Slavia B – Žižkov 1:2 (kon.) | Podbrezová – Bielsko-Biala sk 2:0 (kon.) | Sturm Graz – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
koniec
FK Železiarne Podbrezová
2:0 (0:0)
TS Podbeskidzie Bielsko-Biala
Štvrtok 06.07.2017, 17:00 • Zelpo Arena, Podbrezová, Slovensko • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sa hra zlepšila a Podbrezová dokázal streliť hneď dva góly, čím si zaistila víťazstvo 2:0. Presadili sa Jedinák a Rendla. Teraz Podbrezovú čaká sústredenie v Česku, kde sa stretne s Pardubicami a reprezentáciou Bahrajnu. (19:22:47)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Magda dobehol loptu na pravej strane, našiel prihrávkou po zemi voľného Kopičára na šestnástke, tomu lopta ušla od nohy. Zakončenie už neprišlo.
     
    89
    Daniel Magda centrom na pravej strane nepochodil. Lopta sa od obrancu súpera odrazila späť, následne prišiel odraz práve od mladíka Podbrezovej za čiaru.
     
    88
    Lipčák veľmi vystúpil zo svojej pozície a vytlačil Sierczynskeho, ktorému nedal ani dýchať. Pochválil ho aj tréner Praženica a to napriek tomu, že fauloval.
     
    87
    Kombinácia domácich pred pokutovým územím súpera nakoniec úspešná nebola. Kopičár si musel pomôcť faulom, aby zastavil rodiacu sa kontru hostí.
     
    85
    Podbrezovej teraz center sprava vôbec nevyšiel, lopta putovala veľmi nepresne vedľa brány a dokonca to bude len aut pre Bielsko-Bialu.
     
    84
    Magda krásne prešiel po pravej strane až k šestnástke, odkiaľ centroval do malého vápna, avšak Bentivegnovi na druhej strane chýbali k zakončeniu možno jeden-dva kroky.
     
    83
    Bentivegna sa pred pokutovým územím súpera nepresadil, ale Podbrezová pokračovala v akcii. Real centroval sprava, poslal veľmi nepresný pas.
     
    81
    Podbrezová dala gól!

    ANDREJ RENDLA svoj druhý zápas po zhruba ročnej pauze zavinenej zranením okorenil aj gólom, pretože sa dostal za obranu súpera a úplne osamotený pred Fabisiakom sa nemýlil.
     
    80
    Sierpina sa po peknej kombinácii hostí dostal k centru, avšak nasmeroval ho iba do územia, kde dokázali zakročiť hráči Podbrezovej.
     
    78
    Federico Real mal čas na pravej strane, takže sa pokúsil prihrávkou po zemi nájsť Rendlu. Ten bol dobre pokrytý obranou súpera.
     
    77
    Hostia sa síce dlho na polovici súpera neohriali, ale môžu pokračovať, pretože Real odkopol loptu len za autovú čiaru.
     
    76
    Rýchla kontra domácich gólom neskončila, pretože Káčerík po prihrávke do šestnástky dlho váhal a preto mu do strely stihol spadnúť jeden z obrancov.
     
    74
    Hra sa po góle a priamom kope znova vrátila do stredu ihriska, kde iba tímy musia podstupovať množstvo súbojov.
     
    72
    K rozohrávke sa postavil Adrián Kopičár, tiahlou strelou ponad múr namieril tesne vedľa pravej žrde brány poľského tímu.
     
    71
    Andrej Rendla sa dostal zo zapeklitej situácie pred pokutovým územím súpera, prihral doprava a po faule spadol. Vyzerá to na veľmi dobrú pozíciu pre priamu strelu.
     
    70
    Podbrezová dala gól!

    Kombinácia mladých ofenzívnych hráčov priniesla prvú peknú akciu tohto zápasu a hneď skončila gólom. VIKTOR JEDINÁK si vymenil loptu s Káčeríkom, dostal trochu priestoru pred päťkou a krásnou ranou od brvna tesne za čiaru otvoril skóre.

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly: 70. Jedinák, 81. Rendla

    Karty:   69. Pinto (POD)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Krivák, Kostelný, Djordjevič – Migaľa, Gerát – Viazanko, Kuzma, Leško – Válovčan
    Náhradníci: Vavrúš – Magda, Lipčák, Kopičár, Káčerík, Jedinák, Rendla, Real, Bentivegna, Pinto

    TS Podbeskidzie Bielsko-Biala: Leszczynski – Jaroch, Niktorski, Magiera, Moskvik, Deja, Kozak, Pindera, Podgorski, Matuszczyk, Kostorz
    Náhradníci: Fabisiak – Sierczynski, Kujawa, Malec, Sierpina, Hanzel, Sobczak, Rakowski, Iliev, Gach

    Rozhodca: Gemzický – Jekkel, Polaček