Srbsko – S. Macedónsko 2:2 (kon.) | Portugalsko – Španielsko 1:3 (kon.)
koniec
Srbsko
2:2 (1:0)
Severné Macedónsko
Utorok 20.06.2017, 18:00Majstrovstvá Európy U21 • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Miloš Veljković (Srbsko).
    90+1. Andrija Živković (SRB)
     
    90+1
    Neuveriteľné, Ožegovič takmer skóroval, ale jeho hlavička po centri zľava sa od zeme odrazila do žrde a následne do náručia brankára Aleksovskiho.
    90. Uroš Djurděvić (SRB) - 2:2
     
    90
    Srbsko dalo gól!
    Skvelý center na zadnú tyč našiel hlavu kapitána UROŠA DJURDĚVIĆA a ten dokázal vyrovnať tesne pred uplynutím riadneho hracieho času. Srbi sa ešte budú hnať za tretím gólom.
    88. Ognjen Ožegović (SRB)
     
    88
    Aleksovski teraz poriadne podržal svojich spoluhráčov, pretože Ožegovič sa po centri zľava dostal do zakončenia z vnútra malého vápna, no gólman Macedónska sa blysol možno aj zákrokom šampionátu.
     
    86
    Striedanie v tíme Macedónsko: z ihriska odchádza Marjan Radeski, prichádza Filip Pivkovski.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Vukašin Jovanović (Srbsko).
     
    85
    Žltú kartu dostáva Srdjan Plavšić (Srbsko).
    83. Nikola Gorgev (MAK) - 1:2
     
    83
    Macedónsko dalo gól!
    Možno ani nevedia ako, ale to je jedno, pretože outsider duelu otáča toto stretnutie. Striedajúci NIKOLA GORGEV sa ukázal ako skvelý žolík, pretože ho vôbec nebolo vidieť a teraz sa presadil krásnou strelou do rohu brány.
     
    78
    Striedanie v tíme Srbsko: z ihriska odchádza Nemanja Antonov, prichádza Ognjen Ožegović.
    64. Enis Bardi (MAK) - 1:1
     
    64
    Macedónsko dalo gól!
    Dvakrát mu to z priameho kopu pri veľmi dobrej realizácii nevyšlo, ale teraz penaltu prudkou ranou k žrdi po ľavej ruke premieňa. Autorom gólu z pokutového kopu je ENIS BARDI.
    63.
     
    63
    Tak pozrime sa na to! Z ničoho nič je tu veľká možnosť na vyrovnanie, pretože Elmas vnikol šestnástky a centrom trafil do ruky Filipoviča. Bude to pokutový kop!
     
    60
    Žltú kartu dostáva Eljif Elmaz (Macedónsko).
     
    57
    Striedanie v tíme Macedónsko: z ihriska odchádza David Babunski, prichádza Eljif Elmaz.
     
    54
    Po rýchlej akcii pravou stranou sa pred Aleksovskeho dostal Gačinovič, no macedónsky gólman veľmi dobre vybehol a zrazil zakončenie hviezdy Srbska do bezpečia.
     
    52
    Striedanie v tíme Srbsko: z ihriska odchádza Marko Grujić, prichádza Mihailo Ristić.
     
    50
    Bardi prekopol múr a loptu poslal prudko pod brvno. Na jeho nešťastie len do stredu brány, kde bol pozorný a pripravený Milinkovič-Savič.
     
    46
    Striedanie v tíme Srbsko: z ihriska odchádza Milan Gajić, prichádza Aleksandar Filipović.
    Striedanie v tíme Macedónsko: z ihriska odchádza Daniel Avramovski, prichádza Nikola Gorgev.
     
    42
    Grujič si pomohol ďalším faulom a odniesol si to Nikolov. Z dosť veľkej diaľky to teda priamou strelou vyskúšal Bardi a mieril k žrde. Lopta ešte skočila od zeme, Milinkovič-Savič mal čo robiť.
    36. Marko Grujić (SRB)
     
    36
    Zajkov spravil veľkú chybu a lopta preskočila cez neho tak, že sa dostala na Grujiča a ten stál sám pred Aleksovskim, lenže macedónsky gólman ho vo veľkej šanci vychytal.
    24. Mijat Gaćinović (SRB) - 1:0
     
    24
    Srbsko dalo gól!
    Favorit zápasu si dlho posúval loptu na hranici šestnástky, v nej následne spadol Grujič, penalta sa nepískala, ale zrazená prihrávka sa odrazila na nohu MIJATA GAĆINOVIĆA, ktorý z hranice päťky otvára skóre.
     
    22
    Žltú kartu dostáva Marko Grujić (Srbsko).
     
    13
    Žltú kartu dostáva Kire Markoski (Macedónsko).
    11. Marko Grujić (SRB)
     
    11
    Živkovič poslal priam nádherný center z pravej strany na hranicu malého vápna, kam si nabehol vysoký záložník Liverpoolu Grujič, avšak jeho hlavičke zo skvelej pozície pár čísel chýbalo.
     
    9
    Macedónsko dlho držalo loptu na polovicu súpera, no prišla chyba a tým pádom aj rýchla kontra Srbska. Na jej konci bol Gačinovič, jeho strela spoza šestnástky skončila tesne mimo.

    Matej Kubove

    Góly: 24. Gaćinović, 90. Djurděvić – 64. E. Bardi (pen.), 83. Gorgev

    Karty:   22. Grujić (SRB), 85. Plavšić (SRB), 86. Jovanović (SRB), 90+4. Veljković (SRB) – 13. Markoski (MAK), 60. Elmaz (MAK)


    Srbsko: Milinković-Savić – Gajić (46. Filipović), Jovanović, Veljković, Antonov (78. Ožegović) – Grujić (52. Ristić), Nemanja Maksimović – A. Živković, Gaćinović – Djurděvić (C), Plavšić.
    Náhradníci: Manojlović, Nikolić – Milenković, Pankov, Ožegović, Čavrić, Bogosavac, Filipović, Meleg, Lukić, Ristić, Radonjić.

    Severné Macedónsko: Aleksovski – Murati, Zajkov, Velkovski, Demiri – Nikolov (C), E. Bardi – Radeski (86. Pivkovski), Babunski (57. Elmaz), Markoski – Avramovski (46. Gorgev).
    Náhradníci: Šiškovski, Ilik – Elmaz, Popzlatanov, Musliu, Amanovik, Bejtulai, Petkovski, Angelov, Kostadinov, Pivkovski, Gorgev.