Fínsko – Švajčiarsko 5:1 (kon.) | USA – Rusko 5:4 (kon.) | Kanada – Slovensko 4:3 (po pr.)
Švédsko – Česko 3:2 (kon.)
koniec
Fínsko
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
Švajčiarsko
Sobota 15.04.2017, 15:38 • Zimný štadión mesta Poprad • Majstrovstvá sveta U18 • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.
     
    Vítam vás pri sledovaní Majstrovstiev sveta hráčov do 18 rokov, ktoré sa v roku 2017 konajú na Slovensku. Slovenskí diváci budú teda môcť na vlastné oči vidieť budúce hviezdy NHL. Desať najlepších reprezentačných výberov dorastencov bude v Poprade a Spišskej Novej Vsi bojovať o medaily na 19. svetovom šampionáte tejto vekovej kategórie. Slovensko MS hráčov do 18 rokov hostí druhýkrát v histórii, premiérovo sa takýto turnaj konal v Piešťanoch a Trnave v apríli 2002.

    Súboje v základnej A-skupine bude hostiť Poprad a okrem domáceho Slovenska sa v nej predstavia výbery Fínska, Kanady, Švajčiarska a Lotyšska. V B-skupine v Spišskej Novej Vsi budú štartovať USA, Švédsko, Rusko, Česko a Bielorusko. Prvá časť turnaja vyvrcholí v utorok 18. apríla, do štvrtkového štvrťfinále postúpia po štyri najúspešnejšie mužstvá z oboch skupín. Vo štvrtok 20. apríla sa začne aj séria o udržanie pre piate družstvá v oboch základných skupinách. Poprad aj Spišská Nová Ves budú hostiť po dve štvrťfinálové zápasy, víkendové semifinále, finále a duel o bronz sa uskutočnia v Poprade.
     
    Prajem vám príjemné sobotňajšie popoludnie a vítam vás pri pokračovaní Majstrovstiev sveta v hokeji hráčov do 18 rokov. V dnešnom zápase skupiny A o 15:30 proti sebe nastúpia výbery Fínska a Švajčiarska.

    Fínski hokejisti vstúpili do turnaja víťazstvom, ktoré sa však nerodilo ľahko. Obhajca trofeje sa v prvom stretnutí na šampionáte postavil proti reprezentantom Slovenska. Spočiatku to vyzeralo tak, že Suomi jednoznačne zvíťazia a o nejakých problémoch nebude reč. Fínsko po góloch Vesalainena, Talvitieho a opäť Vesalainena viedlo 0:3 v polovici druhej tretiny. Slovenskí hokejisti však tak rýchlo nezložili zbrane a dokázali skóre stretnutia excelentne otočiť na 4:3. Na konci druhej tretiny vyrovnal Ylonen a definitívny výsledok bol stanovený napokon v tretej tretine. O výhre fínskych mladíkov rozhodol gólom z 53. minúty zápasu Talvitie. Fínsko zvíťazilo 4:5 a získalo prvé tri body.

    Švajčiari prvýkrát vybehli na popradský ľad až včera, keďže až v druhom hracom dni odohrali prvé turnajové stretnutie. Predstavili sa proti rovesníkom z Lotyšska, ktorí už mali v nohách jeden zápas s Kanadou. Švajčiari boli veľmi dobre na svojho súpera pripravení, čo sa odrazilo aj na ich výkone. Lotyšov veľmi pred brankára nepúšťali a taktiež premieňali dôležité šance. Švajčiarsko po dvoch góloch Eggenbergera, zásahu Kuraševa a Sigrista zdolalo Lotyšsko 4:0.

     
    Úvodné zostavy:

    Fínsko: Luukkonen (Lehtinen) – Utunen, Heiskanen, E. Teräväinen, Isiguzo, Anttalainen, Latvala, Räsänen – Vesalainen (A), Ikonen, Virtanen (C) – Talvitie, Ylönen, Kotkaniemi (A) – Koskenkorva, Kupari, Aalto – Engberg, Maansaari, Nyman.

    Švajčiarsko: Zaetta (Trudel) – Geisser (C), Gross, Barandun, Berni, Le Coultre, Matewa, Schüpbach – Müller, Hischier (A), Eggenberger – Simic, Weibel, Kurashev (A) – Patry, Sigrist, Kohler – Leuenberger, Döpfner, Riat – Petrig.

    Rozhodca: Holm, Nikolić – Hancock, Ondráček.
     
    Hokejisti oboch krajín práve v tejto chvíli prichádzajú na ľad. Fíni budú hrať v bielych dresoch, hráči Švajčiarska v červených.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:18
    Fínski hokejisti vyhrali úvodné buly a po nahodení puku do útočného pásma sa ihneď snažili dostať do zakončenia.
     
    00:41
    Fíni vyštartovali do ďalšieho útoku. Po strede ihriska potiahol puk Ikonen a prihral ho na ľavé krídlo Vesalainenovi. Jeho strelu zneškodnil Zaetta.
     
    01:24
    Virtanen sa zabrzdil s pukom pri mantineli a posunul ho na modrú čiaru Isiguzovi. Jeho strelu švihom bez problémov do lapačky zachytil švajčiarsky gólman.
     
    01:55
    Fíni zastavili vo svojom obrannom pásme pokus Švajčiarov o útok. Následne sa švajčiarski hokejisti pokúsili o ďalší útok, ale po nepresnej prihrávke sa pískal icing.
     
    02:46
    Švajčiari prvýkrát pobudli nejaký čas v útočnom pásme. Od modrej čiary nahadzoval Gross, no jeho pokus bol zblokovaný.
     
    03:24
    To, čo teraz predviedol fínsky hráč Joni Ikonen, sa len tak nevidí. Šikovne prekorčuľoval cez stredné pásmo a nádhernou sťahovačkou sa zbavil švajčiarskeho obrancu a zakončil. Mieril však mimo.
     
    04:11
    Do útoku sa zase na opačnej strane hnal Philipp Kurashev, ktorý však cez Utunena medzi kruhmi neprešiel.
     
    04:36
    Koskenkorvovi korčuľoval medzi kruhy Kotkaniemi, ktorému sa snažil aj puk posunúť. Koniec koncov sa to aj podarilo, no strela z prvej bola nepresná.
     
    05:38
    Fíni si počkali na čerstvé sily zo striedačky a s rozohrávkou to veľmi nenáhlili. Napokon to však až zbytočne špekulovali a skončilo sa to zakázaným uvoľnením.
     
    06:05
    Jednoduchá akcia Švajčiarov. Müller posunul medzi kruhy Hischierovi, ktorý si pripravil puk a švihom vystrelil. Puk skončil vo výstroji gólmana Luukkonena.
     
    06:46
    Fíni sa trošku krkolomne dostali do útočného pásma. Napokon sa Nymanovi podarilo vystreliť, ale zakončenie to bolo nepresné.
     
    06:48
    Fínsko si zahrá prvú presilovú hru. Nico Gross po predchádzajúcom incidente dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    07:13
    Suomi vyhrali buly v útočnom pásme. Prvú akciu rozbehli cez pravý kruh na Ikonena, ktorý však mieril vedľa.
     
    07:28
    Fínsko dalo gól!
    Fínska presilovka je okamžite využitá! Ikonen posunul krížom na pravý kruh Talvitiemu, ktorý ani neváhal a ihneď naservíroval pred bránku voľnému LINUSOVI NYMANOVI, ktorý do prázdnej bránky iba doklepol puk.
    Asistencie: Aarne Talvitie, Joni Ikonen.
    07:28 Linus Nyman (FIN) - 1:0
     
    08:32
    Hlavný rozhodca prerušil hru, keďže puk vyletel von z hracej plochy. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    08:52
    Teemu Engberg to skúsil veľmi jednoducho a umne. Vykorčuľoval po ľavom krídle a spoza obrancu švihom vystrelil. Zaetta musel betónmi reagovať.
     
    09:50
    Prvýkrát budú v početnej výhode aj Švajčiari. Joni Ikonen dostáva menší trest za hákovanie.
     
    10:30
    Helvéti síce vyhrali buly v útočnej tretine, ale ani raz Luukkonena neohrozili. Vytvorili sľubnú kombináciu, ktorá sa však skončila nepresnou prihrávkou a Fíni sa oslobodili.
     
    11:12
    Kurashev to vzal na seba a vnikol do útočného pásma individuálne. Fínski obrancovia ho odstavili od puku a opäť vyhodili.
     
    11:45
    Luukkonen sa musel mať na pozore až počas nepríjemnej strely z hokejky Geissera od modrej. Puk však napokon letel tesne vedľa.
     
    12:20
    Švajčiari založili útočnú akciu, ktorá možno neskončila podľa predstáv. Puk sa síce dokĺzal k Luukkonenovi, no bolo to po nepresnej prihrávke. Švajčiarsko však má aspoň buly v pásme.
     
    12:53
    Fíni síce získali puk v strednom pásme po chybe Švajčiarov, no veľmi to využiť nedokázali. Puk iba nahodili do pásma, kde ho už zachytil Zaetta.
     
    13:36
    Fínom sa síce podarilo vniknúť do útočného pásma, ale nie úplne v súlade s pravidlami. Čiaroví rozhodcovia totižto museli pískať ofsajd.
     
    14:30
    Hischier korčuľoval poza fínsku bránku a hľadal niekoho medzi kruhmi. Fíni však boli rozostavení účinne a nedovolili, aby prenikla akákoľvek prihrávka.
     
    15:18
    Engberg to skúsil individuálne. Do pásma mu síce tesne vbehol Maansaari, ale čiaroví rozhodcovia sa tento hraničný ofsajd odpískať nerozhodli.
     
    16:14
    Fínsko dalo gól!
    Nevinne vyzerajúca akcia však znamená druhý gól vo švajčiarskej sieti. Ikonen posunul medzi kruhy na Vesalainena, ktorý si počkal na správny moment, vystrelil a jeho šikovnú strelu tečoval LINUS NYMAN!
    Asistencia: Kristian Vesalainen, Joni Ikonen.
    16:14 Linus Nyman (FIN) - 2:0
     
    17:50
    Švajčiari po druhom inkasovanom góle trochu zmenili svoj herný prejav a robia Fínom problémy. Na trikrát sa im podarilo zachrániť útočné pásmo. Akcia sa skončila strelou Kurasheva spomedzi kruhov, ktorú Luukkonen vykryl.
     
    18:52
    Vesalainen sa dostal po ľavom krídle dopredu a pokúsil sa vystreliť. Puk však letel úplne vedľa bránky.
     
    19:32
    V nasledujúcich sekundách sa šikovnou akciu prezentoval aj kapitán Talvitie. Vnikol do pásma a spomedzi kruhov vystrelil. Zaetta nastavil svoje betóny a zakročil.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodná tretina bola viacmenej v réžii fínskych hokejistov a Linusa Nymana, ktorý sa presadil v 8. a 17. minúte. Suomi vedú po prvje tretine 2:0.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:36
    Hokejisti Fínska vyhrali úvodné buly v prostrednej tretine a snažili sa dostať dopredu. Švajčiari ich však do pásma nepustili.
     
    21:33
    Ylonen podržal puk v útočnom pásme a šikovne ho posunul na modrú čiaru Latvalovi. Jeho strela bola svižná, no letela vedľa.
     
    22:21
    Fíni si vytvorili príležitosť. Heiskanen nahadzoval puk na bránku. Zaetta nemal puk úplne pod kontrolou a dorážať sa teda snažil Koskenkorva. Nakoniec však nezakončil akciu gólom.
     
    23:24
    Fínska akcia bola prerušená v strednom pásme, keďže to zaváňalo riadnym ofsajdom. A napokon sa aj tak udialo, čiaroví rozhodcovia hru právom prerušili.
     
    24:08
    Vesalainen sa prekorčuľoval do pásma po pravom krídle. Tlačil sa blízko k bráne, odkiaľ však napokon nič nevyťažil a ešte mu aj protihráči vypichli puk.
     
    24:44
    Švajčiari veľmi zle rozohrali, čo takmer zužitkovali fínski hráči! Talvitie sa dostal k puku medzi kruhmi a ocitol sa vo výbornej pozícii. Trošku však spanikáril a vypálil iba do stredu brány, kde bol celým telom rozložený Zaetta.
     
    25:39
    Kotkaniemi z rohu klziska našiel medzi kruhmi Kupariho, ktorému naservíroval puk a sledovali sme strelu z prvej. Zaetta sa rýchlo presunul, ale zasahovať napokon nemusel, keďže strela letela vedľa.
     
    26:39
    Nahodený puk z fínskych hokejok smerom do útočného pásma veľa nebezpečenstva neznamenal. Zmocnili sa ho prakticky okamžite Švajčiari.
     
    27:29
    Vesalainenovi korčuľoval pred bránku Ikonen. Táto spolupráca napokon nebola úspešná, keďže Švajčiari si všimli pohyby týchto dvoch nebezpečných fínskych útočníkov, a tak priestor pred bránkou pozorne bránili.
     
    28:09
    Hischier od zadného mantinelu perfektne pred bránkoviskom našiel Keija Weibela. Weibel následne vypálil z prvej a Luukkonen si po dlhšom čase siahol na puk.
     
    29:05
    Švajčiarske založenie útoku v týchto chvíľach nemalo ani hlavu, ani pätu. Skončilo sa najhoršie, ako len mohlo, a to zakázaným uvoľnením.
     
    30:01
    Sigrist prihrávkou medzi kruhy síce našiel Nica Hischiera, no proti nemu stál fínsky obranca Teräväinen, ktorý nedovolil švajčiarskemu útočníkovi vystreliť a nakoniec ho aj čisto obral o puk.
     
    30:58
    Sympatickú akciu predviedol aj Philipp Kurashev, ktorý zakončil svoj pohyb strelou z pravého kruhu. Luukkonen vyrazil betónom.
     
    31:40
    Suomi sa dostali do útočného pásma a rozbehli akciu. Od modrej sa podarilo vystreliť Rasanenovi. Jeho strela švihom však letela vedľa.
     
    32:14
    Fínsko dalo gól!
    Fíni získavajú trojgólový náskok! Kupari nedal v obrannom pásme dýchať Grossovi, šikovne ho obral o puk a prihral medzi kruhy JESPERIMU KOTKANIEMIMU. Na jeho následnú strelu švihom k žrdi nemal Zaetta nárok!
    Asistencia: Rasmus Kupari.
     
    33:19
    Fínsko dalo gól!
    Nádherná akcia Suomi znamená štvrtý gól v švajčiarskej sieti! Vesalainen potiahol akciu do pásma, vymiešal obrancu a v medzikruží prenechal Nymanovi. Ten sa neulakomil, všimol si ku bránke korčuľujúceho JONIHO IKONENA, prihral mu puk a ten už iba cez ležiaceho Zaettu bezpečne zakončil do brány!
    Asistencie: Linus Nyman, Kristian Vesalainen.
     
    34:04
    Fíni neúnavne pokračujú v hraní svojej hry aj naďalej. Tento raz sa chcel šikovne na modrej čiare uvoľniť Virtanen, no tesne sa ofsajdu nevyhol. Hra bola prerušená.
     
    34:27
    Azda jedna z prvých striel na fínsku bránu. Individuálne to skúsil Stephane Patry, ktorý vykorčuľoval po strede, prehodil si puk na ľavú stranu a vystrelil. Luukkonen vytiahol lapačku a s prehľadom zachytil strelu.
     
    35:39
    Jedna z ďalších oku lahodiacich fínskych akcií. Ikonen na seba naviazal dvoch švajčiarskych korčuliarov a následne posunul pred bránku Nymanovi, ktorý vystrelil z prvej. Zaetta tentokrát úspešne použil svoj betón.
     
    36:43
    Talvitie nahodil puk od modrej čiary na bránku, pred ktorou clonila hŕstka Fínov. Zaetta ani nevedel ako, no predsa sa mu podarilo puk vyraziť.
     
    37:24
    Fíni už azda dve minúty zvierajú svojho súpera v útočnom pásme. Keďže v druhej tretine majú tímy ďalej svoju striedačku, Švajčiari nestihli už poriadne dlhý čas prestriedať.
     
    38:30
    Mladí Helvéti opäť po dlhšom čase v útočnej tretine. Luukkonenovu pripravenosť vyskúšal ľahkou strelou Matewa. Fínsky brankár strelu zachytil a nechal hru, aby bola prerušená.
     
    39:11
    Teraz Fíni nechali priveľa priestoru Andreasovi Dopfnerovi, ktorý sa šikovne dostal blízko k bráne z ľavej strany a aj vystrelil. Zakončenie letelo tesne vedľa brány, možno ho aj Luukkonen jemne tečoval.
     
    40:00
    Švajčiari zároveň začnú tretiu tretinu presilovkou. Joni Ikonen dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná časť hry bola opäť v réžii fínskych hráčov, ktorým sa podarilo zveľadiť svoje vedenie. V 33. minúte skóroval Kotkaniemi a hneď o minútu na to sa presadil aj Ikonen. Stav je po dvoch tretinách 4:0.
    Tretia dvadsaťminútovka sa začína približne o 17:10.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:01
    Od začiatku tretej tretiny v bránke Švajčiarska nastupuje Beat Trudel. Brankár Zaetta "dosedí" zápas na striedačke.
     
    41:12
    Švajčiari zároveň otvárajú tretiu dvadsaťminútovku prostredníctvom presilovej hry, ktorá im však zatiaľ nevychádza. Fíni svojho súpera do týchto chvíľ nepustili, aby sa usadil v pásme.
     
    42:16
    Joni Ikonen predviedol svoje individuálne prednosti. Vrhol sa s pukom pomedzi troch hráčov, pomocou kľučiek sa vymotal a následne strieľal. Zakončenie už presné nebolo.
     
    42:58
    Švajčiarom sa podarilo vyhnať hokejistov Fínska von z obranného pásma. Následne Suomi veľmi pri rozohrávke nerozmýšľali. Skončilo sa to icingom.
     
    43:44
    Fíni založili útok po ľavom krídle. Na jeho konci bol kapitán Aarne Talvitie, ktorý aj ohrozil Trudela z ľavého kruhu. Strelu švajčiarsky gólman vyrazil vyrážačkou.
     
    44:35
    Už to zaváňalo prvým gólom vo fínskej sieti. Riat si ideálne nakorčuľoval na prihrávku pred bránku. Kurashev mu ju aj poslal, no Riat ju nezasiahol úplne dobre.
     
    45:51
    Fínski hokejisti iba nahodili puk do útočného pásma a rozhodli sa ísť striedať. Švajčiari majú puk za bránkou a taktiež čakajú na nové sily.
     
    46:26
    Fíni sa zmocnili puku a ihneď zapojili svoje ofenzívne chúťky. Príležitosť na zakončenie dostal obranca Eero Teräväinen, ktorého pokus Trudel vyrazil.
     
    47:40
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari si otvárajú strelecký účet v tomto stretnutí! Hischier prihral medzi kruhy Matewovi, ktorý pálil z prvej. Fínska defenzíva ostala mierne rozhodená, čo využil NICOLAS MULLER, ktorý dorazil puk do odkrytej brány!
    Asistencie: Lucas Matewa, Nico Hischier.
    47:40 Nicolas Müller (SUI) - 4:1
     
    47:53
    Fínsko dalo gól!
    Hneď vzápätí však Fíni strieľajú piaty gól! Kotkaniemi zatiahol puk do pásma a prenechal ho na modrú čiaru OTTOVI LATVALOVI, ktorý prudkou strelou švihom poriadne prekvapil nepripraveného Trudela!
    Asistencie: Jesperi Kotkaniemi, Santeri Virtanen.
    47:53 Otto Latvala (FIN) - 5:1
     
    48:49
    Následne sa do ďalšej príležitosti dostali švajčiarski hráči. Sven Leuenberger získal puk po zaváhaní Fínov v rozohrávke, natlačil sa bekhendom a vystrelil. Luukkonen musel likvidovať.
     
    50:23
    Fínski hráči sa dostali do prečíslenia troch proti dvom. Puk do pásma zatiahol Virtanen, no následne presnú prihrávku svojmu spoluhráčovi nedal. Švajčiari si teda mohli oprávnene vydýchnuť.
     
    50:53
    Švajčiarsko bude hrať presilovú hru a môže sa pokúsiť o zníženie. Hráčska lavica Fínska dostáva trest za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si ho Jesperi Kotkaniemi.
     
    51:35
    Kohler strieľanou prihrávkou hľadal svojho spoluhráča Sigrista medzi kruhmi. Ten aj čakal takýto nejaký akt, no puk tečoval iba vedľa bránky.
     
    52:18
    Ďalšia švajčiarska rozohrávka cez stredné pásmo skrz Kurasheva neskončila úspešne. Puk v obrannom pásme Fínska zachytil Anttalainen a poslal ho obratom cez celé klzisko.
     
    52:58
    Práve v momente, keď na ľadovú plochu naskakoval vylúčený fínsky hráč sa v dobrej možnosti ocitol Alex Simic. Už aj dvíhal ruky po strele, no Luukkonen napokon mal puk vo výstroji!
     
    53:34
    Jesse Ylonen sa pretlačil do zakončenia spomedzi kruhov. Jeho strela však napokon skončila na brankárovi Trudelovi a Švajčiari môžu následne rozohrať.
     
    54:49
    Nico Hischier získal rýchlosť vďaka súvislému pohybu po pravom krídle. Prenikol bez problémov do pásma a vystrelil z kruhu. Luukkonen bol pripravený zakročiť.
     
    55:32
    Presilovka pre fínske mužstvo. Nando Eggenberger dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    56:01
    Rýchla fínska kombinácia. Švajčiari zabudli na Ikonena úplne voľného na ľavom kruhu, ktorému šikovne letiacu prihrávku poslal Nyman. Následná strela z prvej však skončila iba na plexiskle.
     
    56:49
    Fíni šikovne kombinujú v útočnom pásme a hrajú si ničím nerušenú svoju hru. Ylonen naservíroval krížom Kotkaniemimu, ktorý vypálil z prvej. Bránu netrafil.
     
    57:28
    Na konci presilovej hry sme mali možnosť vidieť strelu od Teräväinena, ktorá letela mimo. Dá sa konštatovať, že Suomi takmer celú presilovú hru boli nasťahovaní v okolí Trudela.
     
    58:38
    Švajčiari sa po dlhšom čase dostali pred Luukkonena a o niečo sa pokúsili. Skalopevná fínska defenzíva však bola pripravená aj tento raz.
     
    59:18
    Švajčiari sa v závere zápasu ešte o niečo pokúsili, ale Fíni puk vo svojom obrannom pásme získali bezpečne na svoje hokejky. Zápas sa viacmenej iba dohráva.
     
    Koniec zápasu.
     
    Tretia tretina priniesla po jednom góle na oboch stranách. Švajčiarom sa podarilo znížiť v 48. minúte po góle Müllera, ale ihneď sme videli aj odpoveď v podobe zásahu Latvalu, ktorý upravil na konečných 5:1.
    Celý zápas bol viacmenej v rukách Fínov, ktorí vcelku ľahko získali ďalšie tri body a už ich majú na konte šesť.

    Vo večernom zápase tu na popradskom zimnom štadióne uvidíme súboj našej reprezentácie proti výberu Kanady. Stretnutie sa začína o 19:30. (17:39:45)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 8. Nyman (Talvitie, Ikonen), 17. Nyman (Vesalainen, Ikonen), 33. Kotkaniemi (Kupari), 34. Ikonen (Nyman, Vesalainen), 48. Latvala (Kotkaniemi, Virtanen) – 48. Müller (Matewa, Hischier)


    Fínsko: Luukkonen (Lehtinen) – Utunen, Heiskanen, E. Teräväinen, Isiguzo, Anttalainen, Latvala, Räsänen – Vesalainen (A), Ikonen, Virtanen (C) – Talvitie, Ylönen, Kotkaniemi (A) – Koskenkorva, Kupari, Aalto – Engberg, Maansaari, Nyman.
    Švajčiarsko: Zaetta (41. Trudel) – Geisser (C), Gross, Barandun, Berni, Le Coultre, Matewa, Schüpbach – Müller, Hischier (A), Eggenberger – Simic, Weibel, Kurashev (A) – Patry, Sigrist, Kohler – Leuenberger, Döpfner, Riat – Petrig.

    Rozhodca: Holm, Nikolić – Hancock, Ondráček