Fínsko – Švajčiarsko 5:1 (kon.) | USA – Rusko 5:4 (kon.) | Kanada – Slovensko 4:3 (po pr.)
Švédsko – Česko 3:2 (kon.)
koniec
Fínsko
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
Švajčiarsko
Sobota 15.04.2017, 15:38 • Zimný štadión mesta Poprad • Majstrovstvá sveta U18 • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tretia tretina priniesla po jednom góle na oboch stranách. Švajčiarom sa podarilo znížiť v 48. minúte po góle Müllera, ale ihneď sme videli aj odpoveď v podobe zásahu Latvalu, ktorý upravil na konečných 5:1.
    Celý zápas bol viacmenej v rukách Fínov, ktorí vcelku ľahko získali ďalšie tri body a už ich majú na konte šesť.

    Vo večernom zápase tu na popradskom zimnom štadióne uvidíme súboj našej reprezentácie proti výberu Kanady. Stretnutie sa začína o 19:30. (17:39:45)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:18
    Švajčiari sa v závere zápasu ešte o niečo pokúsili, ale Fíni puk vo svojom obrannom pásme získali bezpečne na svoje hokejky. Zápas sa viacmenej iba dohráva.
     
    58:38
    Švajčiari sa po dlhšom čase dostali pred Luukkonena a o niečo sa pokúsili. Skalopevná fínska defenzíva však bola pripravená aj tento raz.
     
    57:28
    Na konci presilovej hry sme mali možnosť vidieť strelu od Teräväinena, ktorá letela mimo. Dá sa konštatovať, že Suomi takmer celú presilovú hru boli nasťahovaní v okolí Trudela.
     
    56:49
    Fíni šikovne kombinujú v útočnom pásme a hrajú si ničím nerušenú svoju hru. Ylonen naservíroval krížom Kotkaniemimu, ktorý vypálil z prvej. Bránu netrafil.
     
    56:01
    Rýchla fínska kombinácia. Švajčiari zabudli na Ikonena úplne voľného na ľavom kruhu, ktorému šikovne letiacu prihrávku poslal Nyman. Následná strela z prvej však skončila iba na plexiskle.
     
    55:32
    Presilovka pre fínske mužstvo. Nando Eggenberger dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    54:49
    Nico Hischier získal rýchlosť vďaka súvislému pohybu po pravom krídle. Prenikol bez problémov do pásma a vystrelil z kruhu. Luukkonen bol pripravený zakročiť.
     
    53:34
    Jesse Ylonen sa pretlačil do zakončenia spomedzi kruhov. Jeho strela však napokon skončila na brankárovi Trudelovi a Švajčiari môžu následne rozohrať.
     
    52:58
    Práve v momente, keď na ľadovú plochu naskakoval vylúčený fínsky hráč sa v dobrej možnosti ocitol Alex Simic. Už aj dvíhal ruky po strele, no Luukkonen napokon mal puk vo výstroji!
     
    52:18
    Ďalšia švajčiarska rozohrávka cez stredné pásmo skrz Kurasheva neskončila úspešne. Puk v obrannom pásme Fínska zachytil Anttalainen a poslal ho obratom cez celé klzisko.
     
    51:35
    Kohler strieľanou prihrávkou hľadal svojho spoluhráča Sigrista medzi kruhmi. Ten aj čakal takýto nejaký akt, no puk tečoval iba vedľa bránky.
     
    50:53
    Švajčiarsko bude hrať presilovú hru a môže sa pokúsiť o zníženie. Hráčska lavica Fínska dostáva trest za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si ho Jesperi Kotkaniemi.
     
    50:23
    Fínski hráči sa dostali do prečíslenia troch proti dvom. Puk do pásma zatiahol Virtanen, no následne presnú prihrávku svojmu spoluhráčovi nedal. Švajčiari si teda mohli oprávnene vydýchnuť.
     
    48:49
    Následne sa do ďalšej príležitosti dostali švajčiarski hráči. Sven Leuenberger získal puk po zaváhaní Fínov v rozohrávke, natlačil sa bekhendom a vystrelil. Luukkonen musel likvidovať.
    47:53 Otto Latvala (FIN) - 5:1
     
    47:53
    Fínsko dalo gól!
    Hneď vzápätí však Fíni strieľajú piaty gól! Kotkaniemi zatiahol puk do pásma a prenechal ho na modrú čiaru OTTOVI LATVALOVI, ktorý prudkou strelou švihom poriadne prekvapil nepripraveného Trudela!
    Asistencie: Jesperi Kotkaniemi, Santeri Virtanen.
    47:40 Nicolas Müller (SUI) - 4:1
     
    47:40
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari si otvárajú strelecký účet v tomto stretnutí! Hischier prihral medzi kruhy Matewovi, ktorý pálil z prvej. Fínska defenzíva ostala mierne rozhodená, čo využil NICOLAS MULLER, ktorý dorazil puk do odkrytej brány!
    Asistencie: Lucas Matewa, Nico Hischier.
     
    46:26
    Fíni sa zmocnili puku a ihneď zapojili svoje ofenzívne chúťky. Príležitosť na zakončenie dostal obranca Eero Teräväinen, ktorého pokus Trudel vyrazil.
     
    45:51
    Fínski hokejisti iba nahodili puk do útočného pásma a rozhodli sa ísť striedať. Švajčiari majú puk za bránkou a taktiež čakajú na nové sily.
     
    44:35
    Už to zaváňalo prvým gólom vo fínskej sieti. Riat si ideálne nakorčuľoval na prihrávku pred bránku. Kurashev mu ju aj poslal, no Riat ju nezasiahol úplne dobre.
     
    43:44
    Fíni založili útok po ľavom krídle. Na jeho konci bol kapitán Aarne Talvitie, ktorý aj ohrozil Trudela z ľavého kruhu. Strelu švajčiarsky gólman vyrazil vyrážačkou.
     
    42:58
    Švajčiarom sa podarilo vyhnať hokejistov Fínska von z obranného pásma. Následne Suomi veľmi pri rozohrávke nerozmýšľali. Skončilo sa to icingom.
     
    42:16
    Joni Ikonen predviedol svoje individuálne prednosti. Vrhol sa s pukom pomedzi troch hráčov, pomocou kľučiek sa vymotal a následne strieľal. Zakončenie už presné nebolo.
     
    41:12
    Švajčiari zároveň otvárajú tretiu dvadsaťminútovku prostredníctvom presilovej hry, ktorá im však zatiaľ nevychádza. Fíni svojho súpera do týchto chvíľ nepustili, aby sa usadil v pásme.
     
    40:01
    Od začiatku tretej tretiny v bránke Švajčiarska nastupuje Beat Trudel. Brankár Zaetta "dosedí" zápas na striedačke.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prostredná časť hry bola opäť v réžii fínskych hráčov, ktorým sa podarilo zveľadiť svoje vedenie. V 33. minúte skóroval Kotkaniemi a hneď o minútu na to sa presadil aj Ikonen. Stav je po dvoch tretinách 4:0.
    Tretia dvadsaťminútovka sa začína približne o 17:10.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    40:00
    Švajčiari zároveň začnú tretiu tretinu presilovkou. Joni Ikonen dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    39:11
    Teraz Fíni nechali priveľa priestoru Andreasovi Dopfnerovi, ktorý sa šikovne dostal blízko k bráne z ľavej strany a aj vystrelil. Zakončenie letelo tesne vedľa brány, možno ho aj Luukkonen jemne tečoval.
     
    38:30
    Mladí Helvéti opäť po dlhšom čase v útočnej tretine. Luukkonenovu pripravenosť vyskúšal ľahkou strelou Matewa. Fínsky brankár strelu zachytil a nechal hru, aby bola prerušená.
     
    37:24
    Fíni už azda dve minúty zvierajú svojho súpera v útočnom pásme. Keďže v druhej tretine majú tímy ďalej svoju striedačku, Švajčiari nestihli už poriadne dlhý čas prestriedať.
     
    36:43
    Talvitie nahodil puk od modrej čiary na bránku, pred ktorou clonila hŕstka Fínov. Zaetta ani nevedel ako, no predsa sa mu podarilo puk vyraziť.
     
    35:39
    Jedna z ďalších oku lahodiacich fínskych akcií. Ikonen na seba naviazal dvoch švajčiarskych korčuliarov a následne posunul pred bránku Nymanovi, ktorý vystrelil z prvej. Zaetta tentokrát úspešne použil svoj betón.
     
    34:27
    Azda jedna z prvých striel na fínsku bránu. Individuálne to skúsil Stephane Patry, ktorý vykorčuľoval po strede, prehodil si puk na ľavú stranu a vystrelil. Luukkonen vytiahol lapačku a s prehľadom zachytil strelu.
     
    34:04
    Fíni neúnavne pokračujú v hraní svojej hry aj naďalej. Tento raz sa chcel šikovne na modrej čiare uvoľniť Virtanen, no tesne sa ofsajdu nevyhol. Hra bola prerušená.
     
    33:19
    Fínsko dalo gól!
    Nádherná akcia Suomi znamená štvrtý gól v švajčiarskej sieti! Vesalainen potiahol akciu do pásma, vymiešal obrancu a v medzikruží prenechal Nymanovi. Ten sa neulakomil, všimol si ku bránke korčuľujúceho JONIHO IKONENA, prihral mu puk a ten už iba cez ležiaceho Zaettu bezpečne zakončil do brány!
    Asistencie: Linus Nyman, Kristian Vesalainen.
     
    32:14
    Fínsko dalo gól!
    Fíni získavajú trojgólový náskok! Kupari nedal v obrannom pásme dýchať Grossovi, šikovne ho obral o puk a prihral medzi kruhy JESPERIMU KOTKANIEMIMU. Na jeho následnú strelu švihom k žrdi nemal Zaetta nárok!
    Asistencia: Rasmus Kupari.
     
    31:40
    Suomi sa dostali do útočného pásma a rozbehli akciu. Od modrej sa podarilo vystreliť Rasanenovi. Jeho strela švihom však letela vedľa.
     
    30:58
    Sympatickú akciu predviedol aj Philipp Kurashev, ktorý zakončil svoj pohyb strelou z pravého kruhu. Luukkonen vyrazil betónom.
     
    30:01
    Sigrist prihrávkou medzi kruhy síce našiel Nica Hischiera, no proti nemu stál fínsky obranca Teräväinen, ktorý nedovolil švajčiarskemu útočníkovi vystreliť a nakoniec ho aj čisto obral o puk.
     
    29:05
    Švajčiarske založenie útoku v týchto chvíľach nemalo ani hlavu, ani pätu. Skončilo sa najhoršie, ako len mohlo, a to zakázaným uvoľnením.
     
    28:09
    Hischier od zadného mantinelu perfektne pred bránkoviskom našiel Keija Weibela. Weibel následne vypálil z prvej a Luukkonen si po dlhšom čase siahol na puk.
     
    27:29
    Vesalainenovi korčuľoval pred bránku Ikonen. Táto spolupráca napokon nebola úspešná, keďže Švajčiari si všimli pohyby týchto dvoch nebezpečných fínskych útočníkov, a tak priestor pred bránkou pozorne bránili.
     
    26:39
    Nahodený puk z fínskych hokejok smerom do útočného pásma veľa nebezpečenstva neznamenal. Zmocnili sa ho prakticky okamžite Švajčiari.
     
    25:39
    Kotkaniemi z rohu klziska našiel medzi kruhmi Kupariho, ktorému naservíroval puk a sledovali sme strelu z prvej. Zaetta sa rýchlo presunul, ale zasahovať napokon nemusel, keďže strela letela vedľa.
     
    24:44
    Švajčiari veľmi zle rozohrali, čo takmer zužitkovali fínski hráči! Talvitie sa dostal k puku medzi kruhmi a ocitol sa vo výbornej pozícii. Trošku však spanikáril a vypálil iba do stredu brány, kde bol celým telom rozložený Zaetta.
     
    24:08
    Vesalainen sa prekorčuľoval do pásma po pravom krídle. Tlačil sa blízko k bráne, odkiaľ však napokon nič nevyťažil a ešte mu aj protihráči vypichli puk.
     
    23:24
    Fínska akcia bola prerušená v strednom pásme, keďže to zaváňalo riadnym ofsajdom. A napokon sa aj tak udialo, čiaroví rozhodcovia hru právom prerušili.
     
    22:21
    Fíni si vytvorili príležitosť. Heiskanen nahadzoval puk na bránku. Zaetta nemal puk úplne pod kontrolou a dorážať sa teda snažil Koskenkorva. Nakoniec však nezakončil akciu gólom.
     
    21:33
    Ylonen podržal puk v útočnom pásme a šikovne ho posunul na modrú čiaru Latvalovi. Jeho strela bola svižná, no letela vedľa.
     
    20:36
    Hokejisti Fínska vyhrali úvodné buly v prostrednej tretine a snažili sa dostať dopredu. Švajčiari ich však do pásma nepustili.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná tretina bola viacmenej v réžii fínskych hokejistov a Linusa Nymana, ktorý sa presadil v 8. a 17. minúte. Suomi vedú po prvje tretine 2:0.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:32
    V nasledujúcich sekundách sa šikovnou akciu prezentoval aj kapitán Talvitie. Vnikol do pásma a spomedzi kruhov vystrelil. Zaetta nastavil svoje betóny a zakročil.
     
    18:52
    Vesalainen sa dostal po ľavom krídle dopredu a pokúsil sa vystreliť. Puk však letel úplne vedľa bránky.
     
    17:50
    Švajčiari po druhom inkasovanom góle trochu zmenili svoj herný prejav a robia Fínom problémy. Na trikrát sa im podarilo zachrániť útočné pásmo. Akcia sa skončila strelou Kurasheva spomedzi kruhov, ktorú Luukkonen vykryl.
    16:14 Linus Nyman (FIN) - 2:0
     
    16:14
    Fínsko dalo gól!
    Nevinne vyzerajúca akcia však znamená druhý gól vo švajčiarskej sieti. Ikonen posunul medzi kruhy na Vesalainena, ktorý si počkal na správny moment, vystrelil a jeho šikovnú strelu tečoval LINUS NYMAN!
    Asistencia: Kristian Vesalainen, Joni Ikonen.
     
    15:18
    Engberg to skúsil individuálne. Do pásma mu síce tesne vbehol Maansaari, ale čiaroví rozhodcovia sa tento hraničný ofsajd odpískať nerozhodli.
     
    14:30
    Hischier korčuľoval poza fínsku bránku a hľadal niekoho medzi kruhmi. Fíni však boli rozostavení účinne a nedovolili, aby prenikla akákoľvek prihrávka.
     
    13:36
    Fínom sa síce podarilo vniknúť do útočného pásma, ale nie úplne v súlade s pravidlami. Čiaroví rozhodcovia totižto museli pískať ofsajd.
     
    12:53
    Fíni síce získali puk v strednom pásme po chybe Švajčiarov, no veľmi to využiť nedokázali. Puk iba nahodili do pásma, kde ho už zachytil Zaetta.
     
    12:20
    Švajčiari založili útočnú akciu, ktorá možno neskončila podľa predstáv. Puk sa síce dokĺzal k Luukkonenovi, no bolo to po nepresnej prihrávke. Švajčiarsko však má aspoň buly v pásme.
     
    11:45
    Luukkonen sa musel mať na pozore až počas nepríjemnej strely z hokejky Geissera od modrej. Puk však napokon letel tesne vedľa.
     
    11:12
    Kurashev to vzal na seba a vnikol do útočného pásma individuálne. Fínski obrancovia ho odstavili od puku a opäť vyhodili.
     
    10:30
    Helvéti síce vyhrali buly v útočnej tretine, ale ani raz Luukkonena neohrozili. Vytvorili sľubnú kombináciu, ktorá sa však skončila nepresnou prihrávkou a Fíni sa oslobodili.
     
    09:50
    Prvýkrát budú v početnej výhode aj Švajčiari. Joni Ikonen dostáva menší trest za hákovanie.
     
    08:52
    Teemu Engberg to skúsil veľmi jednoducho a umne. Vykorčuľoval po ľavom krídle a spoza obrancu švihom vystrelil. Zaetta musel betónmi reagovať.
     
    08:32
    Hlavný rozhodca prerušil hru, keďže puk vyletel von z hracej plochy. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
    07:28 Linus Nyman (FIN) - 1:0
     
    07:28
    Fínsko dalo gól!
    Fínska presilovka je okamžite využitá! Ikonen posunul krížom na pravý kruh Talvitiemu, ktorý ani neváhal a ihneď naservíroval pred bránku voľnému LINUSOVI NYMANOVI, ktorý do prázdnej bránky iba doklepol puk.
    Asistencie: Aarne Talvitie, Joni Ikonen.
     
    07:13
    Suomi vyhrali buly v útočnom pásme. Prvú akciu rozbehli cez pravý kruh na Ikonena, ktorý však mieril vedľa.
     
    06:48
    Fínsko si zahrá prvú presilovú hru. Nico Gross po predchádzajúcom incidente dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    06:46
    Fíni sa trošku krkolomne dostali do útočného pásma. Napokon sa Nymanovi podarilo vystreliť, ale zakončenie to bolo nepresné.
     
    06:05
    Jednoduchá akcia Švajčiarov. Müller posunul medzi kruhy Hischierovi, ktorý si pripravil puk a švihom vystrelil. Puk skončil vo výstroji gólmana Luukkonena.
     
    05:38
    Fíni si počkali na čerstvé sily zo striedačky a s rozohrávkou to veľmi nenáhlili. Napokon to však až zbytočne špekulovali a skončilo sa to zakázaným uvoľnením.
     
    04:36
    Koskenkorvovi korčuľoval medzi kruhy Kotkaniemi, ktorému sa snažil aj puk posunúť. Koniec koncov sa to aj podarilo, no strela z prvej bola nepresná.
     
    04:11
    Do útoku sa zase na opačnej strane hnal Philipp Kurashev, ktorý však cez Utunena medzi kruhmi neprešiel.
     
    03:24
    To, čo teraz predviedol fínsky hráč Joni Ikonen, sa len tak nevidí. Šikovne prekorčuľoval cez stredné pásmo a nádhernou sťahovačkou sa zbavil švajčiarskeho obrancu a zakončil. Mieril však mimo.
     
    02:46
    Švajčiari prvýkrát pobudli nejaký čas v útočnom pásme. Od modrej čiary nahadzoval Gross, no jeho pokus bol zblokovaný.
     
    01:55
    Fíni zastavili vo svojom obrannom pásme pokus Švajčiarov o útok. Následne sa švajčiarski hokejisti pokúsili o ďalší útok, ale po nepresnej prihrávke sa pískal icing.
     
    01:24
    Virtanen sa zabrzdil s pukom pri mantineli a posunul ho na modrú čiaru Isiguzovi. Jeho strelu švihom bez problémov do lapačky zachytil švajčiarsky gólman.
     
    00:41
    Fíni vyštartovali do ďalšieho útoku. Po strede ihriska potiahol puk Ikonen a prihral ho na ľavé krídlo Vesalainenovi. Jeho strelu zneškodnil Zaetta.
     
    00:18
    Fínski hokejisti vyhrali úvodné buly a po nahodení puku do útočného pásma sa ihneď snažili dostať do zakončenia.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hokejisti oboch krajín práve v tejto chvíli prichádzajú na ľad. Fíni budú hrať v bielych dresoch, hráči Švajčiarska v červených.
     
    Úvodné zostavy:

    Fínsko: Luukkonen (Lehtinen) – Utunen, Heiskanen, E. Teräväinen, Isiguzo, Anttalainen, Latvala, Räsänen – Vesalainen (A), Ikonen, Virtanen (C) – Talvitie, Ylönen, Kotkaniemi (A) – Koskenkorva, Kupari, Aalto – Engberg, Maansaari, Nyman.

    Švajčiarsko: Zaetta (Trudel) – Geisser (C), Gross, Barandun, Berni, Le Coultre, Matewa, Schüpbach – Müller, Hischier (A), Eggenberger – Simic, Weibel, Kurashev (A) – Patry, Sigrist, Kohler – Leuenberger, Döpfner, Riat – Petrig.

    Rozhodca: Holm, Nikolić – Hancock, Ondráček.

     
    Prajem vám príjemné sobotňajšie popoludnie a vítam vás pri pokračovaní Majstrovstiev sveta v hokeji hráčov do 18 rokov. V dnešnom zápase skupiny A o 15:30 proti sebe nastúpia výbery Fínska a Švajčiarska.

    Fínski hokejisti vstúpili do turnaja víťazstvom, ktoré sa však nerodilo ľahko. Obhajca trofeje sa v prvom stretnutí na šampionáte postavil proti reprezentantom Slovenska. Spočiatku to vyzeralo tak, že Suomi jednoznačne zvíťazia a o nejakých problémoch nebude reč. Fínsko po góloch Vesalainena, Talvitieho a opäť Vesalainena viedlo 0:3 v polovici druhej tretiny. Slovenskí hokejisti však tak rýchlo nezložili zbrane a dokázali skóre stretnutia excelentne otočiť na 4:3. Na konci druhej tretiny vyrovnal Ylonen a definitívny výsledok bol stanovený napokon v tretej tretine. O výhre fínskych mladíkov rozhodol gólom z 53. minúty zápasu Talvitie. Fínsko zvíťazilo 4:5 a získalo prvé tri body.

    Švajčiari prvýkrát vybehli na popradský ľad až včera, keďže až v druhom hracom dni odohrali prvé turnajové stretnutie. Predstavili sa proti rovesníkom z Lotyšska, ktorí už mali v nohách jeden zápas s Kanadou. Švajčiari boli veľmi dobre na svojho súpera pripravení, čo sa odrazilo aj na ich výkone. Lotyšov veľmi pred brankára nepúšťali a taktiež premieňali dôležité šance. Švajčiarsko po dvoch góloch Eggenbergera, zásahu Kuraševa a Sigrista zdolalo Lotyšsko 4:0.
     
    Vítam vás pri sledovaní Majstrovstiev sveta hráčov do 18 rokov, ktoré sa v roku 2017 konajú na Slovensku. Slovenskí diváci budú teda môcť na vlastné oči vidieť budúce hviezdy NHL. Desať najlepších reprezentačných výberov dorastencov bude v Poprade a Spišskej Novej Vsi bojovať o medaily na 19. svetovom šampionáte tejto vekovej kategórie. Slovensko MS hráčov do 18 rokov hostí druhýkrát v histórii, premiérovo sa takýto turnaj konal v Piešťanoch a Trnave v apríli 2002.

    Súboje v základnej A-skupine bude hostiť Poprad a okrem domáceho Slovenska sa v nej predstavia výbery Fínska, Kanady, Švajčiarska a Lotyšska. V B-skupine v Spišskej Novej Vsi budú štartovať USA, Švédsko, Rusko, Česko a Bielorusko. Prvá časť turnaja vyvrcholí v utorok 18. apríla, do štvrtkového štvrťfinále postúpia po štyri najúspešnejšie mužstvá z oboch skupín. Vo štvrtok 20. apríla sa začne aj séria o udržanie pre piate družstvá v oboch základných skupinách. Poprad aj Spišská Nová Ves budú hostiť po dve štvrťfinálové zápasy, víkendové semifinále, finále a duel o bronz sa uskutočnia v Poprade.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 8. Nyman (Talvitie, Ikonen), 17. Nyman (Vesalainen, Ikonen), 33. Kotkaniemi (Kupari), 34. Ikonen (Nyman, Vesalainen), 48. Latvala (Kotkaniemi, Virtanen) – 48. Müller (Matewa, Hischier)


    Fínsko: Luukkonen (Lehtinen) – Utunen, Heiskanen, E. Teräväinen, Isiguzo, Anttalainen, Latvala, Räsänen – Vesalainen (A), Ikonen, Virtanen (C) – Talvitie, Ylönen, Kotkaniemi (A) – Koskenkorva, Kupari, Aalto – Engberg, Maansaari, Nyman.
    Švajčiarsko: Zaetta (41. Trudel) – Geisser (C), Gross, Barandun, Berni, Le Coultre, Matewa, Schüpbach – Müller, Hischier (A), Eggenberger – Simic, Weibel, Kurashev (A) – Patry, Sigrist, Kohler – Leuenberger, Döpfner, Riat – Petrig.

    Rozhodca: Holm, Nikolić – Hancock, Ondráček