Kanada – Švajčiarsko 7:3 (kon.) | USA – Česko 5:2 (kon.) | Rusko – Bielorusko 4:1 (kon.)
Slovensko – Lotyšsko 4:0 (kon.)
koniec
Slovensko
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Lotyšsko
Pondelok 17.04.2017, 19:38 • Zimný štadión mesta Poprad • Majstrovstvá sveta U18 • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Naši výborne zvládli aj tretiu tretinu, v ktorej na konečných 4:0 upravil v 43. minúte Fehérváry. Slovensko teda získava prvé víťazstvo a prvé tri body. Po dnešnom zápase je jasné, že naše mužstvo bude v štvťfinále.
    Zajtra čaká našich mladíkov zápas so Švajčiarskom a zápas medzi Fínskom a Kanadou. Práve tieto dva zápasy rozhodnú o konečnom postavení v tabuľke skupiny A. (21:50:57)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    Naši hokejisti vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme a ešte sa možno pokúsia o strelenie nejakého posledného gólu.
     
    58:50
    Hrehorčák inkasoval tvrdý hit pri mantineli od Rudolfsa Builisa. Lotyšský hokejista dostáva trest 5+10 a aj do konca zápasu.
     
    58:06
    Slovenskí hokejisti už hrajú zabezpečene a chcú veľmi dopriať čisté konto gólmanovi Kostelnému.
     
    56:30
    Naši nahodili puk do útočného pásma, brankár Voris bol však sebavedomý a bezpečne do lapačky zachytil puk.
     
    55:15
    Fafrákovi sa poza chrbát ukazoval Fehérváry. Fafrákova prihrávka však nakoniec bola stečovaná a musíme ísť s pukom von z pásma.
     
    54:06
    Lotyši už v týchto chvíľach začínajú vkladať všetko svoje úsilie iba do ofenzívy. To je možno aj dôvod, prečo sa naši hráči dlho neocitli pred Vorisom.
     
    53:11
    Fehérváry už tam bol na ľadovej ploche poriadne dlho. Lotyši však dlho zvierali slovenských hokejistov v obrannom pásme. Nakoniec sa Kupcovi podarilo vystreliť puk von.
     
    52:15
    Slovenským hokejistom sa nepodarilo založiť úspešnú akciu. Hrehorčák nedokorčuľoval Kupcovu prihrávku z obranného pásma.
     
    51:35
    Tréner Javorčík pre istotu vzal aj oddychový čas, aby sa mohli jeho zverenci vydýchať.
     
    51:35
    Hra sa v tejto chvíli automaticky presťahuje pred gólmana Kostelného, keďže sa naši hráči dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    51:18
    Liška spätnou prihrávkou k bránkovisku hľadal Fafráka, ktorého dorážka však smerovala mimo bránky.
     
    50:24
    Patrik Hrehorčák medzi kruhmi vystihol rozohrávku súpera, zamieril a švihom prudko strieľal. Tentokrát mu to nevyšlo, strelil do plexiskla.
     
    49:56
    Na nášho gólmana šikovne namieril Ralfs Vjaters. Jeho strela švihom k žrdi však skončila v moci nášho brankára.
     
    49:14
    Naši hráči sa zatiaľ bránia bezpečne. Naša štvorica drží svoje postavenie. Kupcovi sa teraz aj po zisku puku podarilo šikovne vyhodiť puk po mantineli.
     
    48:29
    Trošku sporné vylúčenie. Matúš Havrila neúmyselne atakoval gólmana Janisa Vorisa, dostáva však dve minúty za nedovolené bránenie, pretože došlo k ataku v bránkovisku.
     
    48:17
    Fehérváry odstavil od puku Lotyšov, dopredu sa už tlačil Havrila, no Egle ho následne odzbrojil. Budeme však hrať v oslabení.
     
    47:34
    Slovenskí hokejisti sa aj naďalej pokúšajú o vytvorenie nejakých príležitostí, no pravda je samozrejme aj taká, že nikam sa nemusia ponáhľať.
     
    46:35
    Naši hrajú bezpečne a darí sa im bez problémov odstraňovať puky z nebezpečných priestorov. Diváci v hľadisku sa bavia, hráčom sa naozaj hrá fantasticky v tejto atmosfére.
     
    45:08
    Dostali sme sa do pásma, no Fehérvárymu ušiel puk na modrej čiare a skončilo sa to vyhnaním nášho tímu z útočnej tretiny.
     
    44:35
    Toms Opelts sa pokúsil prekvapiť nášho gólmana strelou z ľavého kruhu. Jakub Kostelný však bol úplne pripravený a s istotou zachytil puk.
     
    44:16
    Pospíšilovi za bránkou teraz mierne zavadzal Fafrák. Naša dvojica si teda teraz mierne nerozumela a Lotyši sa dostali dopredu.
     
    42:56
    Po góle sa niečo dlho riešilo. Nakoniec sa ukázalo, že Filip Krivošík dostal osobný trest v dĺžke 10 minút za nešportové správanie.
    42:56 Martin Fehérváry (SVK) - 4:0
     
    42:56
    Slovensko dalo gól!
    Naši hokejisti využívajú presilovú hru a už je to 4:0! Adam Liška perfektne clonil Vorisovi, ktorý vôbec nič nevidel, a tak ani nijak nedokázal reagovať na strelu MARTINA FEHÉRVÁRYHO, ktorá šla švihom.
    Asistencie: Adam Ružička, Miloš Fafrák.
     
    42:21
    Presilovku bude hrať slovenská reprezentácia. Rudolf Builis si odsedí 2+10 minút za napdnutie hlavy a krku.
     
    41:42
    Köver zatiahol puk do útočného pásma, korčuľoval okolo brány, no následne už veľmi nikoho voľného nájsť nedokázal.
     
    40:44
    Naši sú si vedomí svojej pozície. Zápas majú absolútne vo svojich rukách, len netreba podceniť trojgólové vedenie, pretože je to ešte stále otvorené. Stačí jedna, dve chyby a stav môže byť iný.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná časť hry veľmi priala našim reprezentantom, ktorí zvýšili svoje vedenie. V 27. minúte sa presadil Ružička, následne v 32. minúte pridal gól aj Roman.
    V tejto tretine slovenskí hokejisti jasne prestrieľali Lotyšov, a to pomerom striel 21:2, čo je naozaj absolútna prevaha.
    Tretia tretina sa začína približne o 21:13.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:15
    Liška si vybral medzi kruhmi Korenčíka, ktorému posunul puk. Následná strela bola zblokovaná, Voris bol vedľa brány a puk mieril taktiež mimo.
     
    38:33
    Naši hráči teraz nechali nejaký priestor lotyšským hráčom na vytvorenie útočnej akcie. Súper Slovenska to však veľmi nezužitkoval, odpískaný bol icing.
     
    37:38
    Slovenskí hokejisti opäť príkladne rozobrali lotyšskú defenzívu, ktorá je v tejto tretine takmer bezradná. Teraz to už Kupec riešil jednoducho delovkou spoza kruhu. Voris tentokrát úplne sebavedomo zasiahol lapačkou.
     
    36:23
    Lotyši sa dostali do rýchleho útoku. Sicevs posunul v medzikruží Berzinšovi, ktorý vystreli a Kostelný okamžite musel tasiť svoj betón. Dôležitý zákrok pre nášho gólmana, ktorý dlho nemal žiadnu prácu.
     
    35:20
    Krivošík s Ivanom si pri modrej čiare mierne nerozumeli. Puk sa im zaplietol, Lotyši využili zaváhanie našich a uvoľnili sa.
     
    34:27
    Krivošík prihral na pravý kruh Hrehorčákovi, ktorý už mohol aj strieľať, no ešte sa mu ukazoval aj Žiak pred bránkoviskom a chlapci to už až moc prešpekulovali.
     
    33:43
    Dobrá správa, získavame presilovku. Rudolfs Builis dostáva dve minúty za faul kolenom.
     
    33:42
    Naši opäť v útočnom pásme vyzvŕtali protihráčov. Fafrák následne šikovnou prihrávkou hľadal Lišku, ale úspešnou strelou sa to neskončilo.
     
    32:57
    Kupec si šikovne spracoval prihrávku na modrej čiare. Jeho delovka smerovala na bránku, no gólman Voris si pripísal úspešný zákrok.
     
    31:49
    Lotyši sa po niekoľkých minútach dostali do nášho obranného pásma. Slovenskí hráči ich však zatiaľ bezpečne vytláčajú po mantineli.
     
    31:05
    Tréner Lotyšska si vzal oddychový čas.
    31:05 Miloš Roman (SVK) - 3:0
     
    31:05
    Slovensko dalo gól!
    Po obrovskom tlaku to opäť padlo! Hrehorčák bol opäť na začiatku našej akcie. Obkrúžil bránu, posunul pred bránkovisko MILOŠOVI ROMANOVI, ktorý namieril a následne pekne trafil k pravej žrdi!
    Asistencia: Patrik Hrehorčák.
     
    30:34
    Naši teraz v podstate celú minútu zvierali lotyšských hráčov v ich obrannom pásme. Skvelé vymieňanie puku a pozícií, rozumné prihrávky a aj vytvorené šance. Všetko sa to zakončilo individuálnym pohybom Ružičku pred bránku, ktorého strelu Voris vyrazil.
     
    29:31
    Ivan vypálil od modrej čiary umne na lapačku gólmana Vorisa. Pred bránkou sa snažil dorážať Havrila, no dorazil iba do betónu brankára Lotyšska. Hra bola prerušená.
     
    28:50
    Baláž s Korenčíkom vyrazili do útočného pásma, dostali sa až blízko k Vorisovi, ktorý si musel dať pozor práve na našich mladíkov. Pomohli mu obrancovia a naši teda veľkú príležitosť nemali.
     
    27:56
    Od modrej čiary nepríjemne strieľal Paškausks. Pred bránkou ešte nepríjemnejšie preletel Smirnovs. Gólmanovi Kostelnému puk trošku vypadol, no vzápätí ho dokázal ihneď pokryť.
     
    27:28
    Naši pokračujú aj naďalej aktívne. Hrehorčák spoločne s Krivošíkom aktívne napádali lotyšskú rozohrávku, no protihráči dokázali odolať.
    26:47 Adam Ružička (SVK) - 2:0
     
    26:47
    Slovensko dalo gól!
    Využitá presilovka znamená druhý gól v lotyšskej sieti! Liška na pravom kruhu prenechal ADAMOVI RUŽIČKOVI, ktorý sa priblížil k bráne, namieril a ponad betón prestrelil Vorisa!
    Asistencie: Adam Liška, Adam Žiak.
     
    26:20
    Naši sa ihneď dokázali rozostaviť v útočnom pásme. Ružička si vymieňal pozície s Liškom. Nakoniec to chceli chlapci zakončiť prihrávkou na Ivana, no ten si puk nespracoval.
     
    25:35
    Tak toto už vyzerá lepšie. O osem sekúnd sa začne naša presilovka. Andrejs Kostjuks dostáva dve minúty za držanie.
     
    25:01
    Nepríjemne od modrej pálil Zulevs. Daniel Demo však zablokoval strelu a následne sa slovenským mladíkom podarilo vyhodiť puk.
     
    24:19
    Lotyši sa rozostavili v útočnom pásme. Po pár prihrávkach prišiel zlý pas z hokejky Smirnovsa, ktorý Stacho vypichol.
     
    23:43
    Zbytočný útočný faul od nášho hráča. Za držanie hokejky dostáva dve minúty Marek Korenčík.
     
    23:32
    Naši vyhrali buly v pásme a opäť si vytvorili výbornú príležitosť. Krivošík šikovnou zadovkou našiel Romana pred bránkoviskom, ktorý dorazil, no Voris predsa len uspel v zákroku.
     
    23:13
    Naši si vytvorili výborný tlak v útočnom pásme. Pekne si počkal Ivan na pripraveného Fehérváryho, ktorý po krížnej prihrávke strieľal. no Voris bol pripravený.
     
    22:18
    Urbánek čisto zahral do tela v obrannom pásme a poslal puk von cez celé klzisko. Práve v týchto chvíľach sa na ľad vracia aj vylúčený Ružička.
     
    21:38
    Slovenskí hokejisti získali puk v obrannom pásme po nepresnej prihrávke Berzinša a poslali ho nekompromisne von k Vorisovi.
     
    21:18
    Rozhodcovia konzultovali dlhšie jednu spornú situáciu. Demo vyhodil puk z obranného pásma a nakoniec puk skončil mimo hracej plochy. Vylučovať sa však nebude.
     
    20:36
    Hneď v úvode našej hry v oslabení dobre zapracoval Korenčík, ktorý získal puk v obrannom pásme, vyviezol ho, nahodil a odišiel striedať.
     
    20:20
    Druhú tretinu začneme hrou v oslabení. Za podrazenie si dve minúty odsedí Adam Ružička.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.

     
    V úvode zápasu sme sledovali nervozitu na slovenských hokejkách. Naši sa potrebovali dostať do hernej pohody, z ktorej však následne pramenil gól. V 18. minúte otvoril skóre Havrila.
    Druhá tretina sa začína približne o 20:24.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:42
    Naši zachránili puk v pásme, z ľavého kruhu to skúsil Havrila, no strelu mierne zblokovali lotyšskí hokejisti. Voris teda nemal takú náročnú prácu.
     
    19:12
    Aj náš gólman Jakub Kostelný mal po dlhšej chvíli nejaký zákrok. Spoza obrancu to na neho skúšal Ralfs Vjaters, no náš gólman jasne ukázal svoj betón.
     
    18:45
    Miloš Fafrák to skúsil individuálne. Dostal sa do útočného pásma po strede ihriska. Už aj naprahoval medzi kruhmi, no dvojica Lotyšov ho zablokovala.
     
    17:47
    Slovenskí hokejisti sa, zdá sa, dostanú do pohodového tempa a budú môcť naďalej pokračovať v ceste za ziskom troch bodov. Dôležité je úspešne ukončiť prvú tretinu.
    17:05 Matúš Havrila (SVK) - 1:0
     
    17:05
    Slovensko dalo gól!
    Je to tam! Slovensko otvára skóre stretnutia a dostáva sa do vedenia! Hrehorčák potiahol akciu po pravom krídle, zbavil sa troch Lotyšov, hodil to pred bránu, kde bol pripravený MATÚŠ HAVRILA a jeho dorážka skončila v bráne!
    Asistencie: Patrik Hrehorčák, Pavol Regenda.
     
    16:21
    Lotyši už sú v pätici, a tak môžeme konštatovať, že našim hokejistom sa nepodarilo využiť prvú presilovku. Po icingu hostí sa však dostávame opäť pred Janisa Vorisa.
     
    15:27
    Korenčík niečo zamýšľal spoločne s Pospíšilom. Nakoniec si však mierne nerozumeli a Lotyši puk získali. Musíme začať spoza Kostelného.
     
    14:50
    Köver prihral o zadný mantinel Urbánkovi, ktorý následne Vorisa prekvapiť nedokázal. Naši ešte dokázali udržať pásmo.
     
    14:06
    Vypýtali sme si prvú presilovku v zápase. Regnars Udris dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    13:18
    Ružička sa snažil odpútať od protihráča, následne vystrelil spomedzi kruhov, no zakončenie nebolo razantné. Následne sme videli dobrú spoluprácu medzi Liškom a Ružičkom. Liškova strela len tak tak neprenikla pomedzi Vorisove betóny.
     
    12:33
    Puk sa v medzikruží dostal na hokejku Stacha, ktorý si ho ešte pripravoval, lebo ho nemal pod kontrolou, no lotyšský obranca Krollis ho odzbrojil.
     
    12:05
    Po dlhšom čase sme videli slovenskú akciu. Pospíšil sa dostal dopredu po ľavom krídle, vystrelil z kruhu a gólman Voris si pripísal pre seba prvý zákrok.
     
    11:40
    Opelts vybojoval puk v útočnom pásme, posunul Udrisovi na modrú čiaru, ktorý z prvej príklepom pálil. Puk letel ďaleko vedľa brány.
     
    10:47
    Gegeris prenechal puk Smirnovsovi na ľavom kruhu a ten následne nahadzoval. Gólman Kostelný sa puku predsa len dotkol.
     
    10:13
    Na našich hráčoch je vidieť, že sú akísi rozpačití a nedostali sa zatiaľ do dobrého tempa. Teraz sme sa previnili icingom a vhadzovať sa bude pred Kostelným.
     
    09:35
    Fehérváry šikovnou prihrávkou našiel Havrilu na modrej čiare. Puk sa mu však odrazil od hokejky a nemohol pokračovať ďalej.
     
    08:28
    Po dlhšom čase sme sa dostali do útočného pásma. Dúžek našiel prihrávkou Kövera na pravom kruhu, no ten sa napokon k strele nedostal. Pripomínam, že stálo je to bez strely na Vorisa.
     
    07:40
    Riskantne to teraz urobili naši hokejisti za Kostelným, puk sa odrazil nepríjemne pred Kostelného. Slovenskí hráči to však dokázali vyriešiť.
     
    06:45
    Lotyši prekvapili Lišku v našom obrannom pásme a snažili sa rozvinúť útok. Niks Krollis obkrúžil bránu, ale následne už Jasunovsa pred bránkou nenašiel.
     
    05:51
    Lotyši zatiaľ vysielajú na Kostelného iba také propagačné strely. Udialo sa tak aj teraz po pokuse Berzinša, ktorý to skúšal zo stredného pásma. Náš gólman pripravený.
     
    05:07
    Pospíšil šikovne vytiahol puk z obranného pásma a posúval ďalej na Urbánka na ľavé krídlo. Lotyšskí obrancovia však už potom boli pri ňom a Urbánek to mal ťažké.
     
    04:11
    Lapiks nepríjemnou prihrávkou medzi kruhy našiel Viktorsa Jasunovsa, ktorý vystrelil spoza obrancu. Puk letel našťastie mimo a Kostelný zasahovať nemusel.
     
    03:42
    Slovenskí hokejisti rozvíjali akciu po ľavej strane, ale veľmi sa im to nepodarilo. Prihrávku Kupca nezachytil nik a rozhodcovia odpískali zakázané uvoľnenie.
     
    03:22
    Fehérváry vypichol puk protihráčom pred modrou čiarou. Lotyšskí hokejisti následne strmhlav vnikli do pásma a bol odpískaný ofsajd.
     
    02:43
    Našim sa nepodarilo plynule prejsť do útočného pásma. Hráči Lotyšska puk získali, iba ho nahodili do tretiny a odišli striedať. Slováci túto chvíľu využili tiež.
     
    02:15
    Lotyši sa zmocnili puku v strednom pásme a vyrazili dopredu. Lapiks potiahol puk po pravom krídle a zľahka nahodil na Kostelného. Slovenskému gólmanovi vypadol puk, no okamžite ho prikryl.
     
    01:28
    Hrehorčák si spracoval prihrávku pri mantineli od Žiaka a zatiahol puk do pásma. V rohu klziska však oň prišiel a Lotyši sa pokúsili ísť dopredu.
     
    00:53
    Na ľad sa už dostali aj členovia druhej formácie. Po strele Berzinša ešte zo stredného pásma gólman Kostelný zachytil puk do lapačky.
     
    00:14
    Naši vyhrali vhadzovanie a dostali sa už aj do útočného pásma. Ružička prvýkrát vystrelil od modrej čiary a gólman Voris si pripísal aj prvý jednoduchý zákrok.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Popradský štadión by mal byť dnes opäť vypredaný, a tak sa znovu teda môžeme tešiť na fantastickú kulisu.
     
    Na ľad už nastupujú oba tímy. Slováci budú dnes hrať v bielych dresoch, Lotyši v tmavočervených.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Kostelný (Sklenár) – Ivan, Fehérváry (C), Kupec (A), Žiak, Korenčík, Dúžek, Demo – Ružička, Fafrák, Liška (A) – Miloš Roman, Krivošík, Hrehorčák – Köver, Pospíšil, Urbánek – Stacho, Havrila, Regenda – Baláž.

    Lotyšsko: Voris (Rauza) – Karkls, Smons, Kostjuks, Krollis, Udris, Žulevs, Bergmanis, Barkans – Smirnovs (C), Gegeris (A), Paškausks – Egle, Berzinš (A), Sičevs – Opelts, Vjaters, Petrovs – Builis, Lapiks, Jašunovs.

    Rozhodca: Heikkinen, Iwert – Caillot, Hancock.

     
    Tabuľka skupiny A po štyroch hracích dňoch
    1. Fínsko, 3 Z, 3 V, 17:7, 9 bodov
    2. Kanada, 2 Z, 1 V, 1 VP, 8:4, 5 bodov
    3. Švajčiarsko, 2 Z, 1 V, 1 P, 5:5, 3 body
    4. Slovensko, 2 Z, 1 PP, 1 P, 7:9, 1 bod
    5. Lotyšsko, 3 Z, 3 P, 3:15, 0 bodov
     
    Prajem vám príjemný veľkonočný večer a vítam vás pri sledovaní Majstrovstiev sveta v hokeji hráčov do 18 rokov. Slovenskí hokejisti dnes budú o 19:30 hrať s rovesníkmi z Lotyšska.

    Slovenskí hokejisti sú po dvoch zápasoch v skupine A na 4. mieste s jedným bodom a skóre 7:9. Naši v úvodných dvoch stretnutiach čelili súperom vysokej kvality, najprv hrali proti Fínsku a následne proti Kanade. Fínsku naši hokejisti podľahli 4:5, no predviedli skvelý výkon. V zápase dokonca vyhrávali 4:3, no nakoniec Fíni ukázali svoju hokejovú vyspelosť a zvíťazili práve oni. V druhom zápase na našich hráčov čakal ďalší ťažký súper, a to Kanada. Javorové listy boli veľmi nepríjemné. Naši sa dostali do vedenia po góle Lišku, Kanaďania však v závere prvej tretiny predviedli gólovú smršť a otočili na 3:1. Slovenskí hokejisti sa však nevzdali, bojovali a s pomocou vynikajúceho publika vyrovnali na 3:3. Zápas putoval do predĺženia, v ktorom však rozhodol Mattheos a naši získali aspoň jeden bod, ktorý je veľmi cenný.

    Lotyšská reprezentácia je po troch zápasoch na úplnom dne tabuľky skupiny A so žiadnym bodom a skóre 3:15. Lotyši v úvode turnaja podľahli Kanade 1:4, následne so Švajčiarmi prehrali 4:0 a včera s obhajcom trofeje Fínska prehrali vysoko 2:7 a ak ešte chcú hrať štvrťfinále, zápas proti Slovensku musia nutne vyhrať.
     
    Majstrovstvá sveta hráčov do 18 rokov sa v roku 2017 konajú na Slovensku. Slovenskí diváci môžu na vlastné oči vidieť budúce hviezdy NHL. Desať najlepších reprezentačných výberov dorastencov bojuje v Poprade a Spišskej Novej Vsi o medaily na 19. svetovom šampionáte tejto vekovej kategórie. Slovensko MS hráčov do 18 rokov hostí druhýkrát v histórii, premiérovo sa takýto turnaj konal v Piešťanoch a Trnave v apríli 2002.

    Súboje v základnej A-skupine hostí Poprad a okrem domáceho Slovenska sa tu predstavia aj výbery Fínska, Kanady, Švajčiarska a Lotyšska. V B-skupine v Spišskej Novej Vsi štartujú USA, Švédsko, Rusko, Česko a Bielorusko. Prvá časť turnaja vyvrcholí v utorok 18. apríla, do štvrtkového štvrťfinále postúpia po štyri najúspešnejšie mužstvá z oboch skupín. Vo štvrtok 20. apríla sa začne aj séria o udržanie pre piate družstvá v oboch základných skupinách. Poprad aj Spišská Nová Ves budú hostiť po dve štvrťfinálové zápasy, víkendové semifinále, finále a duel o bronz sa uskutočnia v Poprade.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:30.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 18. Havrila (Hrehorčák, Regenda), 27. Ružička (Liška, Žiak), 32. Miloš Roman (Hrehorčák), 43. Fehérváry (Ružička, Fafrák)


    Slovensko: Kostelný (Sklenár) – Ivan, Fehérváry (C), Kupec (A), Žiak, Korenčík, Dúžek, Demo – Ružička, Fafrák, Liška (A) – Miloš Roman, Krivošík, Hrehorčák – Köver, Pospíšil, Urbánek – Stacho, Havrila, Regenda – Baláž.
    Lotyšsko: Voris (Rauza) – Karkls, Smons, Kostjuks, Krollis, Udris, Žulevs, Bergmanis, Barkans – Smirnovs (C), Gegeris (A), Paškausks – Egle, Berzinš (A), Sičevs – Opelts, Vjaters, Petrovs – Builis, Lapiks, Jašunovs.

    Rozhodca: Heikkinen, Iwert – Caillot, Hancock