OFK Batizovce – FC Spišská Teplica L.D. 2:1 (kon.)
koniec
OFK Batizovce
2:1 (1:1)
FC Spišská Teplica L.D.
Streda 31.05.2017, 17:00 • NTC Poprad • Pohár PFZ • Finále
     
    89
    Obrovské šance Tepličanov! Po rohovom kope sa k hlavičke dostal Gápa, následne dorážali aj Kessel s Michlíkom, no Batizovčania postavili na bránkovej čiare hradbu tiel a loptu nepustili!
     
    87
    Striedanie v tíme FC Spišská Teplica L.D.: z ihriska odchádza Lang, prichádza Gápa.
    Striedanie v tíme OFK Batizovce: z ihriska odchádza Paločko, prichádza Štrbka.
     
    83
    Striedanie v tíme FC Spišská Teplica L.D.: z ihriska odchádza Pafko, prichádza Unger.
     
    82
    V príležitosti sa ocitol Martin Mlynár z tesnej blízkosti bránky. Jeho pokus skončil na brvne a Lobdoví diabli sa už naozaj poriadne vystrašili.
     
    76
    Tomáš Svitana sa vysunul do dobrej príležitosti. Hutník bol pri lopte neskôr, Svitana si ju predkopol, no následne z ostrého uhla už nedokázal zakončovať úspešne.
     
    73
    Batizovce dali gól!
    Batizovčania strieľajú vedúci gól! Paločko šikovne vysunul v pokutovom území MICHALA GONTKOVIČA, ktorý vystrelil k pravej žrdi presne do protipohybu Dunaja-Jurča.
     
    69
    Batizovčania zahrávali priamy kop. K strele sa dostal Marek Gažura, ktorý z pripravenej lopty vypálil na bránku. Strela letela iba pár centimetrov ponad brvno.
     
    64
    Tepličania teraz zahodili nehoráznu tutovku! Pafko potiahol loptu po pravej strane a prihral ju do šestnástky úplne voľnému Svitanovi. Ten si ju ešte spracoval, pripravoval, no prerátal sa a brankár Hutník dokázal zasiahnuť! Toto ešte možno bude Tepličanov mrzieť.
     
    61
    Patrik Pafko sa vysunul po pravom krídle. Dostal sa k streleckej možnosti a snažil sa ju využiť naplno. Jeho prudká delovka však letela tesne vedľa bližšej žrde!
     
    58
    Obrovská šanca pre Teplicu! Svitana potiahol loptu do šestnástky. Posunul ju na kopačku Matúša Michlíka, ktorý sa poriadne oprel do strely, ale trafil iba protihráča. Ten nohou vykopol loptu z bránkovej čiary!
     
    56
    Striedanie v tíme FC Spišská Teplica L.D.: z ihriska odchádza Gaduš, prichádza Varmus.
     
    46
    Striedanie v tíme OFK Batizovce: z ihriska odchádza Čonka, prichádza Fáber.
    Striedanie v tíme FC Spišská Teplica L.D.: z ihriska odchádza Remža, prichádza Dunaj-Jurčo.
     
    24
    Hlavný rozhodca musel prvýkrát v stretnutí udeľovať žltú kartu. Za podkopnutie protihráča ju dostáva Batizovčan Ján Levocký.
     
    22
    Obrovská šanca pre Teplicu! Jarkuliš vysunul šikovnou prihrávkou Mareka Marhefku, ktorý sa ocitol zoči-voči Hutníkovi, no triafal tesne vedľa žrde.
     
    19
    Spišská Teplica dala gól!
    Lobdoví diabli vyrovnávajú stav stretnutia! Jarkuliš vysunul šikovne TOMÁŠA SVITANU, ktorý sa rozbehol do vápna a prízemnou strelou prekonal prekvapeného Hutníka.
     
    12
    Batizovce dali gól!
    Batizovčania idú do vedenia! Tepličania podcenili schopnosti Čonku, ktorý ešte dokázal prebrať loptu v šestnástke, posunul ju MARTINOVI MLYNÁROVI, ktorý jemnou strelou k ľavej žrdi prekonal Remžu!
     
    11
    Tepličania sa po dlhšom čase priblížili k bráne. Kessel však nedokázal poslať presný center do vnútra šestnástky. Batizovčania smerovali do protiútoku. V šanci sa ocitol Mlynár, no trafil iba Remžu. Následne bol pri lopte aj Čonka, ale bránu v obrovskej šanci prestrelil!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 12. Mlynár, 73. Gontkovič – 19. Svitana

    Karty:   24. Levocký (BAT)


    OFK Batizovce: Hutník – Handzuš, Tvaružek (C), Čáni, Paločko, Gažura, Levocký, Gontkovič, Mlynár, Petrilák, Čonka
    Náhradníci: Gašpárek, Štrbka, Fáber, Škovrán, Neuwirth, Haščák, Penxa

    FC Spišská Teplica L.D.: Remža – Martinko, M. Marhefka, Lang (C), Kessel, Jarkuliš, Pafko, Blaško, Michlík, Gaduš, Svitana
    Náhradníci: Dunaj-Jurčo, Unger, Varmus, J. Marhefka, Gápa, Dikant

    Rozhodca: Zacher – Maličký, Maliňák

    Diváci: 350