Třinec – Táborsko 2:0 (kon.) | Sokolov – Pardubice 0:1 (kon.) | Vítkovice – Žižkov 1:0 (kon.)
Frýdek-Místek – Ostrava 2:1 (kon.)
koniec
FK Třinec
2:0 (2:0)
FC SILON Táborsko
cz Sobota 11.03.2017, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    87
    Utkání končí pro autora první branky, Martina Motyčku. Na hřiště nastupuje Petr Hošek. To už běží poslední minutky zápasu.
     
    86
    Džafičův centr propadl až ke Kučerovi, jehož nepříjemnou ránu z druhé vlny obětavě zablokoval Čelůstka!
     
    81
    Šumbera si narazil balon na levém křídle a vnikl do šestnáctky. Na malém vápně přihrával před odkrytou bránu Vávrovi, ale ten míč ve velké šanci minul.
     
    76
    René Dedič (TRI) obdržel žlutou kartu za faul na polovině hřiště. Táborsko teď hraje častěji s míčem, ale nemůže se přiblížit brance.
     
    74
    Stanislav Vávra střídá na hřišti Slováka Mateje Ižvolta.
     
    74
    Šumbera se na levém křídle prokličkoval až před branku, ale následně nedokázal překonat Tomu! Neprosadil se ani dorážející Motyčka.
     
    68
    Petr Javorek (TAB) obdržel žlutou kartu nejspíš za protesty proti nedovolenému zákroku, který spáchal na polovině hřiště. Zřejmě padlo nějaké peprnější slovo.
     
    62
    Táborsko naposled v zápase střídá, Zbyňka Musiola nahrazuje Tomáš Mrázek. Domácí posílají do boje Šimona Šumberu, stáhl se Martin Janošík.
    61.
     
    61
    Michal Stříž pláchl po levé straně a odcentroval na Ižvolta. Ten vracel míč před branku, odkud přestřelil Čelůstka! To byla obrovská šance Třince.
     
    53
    Martin Motyčka (TRI) zajel u postranní čáry na útočné polovině velmi ostře a zbytečně do Klusáka. Zasloužená žlutá karta.
     
    46
    Táborsko udělalo o přestávce dvě změny v sestavě. Odešli Elvist Ciku a Aleš Nešický, nastoupili Daniel Souček a Martin Kučera.
    37. První šance Táborska, Paleček musel zasahovat.
     
    37
    Paleček musel poprvé výrazněji zasahovat po průniku Džafiče. Ten si zprava navedl míč až před branku a nechal vyniknout zkušeného gólmana domácích.
     
    31
    Lukáš Kalvach (TAB) stáhl rukama na zem jednoho z pronikajících třineckých hráčů a po zásluze obdržel žlutou kartu. Táborsko nestíhá.
    26. Zajímavá šance Třince nekončí gólem.
     
    26
    Třinec měl na kopačce třetí branku! Po centru zleva zablokovali hosté Dediče, ale Ižvolt vyplaval před Tomou úplně sám! Táborský brankář vytáhl jeho střelu na roh.
    12. Martin TOML - 2:0
     
    12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ve dvanácté minutě už Slezané vedou o dvě branky! Ižvolt zastavil dlouhý pas od Krišta a přihrál pod sebe Benetkovi, který odcentroval na zadní tyč. Michal Stříž odtamtud vrátil míč ve skluzu před branku a MARTIN TOML si jej v té rychlosti srazil do vlastní sítě – 2:0!
    9. Martin MOTYČKA - 1:0
     
    9
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí korunují vydařený vstup do zápasu vedoucí brankou! Po rohu Ižvolta se o zakončení dvakrát marně pokoušel Reintam, ale míč se od bránících hráčů Táborska odrazil k MARTINU MOTYČKOVI, a ten zblízka prostřelil Tomu – 1:0!
     
    6
    Třinec je v úvodu zápasu jednoznačně lepším týmem a drží Táborsko pod zámkem. Ižvoltův centr vyboxoval Toma, po centru Janošíka hlavičkoval Motyčka z nadějné pozice těsně nad branku.

    Ondřej Zoubek

    Góly: 9. Motyčka, 12. Toml (vla.)

    Karty:   53. Motyčka (TRI), 76. Dedič (TRI) – 31. Kalvach (TAB), 68. Javorek (TAB)


    FK Třinec: Paleček – Benetka, M. Čelůstka, Reintam, Bedecs, Stříž – Ižvolt (74. Vávra), Motyčka (87. Hošek), Krišto (C), Janošík (62. Šumbera) – Dedič.
    Náhradníci: Adamuška – Joukl, Šumbera, Hošek, Tobiáš, Vávra, Latocha.

    FC SILON Táborsko: Toma – Zavadil, Navrátil (C), Toml, Klusák – Džafić, Kalvach, Nešický (46. Kučera), Javorek, Ciku (46. Souček) – Musiol (62. Mrázek).
    Náhradníci: Řehák – Landovský, Kučera, Souček, Běloušek, Mrázek, Mršić.

    Rozhodca: Jan Váňa – Miloš Vitner, Miroslav Fišer

    Diváci: 385 (19 % celkové kapacity)