi žiadne problémy.
     
    85
    Opäť sme sledovali trošku rozháraný úsek hry. Ani jeden z tímov nedokázal založiť súvislú útočnú akciu, z ktorej by mohlo hroziť nebezpečenstvo pre súperovho brankára.
     
    86
    Domáci mali výhodu priameho kopu, keďže Martin Koscelník poslal nešetrne na trávnik Patrika Abraháma. Po centri z ľavej strany zakončoval Aurelien Ngeyitala, no jeho pokus bol zblokovaný.
     
    87
    Po predošlej situácii mali hostia výhodu rohového kopu. Ten zahral z pravej strany René Kotrík, no lopta preletela celým pokutovým územím a nasledovať bude len odkop od brány.
     
    88
    Jozef-Šimon Turik dostal peknú loptu do priestoru ľavého krídla. Odtiaľ adresoval pekný center do šestnástky, ale Kristian Kushta hlavičkou minul nitriansku bránu.
     
    89
    Domáci si teraz nerozumeli a prichádzajú o loptu. Ján Chovanec chcel šikovnou uličkou vysunúť Aureliena Ngeyitalu, no ten jeho úmysel absolútne nepochopil.
     
    90
    Igor Žofčák centroval z ľavej strany, no loptu odvrátil na rohový kop Richard Križan. Následne od rohovej zástavky kapitán hostí posadil loptu na hlavu Kristiana Kushtu, no ten podobne ako pred chvíľou minul bránu.
     
    90+1
    Hlavný rozhodca k riadnemu hraciemu času pridal ešte dve minúty. Na konci tej prvej bol faulovaný Aliaksandr Sviarčinskij, a tak bude mať Igor Žofčák možno poslednú možnosť poslať nebezpečný center do šestnástky.
     
    90+2
    Zrejme sme videli posledné zakončenie dnešného zápasu. Na center Igora Žofčáka z pravej strany reagoval Stanislav Danko, ale jeho hlavička mierila tesne vedľa pravej žrde.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Dnešný zápas sa skončil bezgólovou remízou 0:0. V prvom polčase sme videli množstvo gólových šancí na oboch stranách, no v druhom dejstve tempo hry trošku opadlo. Každopádne, Michalovce získavajú do tabuľky prvé body a Nitra sa zaraďuje ku kvartetu mužstiev, ktoré v úvodných dvoch kolách neprehrali. Navyše, Nitrania zatiaľ neinkasovali ani gól, čo si nemôže povedať ani jeden z ďalších tímov Fortuna ligy. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok sobotného večera. Textovým prenosom zo Štadióna pod Zoborom vás sprevádzal Miroslav Kováčik. (20:53:16)

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly:


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:18.
    FC Nitra: Hroššo – Niba, Križan, Kuník, Chovanec – Fábry (46. Kotrík), Kóňa, Šimončič (C), Ivančík (67. Ngeyitala) – Balaj, Valenta (81. Abrahám).
    Náhradníci: Kolmokov – Fabiš, Ngeyitala, Kotrík, Vencl, Abrahám, Charizopulos.

    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Sviarčinskij, Kavka, Šosták, Šimčák – Carrillo (76. Koscelník), Grič – Žofčák, Danko, Božok (81. Turik) – Bragin (73. Kushta).
    Náhradníci: Kira – Kolesár, Turik, Antonov, Koscelník, Kolesár, Kushta.

    Rozhodca: Jozef Pavlík – Tomáš Somoláni, Mário Roszbeck.

    Diváci: 2 870