Bayern – Frankfurt 3:0 (kon.) | Hertha – Dortmund 2:1 (kon.) | Darmstadt – Mainz 2:1 (kon.)
Freiburg – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Lipsko – Wolfsburg 0:1 (kon.) | Ingolstadt – Kolín nad Rýnom 2:2 (kon.)
koniec
SC Freiburg
1:1 (0:0)
TSG 1899 Hoffenheim
cz Sobota 11.03.2017, 15:30 • Schwarzwald-Stadion, Freiburg • Nemecká Bundesliga • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Nastaveny jsou dvě minuty a domácí vážně na konci zápasu mají velký tlak, teď se snažil míč do brány dostat Grifo, ale bloky byly na poslední chvíli dvakrát proti!
     
    87
    Naposledny střídají i domácí, kteří stahují ze hřiště muže, který měl před chvíli na kopačce rozhodnutí, tedy Haberera a nahrazují ho Ignjovskim.
     
    82
    Hosté využili už i posledního střídání, když z hrací plochy odešel Nadiem Amiri a nahradil ho Marco Terrazzino.
    80. Habererovi zkazila radost tyč!
     
    80
    Tak toto je neskutečná smůla domácího celku! Petersen si zpracoval míč ve vápně a poslal ho proti noze Habererovi, ten z první pálil pouze do tyčky a následně se balón odrazil od hlavy gólmana Baumanna do bezpečí!
     
    77
    A útočníka mění i domácí trenér, který ze hry stahuje Niederlechnera, kterého přijde zastoupit Nils Petersen.
     
    76
    Je tu i druhé střídání v týmu hostů, na hřiště se podívá maďarský útočník Szalai, který nahradí střelce jediné branky svého týmu Kramariće.
     
    73
    Střídá se na obou stranách – domácí kouč Streich stahuje ze hřiště střelce zatím jediné branky svého týmu, Philippa a nahrazuje ho Grifem, hostující Nagelsmann mění Hübnera za Bičakčiće.
     
    63
    Po stříleném centru od Toljana na druhé straně se málem dostal k zakončení do prázdné branky Wagner, ovšem míč před ním na poslední chvíli ukopl Kempf!
     
    62
    A teď je napomínán pro změnu hostující Hübner, který zachytil rukou unikajícího Haberera a také je napomínán.
     
    61
    Haberer u postranní čáry hodně přibrousil Toljana a tak vidí zaslouženou žlutou kartu, které se na celém hřišti snad diví jenom on.
    60. Andrej KRAMARIĆ - 1:1
     
    60
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Wau! Tak toto byla fotbalová poezie! ANDREJ KRAMARIĆ se dostal i s míčem do obležení protihráčů, tak udělal několik kroků do středu hřiště a odtud vyslal z hrany vápna neskutečnou pumelici, kterou vymetl odrazem o brankovou konstrukci horní roh Schwolowovy brány! Je tedy srovnáno!
    56. Maximilian PHILIPP - 1:0
     
    56
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Tak tady se museli domácí fandové opotit až na zádech, ale nakonec je z toho branka! MAXIMILIAN PHILIPP zvolil střelu k ze svého pohledu levé tyči, kde sice byl Baumann včas, ale míč vyrazil pouze zpátky ke šťastnému střelci – ten pak celou situaci zakončil střelou do odkryté části branky!
     
    56
    Penaltu půjde zahrávat Maximilian Philipp.
     
    56
    No a tohle je zvrat! Niederlechner vpadl do vápna, kde ho musel složit skluzem Kevin Vogt a sudí Stark neváhal, když ukázal na značku pokutového kopu! Navíc dává obránci hostů žlutou kartu.
     
    48
    A do dobré šance se dostal Wagner, protože Schwolow Zuberovu ránu vyrazil pouze před sebe a německý útočník poslal míč z voleje kousek nad břevno!
    39. Philipp pořádně protáhl Baumanna.
     
    39
    Asi největší šance Freiburgu! Philipp se probojoval akcí středem pole do střelecké pozice a jeho rána vůbec nebyla marná, Baumann se musel natahovat, aby vůbec špičkami prstů dokázal balón poslat na roh!
     
    30
    Hosté jsou aktivnější a ke střele zpoza vápna dostal záložník Amiri, který donutil Schwolowa k dalšímu zákroku, když vyrazil míč na roh!
    25. Schwolow si tentokrát musel pomoci tyčkou.
     
    25
    Tak teď to hosté měli k brance hodně blízko! Z přímého kopu sice pálil Kramarić nejprve pouze do zdi, následně se ale opřel do odraženého míče a Schwolow dokázal jen s vypětím všech sil jeho pokus vytěsnit alespoň na tyč!
    15. Schwolow proti první šanci hostů uspěl.
     
    15
    Tak toto byla velká šance hostů, které ale skvěle vychytal Schwolow! Po kličkované Kramariće ve vápně Freiburgu se k míči dostal Wagner, který ho na dlouhou nohu posílal na branku, ovšem domácí gólman dokázal střelu nadvakrát zkrotit!
     
    10
    Do velké šance se už už dostával Niederlechner, který si naběhl za obranu na pas od Haberera a dával kličku Baumannovi, ovšem pomezní sudí zcela správně rozpoznal ofsajd.
     
    5
    Je tu první žlutá karta zápasu a domácím se to moc nelíbí – napomínán je Nicolas Höfler, který se asi 25 metrů od branky provinil faulem na Amiriho.

    Ondřej Hradecký

    Góly: 56. Philipp – 60. Kramarić (Hübner)

    Karty:   5. Höfler (FRE), 61. Haberer (FRE) – 56. Vogt (HOF), 62. Hübner (HOF)

    Nepremenená penalta: 56. Philipp (FRE), brankár Baumann zneškodnil


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 2:10. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 9:10.
    SC Freiburg: Schwolow – Kübler, Gulde, Kempf, Günter – Frantz, Schuster (C), Höfler, Philipp (73. Grifo) – Haberer (87. Ignjovski), Niederlechner (77. Petersen).
    Náhradníci: Gikiewicz – Ignjovski, Torrejón, Söyüncü, Abrashi, Petersen, Grifo.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Süle, Vogt, Hübner (73. Bičakčić) – Toljan, Amiri (82. Terrazzino), Rudy (C), Demirbay, Zuber – Kramarić (76. Szalai), Wagner.
    Náhradníci: Stolz – Bičakčić, Polanski, Schwegler, Terrazzino, Szalai, Ochs.

    Rozhodca: Stark – Pickel, Petersen