Barcelona – Osasuna 7:1 (kon.) | Leganés – Las Palmas 3:0 (kon.) | Valencia – Sociedad 2:3 (kon.)
La Coruña – Real Madrid 2:6 (kon.)
koniec
Deportivo La Coruña
2:6 (1:3)
Real Madrid
Streda 26.04.2017, 21:30Španielska LaLiga • 34. kolo
Predzápasové kurzy
    87. Casemiro (REA) - 2:6
     
    87
    Real Madrid dal gól! Gól strelil peknou strelou z diaľky CASEMIRO. Tytoń predviedol naozaj smutný zákrok, keď na loptu nedočiahol aj napriek tomu, že padal tesne vedľa neho. Díaz si pripisuje ako čerstvý hráč asistenciu.
    84. Joselu (DEP) - 2:5
     
    84
    La Coruña dala gól! Gól strelil JOSELU. Kozmetickú úpravu zariadil po výskoku na pekný center, ktorý ešte krajšie zakončil. Lopta zapadla priamo do pravého rohu brány. Andone sa predviedol centrom.
    77. Isco (REA) - 1:5
     
    77
    Real Madrid dal gól! ISCO zvyšuje náskok hostí už na 1:5. Počkal si na prihrávku do ľavej časti šestnástky, kde nestrážený dokázal umiestniť svoj pokus za chrbát Tytońa.
    Vázquez sa ukázal presnou prihrávkou.
    67. James Rodríguez (REA) - 1:4
     
    67
    Real Madrid dal gól! Gól a tým aj pravdepodobne definitívnu bodku strelil JAMES RODRÍGUEZ. Morata pekne obehol Casillu, všimol si, že na čiare je protihráč a tak radšej prihral loptu na Jamesa. Ten nemal žiadny problém skórovať dnes už svoj druhý gól.
    45. Lucas Vázquez (REA) - 1:3
     
    45
    Real Madrid dal gól! Gól strelil LUCAS VÁZQUEZ. Po prízemnom centri Marcela sa lopta odrazila od obrancu pred bránu, kde si Lucas počínal najrýchlejšie a loptu upratal do siete.
    35. Florin Andone (DEP) - 1:2
     
    35
    La Coruña dala gól! Gól strelil FLORIN ANDONE. Po úžasne naplánovanej prihrávke Kakuta sa ocitol pred takmer voľnou bránou. Lopta sa nedala umiestniť ani o trochu lepšie ako to spravil on.
    14. James Rodríguez (REA) - 0:2
     
    14
    Real Madrid dal gól! Gól strelil JAMES RODRÍGUEZ. Akcia, ktorá sa zrodila pri vlastnej šestnástke sa postupne presunula až do tej súperovej. James si len počkal na prihrávku pred bránou, no a následnou strelou nedal šancu Luxovi.
    2. Álvaro Morata (REA) - 0:1
     
    2
    Real Madrid dal gól! Gól strelil ÁLVARO MORATA. Po chybe obrancov domáceho celku sa po krátkej akcií dostal ku lopte v šestnástke, kde z veľkého uhľa trafil loptu priamo za chrbát brankára. Isco si pripisuje asistenciu.

    Patrik Gach

    Góly: 35. Andone, 84. Joselu – 2. Morata, 14. James Rodríguez, 45. L. Vázquez, 67. James Rodríguez, 77. Isco, 87. Casemiro

    Karty:   68. A. Arribas (DEP), 90+2. Joselu (DEP), 90+3. Colak (DEP) – 69. Isco (REA)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:11. Střely mimo: 7:8. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:5.
    Deportivo La Coruña: Lux (46. Tytoń) – Juanfran, A. Arribas, Sidnei, Luisinho – Bergantiños (C), Guilherme – Gil (57. Joselu), Colak, G. Kakuta (46. F. Navarro) – Andone.
    Náhradníci: Tytoń – F. Navarro, Albentosa, Joselu, Fajr, C. Borges, John.

    Real Madrid: Casilla – Danilo, Varane (89. Tejero), Nacho Fernández, Marcelo (C) – Kovačić – L. Vázquez, James Rodríguez, Isco (79. Casemiro), Asensio (79. Díaz) – Morata.
    Náhradníci: Navas – Carvajal, Benzema, Casemiro, Tejero, Díaz, Modrić.