Fínsko – Česko 4:3 (kon.)
koniec
Fínsko
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
Česko
cz Utorok 25.07.2017, 17:30 • Vierumäki Sport Institute • Reprezentácia do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:09
    Dvakrát v rychlém sledu skončil Radovan Pavlík přimáčknutý k mantinelu, ve druhém případě to rozhodčí posoudili jako faul. Opět Eemeli Räsänen (FIN) inkasuje dvě minuty za krosček, je tu další možnost.
     
    44:33
    Šanci na odpověď nám přináší další početní výhoda. Českého hráče za brankou fauloval Eemeli Räsänen (FIN), jenž odchází na trestnou za krosček.
     
    38:04
    A hned vzápětí následuje další, to už by chtělo využít! Joni Ikonen (FIN) odchází na trestnou lavici za držení.
     
    35:02
    Ale vydrželo mu to jenom chvilku. Linus Nyman (FIN) se na své zahřáté místečko okamžitě vrací, tentokrát ne kvůli týmovému trestu, ale svému vlastnímu. Sekání. Snad uvidíme lepší přesilovku než před chvílí.
     
    32:46
    Finové teď hráli v šesti, čímž nám nabízejí přesilovou hru. Menší trest odpyká Linus Nyman, nejmladší hráč týmu, ale taky jeden z nejnebezpečnějších.
     
    29:05
    Napadající Finové vybojovali druhou početní výhodu v rychlém sledu. Ondřej Vála (CZE) se v rohu obranné třetiny provinil sekáním.
     
    24:07
    Hned vzápětí se jeden z Finů vydával po mantinelu a Ondřej Kachyňa (CZE) ho zastavil podražením. Čeká nás tak první oslabení.
     
    22:56
    Až nyní přichází první vyloučení zápasu, a to na finské straně. Niko Kuiri (FIN) odchází na trestnou lavici za vysokou hůl.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 18. Joona Ikonen, 27. Innala (Ratinen), 42. Kotkansalo (Mäkinen), 53. Joni Ikonen (Kotkansalo, Oksanen) – 24. Doudera (Kaut), 31. Safin (Zachar), 57. Chytil (Hrdinka, Kachyňa)


    Fínsko: Lehtinen (Mäkiniemi) – Räsänen, Niemeläinen, Kotkansalo (C), Almari, Allén, Reunanen, Nurmi – Ratinen, Luostarinen, Innala – Joona Ikonen, Virtanen, Kuiri – Oksanen, Joni Ikonen (A), Nyman – Moilanen, Mäkinen, Talvitie (A). Trenér: Jussi Ahokas.
    Česko: Brízgala (13. Kořenář) – Kvasnička, Sirota, Budík, Doudera (A), Vála, Král, Kachyňa, Hrdinka – Kaut, Chytil (A), Pavlík – Zachar (C), Machala, Kurovský – Zadina, Reichel, Michnáč – Safin, Helt, M. Svoboda. Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodca: Brännare, Suorsa – Pesonen, Riikonen.