Jablonec – Bohemians 0:0 (kon.) | Slovácko – Brno 0:0 (kon.) | Teplice – Jihlava 1:0 (kon.)
Hr. Králové – Mladá Boleslav 0:0 (kon.) | Sparta Praha – Dukla Praha 1:0 (kon.)
koniec
FC Hradec Králové
0:0 (0:0)
FK Mladá Boleslav
cz Sobota 04.03.2017, 16:00ePojisteni.cz liga (CZ) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Tohle tedy mohlo Hradec pořádně mrzet! Hosté totiž domácí celek pořádně ždímali na jejich polovině až z toho byl v samotném závěru centr z levé strany od Fleišmana. Ten prolétl prudce napříč před malým vápnem, ovšem bez jakékoliv teče, tudíž z toho nakonec nic nebylo!
     
    86
    Žlutou kartu dostává Lukáš Magera (FK Mladá Boleslav).
     
    86
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Přikryl, přichází Miljan Vukadinovič.
     
    83
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Daniel Trubač, přichází Jan Pázler.
     
    81
    Vedená mohl deset minut před koncem na svoji stranu strhnout Hradec! Žondra povedeným lobem přes obranu už nacházel nabíhajícího Jirsáka, tomu ale balón těsně před koncovkou upálil skvěle Da Silva.
     
    79
    Možná rozhodující míč měl na noze Pauschek, který křižně poslal míč do vápna a nakonec i kousek vedle branky!
     
    78
    Přikryl dostal dostatek prostoru, takže prošel do vápna a jeho nepříjemnou střelu musel zpacifikovat Ottmar. Vše však pokračovalo dorážkou ležícího Magery, kterou už domácí brankář našel ve vzduchu s rychlým reflexem a s velkým štěstím!
     
    77
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Ladislav Martan, přichází Jakub Šípek.
     
    76
    Boleslavský Jánoš jen nějak při chuti! Tentokrát natáhl ze střední vzdálenosti a jeho pumelenice prolétla těsně kolem pravé tyče!
     
    75
    Na pozoru musel být pořádně Ottmar! Nakopnutý míč totiž usměrnil k tyči Železník a brankář Hradce tak musel reflexivně lapit balón, jinak by hosté vedli.
     
    68
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Petr Schwarz, přichází Jakub Šípek.
     
    67
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Lukáš Železník.
     
    66
    Obrovská příležitost hostů! Chramosta pronikl až k malému vápnu Hradce, kde vypálil na odkrytou branku a po zákroku jednoho z obránců, který míč poslal těsně vedle tyče, to brankou nekončí!
     
    63
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Marek Matějovský, přichází Lukáš Magera.
     
    56
    První obrovská šance Hradce! Martan protáhl balón až k vápnu hostů, kde jeho centr byl sražen přímo před Trubače. Ten se do míče v těžké pozici hned opřel a vypadalo to možná na ruku. Každopádně tu sudí neviděl, což domácí málem mrzet nemuselo, dobíhajícímu Janouškovi k odraženému míči totiž potom scházela snad vteřina, rychlejší byl ale Šeda!
     
    49
    Nosek zastavil pár metrů od vápna hostujícího hráče, a to za cenu žluté karty. Následovat tak bude standardní situace Boleslavi.
     
    29
    Obrovské starosti nadělal domácím balón Přikryla, který musel ze strany boxovat Ottmar a nebýt hlavičky Žondry, možná z toho je další příležitost pro hosty. Ovšem poté se pokračovalo a okolo vápna Hradce to bylo doslova peklo, jenomže ani několik střel směrem na domácí branku nám prozatím úvodní gól nepřineslo!
     
    26
    Už skoro do samostatného úniku se dostával Schwarcz, kterého však zezadu stáhl na zem Matějovský, jenž tak může být velice rád, že nemusel předčasně do sprch. Hostující hráč tudíž dostává žlutou kartu, a totéž hned i hradecký Martan, který si šel předchozí resumé s rozhodčím hned vyříkat.
     
    20
    Krátký snad promáchl před vlastní brankou centrovaný balón, čímž vznikla další velká příležitost pro Přikryla. Od něho se však míč spíše odrazil, i tak ale poprvé musel nuceně zasahovat Ottmar.
     
    11
    Roh rozehrál Hradec na Martana, který prudce centroval do vápna, kde mohl zakončovat do branky Nosek a poté hlavně i Žondra! Ten ale musel sklonit hlavu do dlaní, protože rychle zakončit nedokázal!
     
    7
    No vida! Obrana Hradce teď vůbec nereagovala, čehož využil k průniku do vápna Chramosta, který poté přenechal na Přikryla. Jeho prudká rána ale končí těsně vedle pravé tyče domácí branky!

    Ondřej Novotný

    Góly:

    Karty:   26. Martan (HKR), 49. Nosek (HKR) – 26. Matějovský (MBL), 86. Magera (MBL)


    FC Hradec Králové: Ottmar – Plašil, Chleboun, Nosek, Krátký – Trubač (83. Pázler), Janoušek, Jirsák (C), Schwarz (68. Šípek), Martan (77. M. Černý) – Žondra.
    Náhradníci: Lindr – M. Černý, Súkenník, Šípek, Pázler, Bederka, Mudra.

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Da Silva, Stronati, Fleišman – Mareš, Matějovský (C) (63. Magera) – Jánoš, Valenta, Přikryl (86. M. Vukadinovič) – Chramosta (67. Železník).
    Náhradníci: Vejmola – M. Vukadinovič, Keresteš, Čmovš, Takács, Magera, Železník.

    Rozhodca: Ardeleanu – Paták, Pochylý

    Diváci: 2196