Skalica – LG Green Staff Bratislava 4:3 (po pr.) | Ružinov – Kometa Vrútky 5:2 (kon.)
koniec
Leaders Ružinov
5:2 (2:1, 2:1, 1:0) Stav série: 3:1
HBK Kometa Vrútky
Nedeľa 09.04.2017, 13:00Extraliga Play-off (SK) • Štvrťfinále
     
    Vrútky sa v závere stretnutia zosypali a svojho súpera nedokázali herne prevýšiť, čo ich napokon stálo možnosť predĺžiť dnešný zápas.

    Štvrťfinálová séria medzi celkami Leaders Ružinov a HBK Kometa Vrútky sa končí. Pomerom 3:1 na zápasy triumfoval celok z Bratislavy, ktorý sa tak teší z postupu medzi štyri najlepšie celky slovenskej hokejbalovej extraligy. (14:52:46)
     
    Koniec zápasu.
     
    44:29
    Ružinov dáva gól! Je definitívne rozhodnuté. Domáci 31 sekúnd pred záverečnou sirénou gólom do prázdnej bránky upravili stav na 5:2 a rozhodli tak o svojom postupe do semifinále play-off hokejbalovej extraligy. Gól strelil JAN STRĔCHA. Asistencie: Martin Mikolášek, Petr Danko.
     
    43:58
    Oddychový čas hostí.
     
    43:50
    Hostia už nemajú na čo čakať a posielajú svojho brankára na striedačku. Vrútky hrajú power-play so šiestimi mužmi v poli!
     
    42:28
    Vrútky mali na svojich hokejkách azda tri čisté gólové šance, ani po jednej z nich sa ale netešili. Šťastie sa teraz od hostí odvrátilo a zdá sa, že práve toto môže byť jeden z rozhodujúcich momentov.
     
    40:28
    Ružinov si v tejto chvíli nedal pozor a na hracej ploche sa ocitol so šiestimi mužmi. To znamená 2-minútovú presilovku v prospech HBK Kometa Vrútky.
     
    39:39
    Naopak, Vrútkam sa čas na vyrovnanie poriadne kráti. Do konca stretnutia ostáva totiž už len päť minút a ak chcú hostia pomýšľať na úspech, presadiť sa budú musieť ešte aspoň dvakrát.
     
    39:20
    Ružinov si teraz dobre drží obrannú líniu a súpera do šancí nepúšťa. Taktická pozičná hra zo strany domácich, ktorí sa teraz nemajú kam ponáhľať a smerom dopredu sa častejšie nepúšťajú.
     
    37:11
    Čoraz častejšie sa Vrútky tlačia do dobrej pozície na zakončenie, a tak musí Ružinov konať. Domáci celok v tejto chvíli siahol po oddychovom čase.
     
    36:00
    Hokejbalisti HBK zacítili šancu na prekonanie domáceho gólmana, a tak sa natlačili pred tri žrde, kde na súpera vyvinuli pomerne veľký tlak. Ten napokon do gólu nevyústil, obetavá defenzíva Leaders totiž drvivú väčšinu striel vlastnými telami zrazila.
     
    34:32
    Hostia neľahkú situáciu zvládli na výbornú, svojho súpera výborne vykrývali a vytláčali ho mimo ideálnych streleckých pozícií. Stále tak živia nádej na dobrý výsledok.
     
    32:32
    Vrútky si poriadne komplikujú cestu za vyrovnaním, po dvoch minútach tretej tretiny totiž prichádza ďalšie vylúčenie na ich strane. Hostia sa prezentovali seknutím, za ktoré inkasujú dve trestné minúty.
     
    30:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Skončila sa druhá tretina zápasu, ktorá priniesla aktívnu hru z oboch strán. Ani jeden z celkov si dnes nič nedaruje, herne sú na tom ale predsa len lepšie domáci, ktorí dávajú súperovi z Vrútok lekciu z efektivity.
     
    30:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    27:27
    V tejto chvíli prišlo vzájomné vylúčenie, čo znamená, že na ploche ostanú štyria hráči oboch mužstiev.
     
    26:38
    Vrútky sú si vedomé faktu, že bez zmeny to ďalej nepôjde. Štvrtý inkasovaný gól tak priniesol striedanie na poste brankára, budeme zvedaví, nakoľko takáto zmena hosťom prospeje.
     
    26:38
    Ružinov dáva gól! Leaders hrali v početnej výhode, čo dokázali zúročiť a pridali aj štvrtý gól do siete svojho súpera z Vrútok. Ružinov tak opäť vedie rozdielom dvoch presných zásahov. Gól strelil JÁN RÍMSKY. Asistencie: Jan Střecha, Ondrej Hraško.

    Alžbeta Takácsová

    Góly a asistencie: 9. Behúl (Rímsky), 12. Bobál (Behúl), 22. Mikolášek (D.Danko, Horváth), 27. Rímsky (Střecha, Hraško), 45. Střecha (Mikolášek, P. Danko) – 13. Fillo (Pastorek, Simon), 25. Učník (Greňo)


    Leaders Ružinov: Surák, Dubnický – Doskočil, Blahut, Horváth, Al-Asheri, Danko D., Šimora, Andris, Bobál, Behúl, Rímsky, Müller, Danko P., Střecha, Hraško, Kováčik, Huber, Mikolášek, Križan, Polák, Simon
    HBK Kometa Vrútky: Kalis (27. Bolibruch) – Vidlár, Pastorek, Ruttkay, Borsík, Greňo, Sahul, Javor, Matuška, Fillo, Čavajda, Okuliar, Lihan, Štefan, Hlaváč, Simon, Učník, Parobok, Farbák, Lojdl, Dadaj

    Rozhodca: Pavela, Šimbera
    Ružinov 3 1 Kometa Vrútky
    #1 Sobota 01.04.2017 • 13:00
    Kometa Vrútky - Ružinov 0:2
    #2 Nedeľa 02.04.2017 • 13:00
    Kometa Vrútky - Ružinov 4:1
    #3 Sobota 08.04.2017 • 13:00
    Ružinov - Kometa Vrútky 3:1
    #4 Nedeľa 09.04.2017 • 13:00
    Ružinov - Kometa Vrútky 5:2