Dortmund – Monaco 2:3 (kon.) | Bayern – Real Madrid 1:2 (kon.) | Atlético Madrid – Leicester 1:0 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
1:2 (1:0)
Real Madrid
Streda 12.04.2017, 20:45 • Allianz Arena, München • Liga majstrov • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Po prvom polčase to vyzeralo lepšie pre Bayern Mníchov. Domáci futbalisti mali hernú prevahu, dostali sa do vedenia vďaka hlavičke Artura Vidala, ale v závere úvodného dejstva rovnaký hráč nepremenil pokutový kop a všetko sa zmenilo. Krátko po zmene strán vyrovnal Ronaldo, domáci Martínez sa nechal zbytočne vylúčiť po druhej žltej karte a potom nasledovala už iba nadvláda Madridčanov. Real využil svoju prevahu na druhý gól Ronalda a zabezpečil si výhodnú pozíciu do odvety. (22:41:29)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Hostia pohodlne kontrolujú posledné sekundy dnešného duelu a po prvom zápase štvrťfinále môžu byť spokojnejší ako Bayern.
     
    90+2
    Real Madrid sa tešil z tretieho gólu. Po štandardke z ľavej strany hlavičkoval presne do siete Sergio Ramos, ale vybiehal z tesného ofsajdu.
     
    90+1
    Posledné striedanie v tíme hostí. Zápas nedohral Luka Modrić, nahradil ho jeho krajan Mateo Kovačić.
     
    90
    Arturo Vidal (Bayern) bol príliš aktívny v osobnom súboji a potom sa obul aj do ďalšieho hráča Madridu. Hlavný rozhodca vytiahol žltú kartu.
     
    89
    Marco Asensio bol úplne voľný na ľavej strane, a tak skúsil center pred bránu. Cristiano Ronaldo tentoraz nedokázal zakončiť.
     
    88
    Bavori sú so všetkými hráčmi na vlastnej polovici ihriska a bránia sa. Domáci hrajú bez vylúčeného Martíneza, čo je v týchto momentoch citeľné.
     
    87
    Real Madrid vládne na ihrisku nemeckého šampióna. Španielsky tím kontroluje loptu a snaží sa ešte zmeniť skóre.
     
    86
    Domácim futbalistom chýbajú sily do záverečných minút. Bayernu viazne prechod do útoku, pretože niektorí hráči už nepodporujú ofenzívu.
     
    84
    Marcelo predčasne ukončil útočnú akciu svojho tímu, pretože fauloval vo vnútri šestnástky a rozhodca Nicola Rizzoli to videl.
     
    83
    Zinedine Zidane urobil druhé striedanie v dnešnom zápase. Z hrote útok stiahol Karima Benzemu, stred poľa posilnil James Rodríguez.
     
    83
    Daniel Carvajal predviedol krásny prienik po pravej strane a zastavil sa až tesne pred bránou. Potom Benzema dopravil loptu do siete, ale z ofsajdovej pozície.
     
    82
    Arjen Robben vystrelil spoza šestnástky po zemi priamo do stredu brány. Keylor Navas mal jednoduchú prácu, pri ktorej nezaváhal.
     
    81
    Evidujeme poslednú zmenu v domácom tábore. Duel sa skončil pre Thomasa Müllera, do hry prišiel Kingsley Coman.
     
    80
    Madridčania mali ďalšiu možnosť na zmenu skóre. Vo výbornej pozícii sa ocitol Marcelo, ale jeho strela ľavačkou smerovala tesne vedľa žrde.
     
    79
    Španielsky veľkoklub pokračuje v kontrole lopty. Hostia od vylúčenia Martíneza ovládajú zápas a robia si výbornú pozíciu do odvety.
    77. Cristiano Ronaldo (REA) - 1:2

    Tomáš Lengyel

    Góly: 25. Arturo Vidal – 47. Ronaldo, 77. Ronaldo

    Karty:   58. Javi Martínez (BAY), 90. Arturo Vidal (BAY) – 44. Kroos (REA), 45. Carvajal (REA)   61. Javi Martínez (BAY)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:12. Střely mimo: 4:7. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:7.
    Bayern Mníchov: Neuer – Lahm (C), Javi Martínez, J. Boateng, Alaba – Alonso (63. Bernat), Arturo Vidal – Robben, Th. Alcântara, Ribéry (66. Costa) – T. Müller (81. Coman).
    Náhradníci: Ulreich – Bernat, Rafinha, Costa, Coman, Kimmich, Sanches.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo – Modrić (90+1. Kovačić), Casemiro, Kroos – Bale (59. Asensio), Benzema (83. James Rodríguez), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – James Rodríguez, Kovačić, Morata, Asensio, Isco, Danilo.
    Utorok 18.04.2017
    Real Madrid - Bayern 4:2

    Góly: 76. Ronaldo, 105. Ronaldo, 109. Ronaldo, 112. Asensio – 53. Lewandowski (pen.), 77. Ramos (vla.)

    Karty:   40. Casemiro (REA) – 6. Arturo Vidal (BAY), 70. Alonso (BAY), 75. Hummels (BAY), 101. Robben (BAY)   84. Arturo Vidal (BAY)

    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 12:2. Střely mimo: 9:9. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 7:22.